If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ООО маменце, ти се появи ...Не е от това ,проблема е отстранен ,просто не може батерията в ключа да е на 6 години и да е читава :) Смених я и няма проблеми поне до сега десет опита
Батерията няма нищо общо с имобилайзера ако не вярваш извади цялата платка от ключа и колата пак ще запали
Батерията няма нищо общо с имобилайзера ако не вярваш извади цялата платка от ключа и колата пак ще запали
Не знам , факт е ,че като смених батерията и направих 10 опита ,нито един път не напарви проблеми имобилайзера.
Иначе с фес може ли да се манипулира самия имобилайзер и да се изключи примерно?
Защото ,ако вземе тоя номер да ми го направи някъде далече,ще си ...... И как да намеря кода ,защото го нямам? Има ли някакъв начин ?
Няма начин да намериш кода. С ФЕС няма начин да премахнеш имобилайзера. Това става с друга апаратура. Иначе проблема при теб може би е в гривната. Що не провериш?
Няма начин да намериш кода. С ФЕС няма начин да премахнеш имобилайзера. Това става с друга апаратура. Иначе проблема при теб може би е в гривната. Що не провериш?
Пуснах тема в общи ,може ли там да ми обясниш за каква гривна става въпрос ?
http://sklad66.com/cms/FiatECUScan-KKL.html
това ще стане ли за ЕКУ-то на 145 ТС 1.6 99г.там с допълнителното кабелче 16 pin OBD-F към 3 pin и fiatECUscan? Някой да го е пробвал? Интересува ме дали мога да го използвам за адаптация на дросела?
Comment