If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе как ги разбирате тези разлики с маслата не ми е много ясно.Според мен и М10D да сложиш пак ще е много трудно да направиш разлика в работата на мотора.Успех в избора на масла но мисля че темата е малко несериозна.
Здравейте Колеги,
имах удоволствието да се запозная с официалният представител на тези масла за БГ и чесно казано съм доста очарован от представения от него продукт.
Поздрави
Кажи му малкото име да видим дали познаваме един и същи човек - щото дистрибутор за БГ е едно, представителя в СФ е друго, и ги бъркат понякога......
Иначе фиата си карах 4 години с Яко, продължих с него, и 4 семейни коли само с него се плакнат.....
Но избора на масло е строго индивидуален, и всеки си има различни убеждения и предпочитания....
Ами аз днес взех една тубичка 5л VX600 от колегата Ферарист и утре ще го сипвам да го видия. Мисля, че и шанса да се попадне на менте е значително по-малък отколкото при другите масово популярни марки. Дано да съм прав и не греша.
2.Selenia се прави от употребено масло (разбира се пречистено по много нови технологии).Yacco от чист петрол.
Като се има предвид че от 1000 тона нефт се прави около 100 тона смазочни продукти, а от отработени 100 тона масла -70-80 тона регенерирани продукти -това за чистия петрол вярвате ли го
Аз си карам JTD-то с YACCO VX300/10W40. И на други автомобили сипвам такова, или братчето му VX300/15W50. Много добри масла! На варелчета го взимам и знам, че е истинско.
тея не бяха ли български масла, жерина ли приста ли кви бяха самоче дето американците ги купиха едно време понеже им са зе акъла като видяха че са супер качествени?
Селенията не ме кефи
мотора става по шумен с нея.
на едната кола от Кастрол минах на Мотул и разликата беше огромна в работата на двигателя и т.н...
сега тествам Тотал 5/40 на Лексуса и се държи много добре.
Би ми било интересно да чуя повечко за точка 3 -Постиганти резулати. Кви аджеба са тия резултати?
Повечето от рекордите си YACCO постига в сътрудничество със Ситроен, като общо 522 световни рекорда са регистрирани на името на компанията от 1931 година досега. Последният е постигнат през септември 2006 година от Венсан Перо (Vincent Perrot), който достигнал скорост от 530,69 км/ч за 250 метра със старт от място.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Има възможност и ценово да ги постави ме. Чувал съм само добри неща за това масло . Но до момента и аз не съм го пробвал.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Абе аз сега ще го видя това как е. По принцип си падам по експериментите и не робувам на това какво е залепено като стикер на колата. От Selenia-та съм сравнително доволен, освен от цената й. Много се чудех дали да взема yacco или Tutela imola ама сега реших да е якото, а за лятото ще сипя тутелата, че си мисля, че за нашите стари мотори 10W60 е по-добър вариант (още повече, че самите тялянци си смениха спецификациите относно маслото в по-новите модели на 156) и тъкмо тогава ще видя има ли предимство и какво се случава след 6-7К.
Абе аз сега ще го видя това как е. По принцип си падам по експериментите и не робувам на това какво е залепено като стикер на колата. От Selenia-та съм сравнително доволен, освен от цената й. Много се чудех дали да взема yacco или Tutela imola ама сега реших да е якото, а за лятото ще сипя тутелата, че си мисля, че за нашите стари мотори 10W60 е по-добър вариант (още повече, че самите тялянци си смениха спецификациите относно маслото в по-новите модели на 156) и тъкмо тогава ще видя има ли предимство и какво се случава след 6-7К.
Земи сложи и ония джаджи дето ти показах, иначе шоферския усет и чуство понякога лъжат, а уредите по - рядко.....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Comment