Известие

Collapse
No announcement yet.

Разлики м/у Selenia 20K и Selenia Gold

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
    Ако го вкарваш два-три пъти в седмицата над 5000, не мисля, че си за 10-60, въпреки, че аз бих сложил точно такова. Един приятел купи от колегата VFTI Agip Racing, мотора мърка много приятно. При мен температурата рядко пада под -10C, та бих рискувал да карам с него и зимата.

И защо да са умрели половината коне бе колега, нали е на реални 70 000
    Това беше образно казано. Колата си върви толкова, колкото върви здрав 1.8 тс. Вече всичко е без значение, щото ако всичко върви по план скоро ще се похваля със JTD и забравям за смотания Туин Скрап.
    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
      Вече всичко е без значение, щото ако всичко върви по план скоро ще се похваля със JTD и забравям за смотания Туин Скрап.
      Mи то лятото си заминава полека,зима иде,печки си требват да се греем.
      Майтап разбира се,никога не съм карал JTD.
      Слагай едно 10в60 на ТСкрапа и не се коси.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Това беше образно казано. Колата си върви толкова, колкото върви здрав 1.8 тс. Вече всичко е без значение, щото ако всичко върви по план скоро ще се похваля със JTD и забравям за смотания Туин Скрап.

После да не земеш да говориш тъй и за ЖТД-то

Шегувам се, дано всичко квото си си намислил мине добре, и да си караш колата която искаш, с масло квот си искаш
        Lancia Delta 1.6 i.e - ex
        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

еее са да не ме разберете погрешно... обичам си количката много и даже ми е тъжно да се разделя с нея, но JTD-то е истината... Харчи 2 пъти по-малко, много по-надежден е и не върви по-слабо в никакъв случай, ама хайде да не сменям темата... просто ТС-а е неоправдано капризен за мен. Ай наздраве!
          www.t-auto.bg

Comment

и му е скъпо мааааслоту
            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
              и му е скъпо мааааслоту
              Не е въпроса до парите, а до личната преценка. И за дизеляка не е мн евтино.
              www.t-auto.bg

Comment

еее са да не ме разберете погрешно... обичам си количката много и даже ми е тъжно да се разделя с нея, но JTD-то е истината... Харчи 2 пъти по-малко, много по-надежден е и не върви по-слабо в никакъв случай, ама хайде да не сменям темата... просто ТС-а е неоправдано капризен за мен. Ай наздраве!
                Ако си е каран с хубаво и редовно сменяно масло си е много готин. Ама тия бангии нашите на незнайни километри и с незнайни масла и смени какво може да искате
                Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                  Ако си е каран с хубаво и редовно сменяно масло си е много готин. Ама тия бангии нашите на незнайни километри и с незнайни масла и смени какво може да искате
                  Пич, не е въпроса до маслото. Въпроса е, че мотор на 73000 км трябва да му се сменява вариатор, свещи, кабели, стъпков мотор + тпс и всичките тея неща струват майка си и баща си... къде е смисъла да се бутат луди пари за толкова стара кола. И като прибавим красивия разход картинката е чудна. Са ще кажете - ми сложи газ... е да ама като сложиш газ всичките тея неща почваш да ги сменяваш като консуматив.
                  www.t-auto.bg

Comment

Пич, не е въпроса до маслото. Въпроса е, че мотор на 73000 км трябва да му се сменява вариатор, свещи, кабели, стъпков мотор + тпс и всичките тея неща струват майка си и баща си... къде е смисъла да се бутат луди пари за толкова стара кола. И като прибавим красивия разход картинката е чудна. Са ще кажете - ми сложи газ... е да ама като сложиш газ всичките тея неща почваш да ги сменяваш като консуматив.
                    Ох майко...

1. Мотор на 73 000 е направо НОВ мотор! Ако е на толкоз реални, ще го караш поне още толкоз без нищо да сменяш. Истината е, че едва ли е на толкова.

