Никой ли неможе да помогне?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер за връзка с ECU - FiatECUscan
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеНикой ли неможе да помогне?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеДвете кабелчета на преходника от OBD2 към 3 пиновия конектор, са черно и червено и се закачат към 12 волта от колата! Ако драйвера за кабела е ок и избираш верния COM порт, трябва да нямаш проблеми!Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщениеНещо немога да те разбера, значи ако съм направил правилните настройки и като вкарам кабела трябва да се свърже без проблем без да пипам нещо друго?и с кой капак ти е мотора,с пластмасов или с алуминиев
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Преди няколко дни ми пристигна най-накрая кабелът от братски Китай и реших да се логна и да видя как е хавата.Оказа се,че всичко е шест,но съм в неведение по отношение на показанието за одометрите.Моля някой,дето е в час с материала,да ми разталкува показанията от атачмента.Ясно е,че колата е въртяна,щото я взех по показакие на дисплей около 133 000 и в момента показва около 170 000,а до сега не са гледани километрите на диагностика.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПреди няколко дни ми пристигна най-накрая кабелът от братски Китай и реших да се логна и да видя как е хавата.Оказа се,че всичко е шест,но съм в неведение по отношение на показанието за одометрите.Моля някой,дето е в час с материала,да ми разталкува показанията от атачмента.Ясно е,че колата е въртяна,щото я взех по показакие на дисплей около 133 000 и в момента показва около 170 000,а до сега не са гледани километрите на диагностика.
Та в тоя ред на мисли да попитам.
При положение, че ЕКУ-то ми е препрограмирано 2003г. дали километрите са му били занулени?
Че ако е тъй, сигурно има няма 400х.км.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Имам някаква факана драма с вързването към екуто на Купето - М2.10.4 - вързвал съм се към него и под Диага, и под Екускана, изведнъж спря да се вързва, пробвах сичко, и не ще - буксата му е от старите, само к линия и маса стърчат, пускам му 12 волта от бушона на перката - проверих проходимоста и до пина на екуто през цялата инсталация, звъни та дрънка.......пробвах различни стойности на порта, различни портове - нищо.......отивам до алфата - докато забия буксата и само се вързва де*а......
Някакви ши**ни идеи що се получава така......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеПровери го след няколко дни дали въобще отчита............ че моя все на 262 000 си седи.......
Та в тоя ред на мисли да попитам.
При положение, че ЕКУ-то ми е препрограмирано 2003г. дали километрите са му били занулени?
Че ако е тъй, сигурно има няма 400х.км..Реални 250 000 при 170 000 по километраж.Що вършат глупости,като колата е пушка и пак щях да я взема?
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМммм.. да.Врътнали са и 80 000 назад.Реални 250 000 при 170 000 по километраж.Що вършат глупости,като колата е пушка и пак щях да я взема?
Тва иска клиента........
И повярвай ми има много хора дет се впечетляват от тия работи........
Мойта за съжаление си седи на 262х.к. и не мърда...... тва е...(тва по програмата де) иначе си е нов внос 180х.
Оня ден гледахме на едно приятелче 200х. по километраж 196х. рални......
Беееее..... те им взели всичкото хубаоооо, нй тук им са радваме...........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеКакто вика моя комшия (а той се занимава с внос на коли)
Тва иска клиента........
И повярвай ми има много хора дет се впечетляват от тия работи........
Мойта за съжаление си седи на 262х.к. и не мърда...... тва е...(тва по програмата де) иначе си е нов внос 180х.
Оня ден гледахме на едно приятелче 200х. по километраж 196х. рални......
Беееее..... те им взели всичкото хубаоооо, нй тук им са радваме...........
При теб са осрали работата,като са писали в ЕКУ-то.Мойто,слава богу,не е пипано.Датата на запис отговаря на даните за производство по Е-пер.
А за другото...,кво да кажа?Радваме се.Сиромашка радост...Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Аз да питам доколко са верни тия показания, че ако е така мойта 145-ца е милионерче? На тия двете ми показва на първото 235к, а на второто 1006к-като я взех по стария километраж показваше 275к, но той се спомина и сега съм на завидните 144к !? На колко км е моята реално? Въпрос за 100000 лева!
Comment
-
Аз четох на скоро едно Стило и с ФЕС и с Лаунча даде 835 000 кмМалко трудно пали и на топло ама върви
2002-ра година стило
Така, че честито
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеАз да питам доколко са верни тия показания, че ако е така мойта 145-ца е милионерче? На тия двете ми показва на първото 235к, а на второто 1006к-като я взех по стария километраж показваше 275к, но той се спомина и сега съм на завидните 144к !? На колко км е моята реално? Въпрос за 100000 лева!Виж, за това кой по ред двигател ти е,идея си немам
.
Изкарах ли 50хилки?
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАз четох на скоро едно Стило и с ФЕС и с Лаунча даде 835 000 кмМалко трудно пали и на топло ама върви
2002-ра година стило
Така, че честито
и пак на път.
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
въпросче
С този кабел някой пробвал ли е програмката:
http://sklad66.com/cms/VCDS-VAG-COM.html
нешто не мога да се вържа!?!75 2,0 '85
75 2,0 TS
Corsa A 1,4