Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов софтуер за връзка с ECU - FiatECUscan

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никой ли неможе да помогне?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
      Никой ли неможе да помогне?
      Двете кабелчета на преходника от OBD2 към 3 пиновия конектор, са черно и червено и се закачат към 12 волта от колата! Ако драйвера за кабела е ок и избираш верния COM порт, трябва да нямаш проблеми!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        Двете кабелчета на преходника от OBD2 към 3 пиновия конектор, са черно и червено и се закачат към 12 волта от колата! Ако драйвера за кабела е ок и избираш верния COM порт, трябва да нямаш проблеми!
        Нещо немога да те разбера, значи ако съм направил правилните настройки и като вкарам кабела трябва да се свърже без проблем без да пипам нещо друго?
        Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
          Нещо немога да те разбера, значи ако съм направил правилните настройки и като вкарам кабела трябва да се свърже без проблем без да пипам нещо друго?
          А преходната ти букса има ли захранващи кабелии с кой капак ти е мотора,с пластмасов или с алуминиев
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Преди няколко дни ми пристигна най-накрая кабелът от братски Китай и реших да се логна и да видя как е хавата.Оказа се,че всичко е шест,но съм в неведение по отношение на показанието за одометрите.Моля някой,дето е в час с материала,да ми разталкува показанията от атачмента.Ясно е,че колата е въртяна,щото я взех по показакие на дисплей около 133 000 и в момента показва около 170 000,а до сега не са гледани километрите на диагностика.
            Attached Files
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Преди няколко дни ми пристигна най-накрая кабелът от братски Китай и реших да се логна и да видя как е хавата.Оказа се,че всичко е шест,но съм в неведение по отношение на показанието за одометрите.Моля някой,дето е в час с материала,да ми разталкува показанията от атачмента.Ясно е,че колата е въртяна,щото я взех по показакие на дисплей около 133 000 и в момента показва около 170 000,а до сега не са гледани километрите на диагностика.
              Провери го след няколко дни дали въобще отчита............ че моя все на 262 000 си седи.......
              Та в тоя ред на мисли да попитам.
              При положение, че ЕКУ-то ми е препрограмирано 2003г. дали километрите са му били занулени?
              Че ако е тъй, сигурно има няма 400х.км.
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

• Имам някаква факана драма с вързването към екуто на Купето - М2.10.4 - вързвал съм се към него и под Диага, и под Екускана, изведнъж спря да се вързва, пробвах сичко, и не ще - буксата му е от старите, само к линия и маса стърчат, пускам му 12 волта от бушона на перката - проверих проходимоста и до пина на екуто през цялата инсталация, звъни та дрънка.......пробвах различни стойности на порта, различни портове - нищо.......отивам до алфата - докато забия буксата и само се вързва де*а......
                Някакви ши**ни идеи що се получава така.......
                Last edited by Kuker; d.m.y г., 19:56. Основание: ***
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                  Провери го след няколко дни дали въобще отчита............ че моя все на 262 000 си седи.......
                  Та в тоя ред на мисли да попитам.
                  При положение, че ЕКУ-то ми е препрограмирано 2003г. дали километрите са му били занулени?
                  Че ако е тъй, сигурно има няма 400х.км.
                  Мммм.. да.Врътнали са и 80 000 назад.Реални 250 000 при 170 000 по километраж.Що вършат глупости,като колата е пушка и пак щях да я взема?
                  Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Мммм.. да.Врътнали са и 80 000 назад.Реални 250 000 при 170 000 по километраж.Що вършат глупости,като колата е пушка и пак щях да я взема?
                    Както вика моя комшия (а той се занимава с внос на коли)
                    Тва иска клиента........
                    И повярвай ми има много хора дет се впечетляват от тия работи........
                    Мойта за съжаление си седи на 262х.к. и не мърда...... тва е...(тва по програмата де) иначе си е нов внос 180х.
                    Оня ден гледахме на едно приятелче 200х. по километраж 196х. рални......
                    Беееее..... те им взели всичкото хубаоооо, нй тук им са радваме...........
                    sigpic
                    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                    147 JTDm 140-Малката манекенка
                    GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                      Както вика моя комшия (а той се занимава с внос на коли)
                      Тва иска клиента........
                      И повярвай ми има много хора дет се впечетляват от тия работи........
                      Мойта за съжаление си седи на 262х.к. и не мърда...... тва е...(тва по програмата де) иначе си е нов внос 180х.
                      Оня ден гледахме на едно приятелче 200х. по километраж 196х. рални......
                      Беееее..... те им взели всичкото хубаоооо, нй тук им са радваме...........
                      Мен подобни изпълнения ме дразнят,щото определено ми е ясно,че колата е на доста повече километри.
                      При теб са осрали работата,като са писали в ЕКУ-то.Мойто,слава богу,не е пипано.Датата на запис отговаря на даните за производство по Е-пер.
                      А за другото...,кво да кажа?Радваме се.Сиромашка радост...

Comment

• Аз да питам доколко са верни тия показания, че ако е така мойта 145-ца е милионерче? На тия двете ми показва на първото 235к, а на второто 1006к-като я взех по стария километраж показваше 275к, но той се спомина и сега съм на завидните 144к !? На колко км е моята реално? Въпрос за 100000 лева!
                        Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                        Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                        Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Аз четох на скоро едно Стило и с ФЕС и с Лаунча даде 835 000 км Малко трудно пали и на топло ама върви 2002-ра година стило Така, че честито
                          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщение
                            Аз да питам доколко са верни тия показания, че ако е така мойта 145-ца е милионерче? На тия двете ми показва на първото 235к, а на второто 1006к-като я взех по стария километраж показваше 275к, но той се спомина и сега съм на завидните 144к !? На колко км е моята реално? Въпрос за 100000 лева!
                            Ако датата на запис на софтуера отговаря на производствената,значи си "милионер".Честито Виж, за това кой по ред двигател ти е,идея си немам.
                            Изкарах ли 50хилки?
                            Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            Аз четох на скоро едно Стило и с ФЕС и с Лаунча даде 835 000 км Малко трудно пали и на топло ама върви 2002-ра година стило Така, че честито
                            Като издъхне,ще иде в клуба на и пак на път.

Comment

• въпросче

С този кабел някой пробвал ли е програмката:

http://sklad66.com/cms/VCDS-VAG-COM.html

нешто не мога да се вържа!?!
                              75 2,0 '85
                              75 2,0 TS
                              Corsa A 1,4
                              Corsa A 1,6 GSI

Comment

• Няма да стане с този кабел
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X