2. Ако сложиш газ, нищо не се променя от горното.

Не мога да разбера, защо всички си мислят, че като карат на газ, и всичко се сменя, чупи се и т.н. Това НЕ Е ВЯРНО

Дайте и седалките да ги сменяме по-често, щот се търкат по-бързо карато се кара на газ. Долу-горе логиката е подобна...
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                      Ох майко...

1. Мотор на 73 000 е направо НОВ мотор! Ако е на толкоз реални, ще го караш поне още толкоз без нищо да сменяш. Истината е, че едва ли е на толкова.

2. Ако сложиш газ, нищо не се променя от горното.

Не мога да разбера, защо всички си мислят, че като карат на газ, и всичко се сменя, чупи се и т.н. Това НЕ Е ВЯРНО

Дайте и седалките да ги сменяме по-често, щот се търкат по-бързо карато се кара на газ. Долу-горе логиката е подобна...
                      Реални са, проверено от Лисан и от Бобо! Просто туин скрапа е лайно! Голямо, рядко и миризливо. Спирам по тая тема...
                      www.t-auto.bg

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                        Реални са, проверено от Лисан и от Бобо! Просто туин скрапа е лайно! Голямо, рядко и миризливо. Спирам по тая тема...
                        Добре де, кат е лайно, никой не те задължава да го караш. Продавай го, някой ще се зарадва ако е истина тва за километрите.

Пък дано и ЖТД не е лайно после... тя една кола си иска поддръжката, не става само с каране

П.П: А що е лайно не разбрах.. нещо си недоволен ли, ядове ти създава или просто е лайно
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                          Добре де, кат е лайно, никой не те задължава да го караш. Продавай го, някой ще се зарадва ако е истина тва за километрите.

Пък дано и ЖТД не е лайно после... тя една кола си иска поддръжката, не става само с каране

П.П: А що е лайно не разбрах.. нещо си недоволен ли, ядове ти създава или просто е лайно
                          Лайно е щото все има нещо да се прай по него. Сменяш, сменяш и пак си клати обороти, глъхне при палене сутрин и още куп дребни неща, които дразнят. Тея неща ги има при 90% от тс-те. Ти самия дори го изпитваш в момента. До скоро имаше проблеми. При дизела далеч не е така. Ако си го взел читав го обслужваш, сменяш свещи и си караш.
                          www.t-auto.bg

Comment

• Като взмеш дизела гледаи да ти е във ред турбината и там други неща че кат се почнат и там драмите да не почнеш да пееш същата песен и за диезела както и за бензина.

---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:57 ----------

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение

Щото момчето е младо така кат гледам и незнае още къде го сърби маи че да се почеше.
                            АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
                              Лайно е щото все има нещо да се прай по него. Сменяш, сменяш и пак си клати обороти, глъхне при палене сутрин и още куп дребни неща, които дразнят. Тея неща ги има при 90% от тс-те. Ти самия дори го изпитваш в момента. До скоро имаше проблеми. При дизела далеч не е така. Ако си го взел читав го обслужваш, сменяш свещи и си караш.
                              Свещите на дизела викаш а ? Tи не знаеш даже каво е дизелов мотор
                              Нищо лично ама... ревеш и ти не знаеш за кво... Билибой най-добре ти го е казал май май...
                              Пък мойте драми си ги решавам, аз от спарка съм си доволен, и не е по-голямо лайно от квото и друго да си купиш. Не се чупи само колата от магазина... като не искаш да сменяш, си взимаш кола от там и само караш
                              Last edited by i.ganchev.ganchev; d.m.y г., 20:21.
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Аре само да не се обсъждаме един друг, а? Аз много добре знам какво е дизелов мотор и какво и къде да гледам!
                                П.П. И хора, които не могат да пишат малко от малко грамотно, да не ми дават акъл!
                                Last edited by Ivanov_; d.m.y г., 23:52.
                                www.t-auto.bg

Comment

Working...
                                X