Първоначално публикувано от b_angelov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов софтуер за връзка с ECU - FiatECUscan
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНяма нужда да укъсяваш пиновете.При теб е с две букси, една на ECU-то и една на ABS-а.С преходника К линията ти идва на пин 7 и от двете.Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Прибелм с VAG KKL
Имам проблем от няколко месеца немога да си трия грешките през ФЕС с кабела имам алфа 146 JTD и Фият Браво 1.8 с бравото ок всичко си чете на алфата само абс и аербега а в ECU-to не иска и да мисли да влиза някой знае ли каде може да е проблема
Comment
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениедобре, но защо не може да се свърже ?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЕх...,ако можех да ти отговоря от такова разстояние......
ПП. Като избера точния модел на моето ГТВ я показва баш такава. А като дам да я ауто-детектне, познава, че е АБС, но изписва "Unknown type" или нещо подобно беше.
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеЯсно, но поне предположение? Кабел, драйвери и софт и конфигурация са ОК. Остава неправилен избор на централа напр. Знаеш ли дали Бош АБС 5.3 е правилния, ако съдиш по снимката от предния пост, или това е недостатъчна информация?
ПП. Като избера точния модел на моето ГТВ я показва баш такава. А като дам да я ауто-детектне, познава, че е АБС, но изписва "Unknown type" или нещо подобно беше.
Виж във файла, който прилагам.Маркирал съм го в червено.
Сега пригледах FES-a.Този ABS го няма в него.Пробвай с Alfadiag или Visa.Attached FilesAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНе ти е това ABS-са.
Виж във файла, който прилагам.Маркирал съм го в червено.
Сега пригледах FES-a.Този ABS го няма в него.Пробвай с Alfadiag или Visa.
Жив и здрав да си!
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеБлагодаря много за безценната помощ колега!
Жив и здрав да си!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
На мен пък от 2 дни,като тръгна да стартирам ФЕС-а и ми вади съобщение че шибания уиндоус хваща някакви файлове като грешка и не го стартира,същото ми го прави и с Алфадиага.Преди десетина дни ми беше претъпкан десктопа с прозорци и май пуснах без да искам някакъв ъпдейт уизърд на виндовса,и оттогава май се бъгна раотата.Има ли някой идея как да го оправя,или ще трябва да правиме бекъпFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
ХП,досега съм нямал ядове,имам още 5-6 диагностични програми,и с тях нямам проблемFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНа мен пък от 2 дни,като тръгна да стартирам ФЕС-а и ми вади съобщение че шибания уиндоус хваща някакви файлове като грешка и не го стартира,същото ми го прави и с Алфадиага.Преди десетина дни ми беше претъпкан десктопа с прозорци и май пуснах без да искам някакъв ъпдейт уизърд на виндовса,и оттогава май се бъгна раотата.Има ли някой идея как да го оправя,или ще трябва да правиме бекъпAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНа мен пък от 2 дни,като тръгна да стартирам ФЕС-а и ми вади съобщение че шибания уиндоус хваща някакви файлове като грешка и не го стартира,същото ми го прави и с Алфадиага.Преди десетина дни ми беше претъпкан десктопа с прозорци и май пуснах без да искам някакъв ъпдейт уизърд на виндовса,и оттогава май се бъгна раотата.Има ли някой идея как да го оправя,или ще трябва да правиме бекъпAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПреинсталирай фремуорка.Най-вероятно го е ъпдейтнало с неподходяща версия.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеAми оказа се прав,обаче след преинсталацията на фремуърка/беше качена 2 версия/ и един рестор на компа,пак не тръгва/естествено преинсталирахме и ФЕС-а/,май май ще трябва преисталация на виндовса
По този начин съм си оправял подобни проблеми.
Comment
Comment