If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако го вкарваш два-три пъти в седмицата над 5000, не мисля, че си за 10-60, въпреки, че аз бих сложил точно такова. Един приятел купи от колегата VFTI Agip Racing, мотора мърка много приятно. При мен температурата рядко пада под -10C, та бих рискувал да карам с него и зимата.
И защо да са умрели половината коне бе колега, нали е на реални 70 000
Това беше образно казано. Колата си върви толкова, колкото върви здрав 1.8 тс. Вече всичко е без значение, щото ако всичко върви по план скоро ще се похваля със JTD и забравям за смотания Туин Скрап.
Вече всичко е без значение, щото ако всичко върви по план скоро ще се похваля със JTD и забравям за смотания Туин Скрап.
Mи то лятото си заминава полека,зима иде,печки си требват да се греем.
Майтап разбира се,никога не съм карал JTD.
Слагай едно 10в60 на ТСкрапа и не се коси.
Това беше образно казано. Колата си върви толкова, колкото върви здрав 1.8 тс. Вече всичко е без значение, щото ако всичко върви по план скоро ще се похваля със JTD и забравям за смотания Туин Скрап.
После да не земеш да говориш тъй и за ЖТД-то
Шегувам се, дано всичко квото си си намислил мине добре, и да си караш колата която искаш, с масло квот си искаш
еее са да не ме разберете погрешно... обичам си количката много и даже ми е тъжно да се разделя с нея, но JTD-то е истината... Харчи 2 пъти по-малко, много по-надежден е и не върви по-слабо в никакъв случай, ама хайде да не сменям темата... просто ТС-а е неоправдано капризен за мен. Ай наздраве!
еее са да не ме разберете погрешно... обичам си количката много и даже ми е тъжно да се разделя с нея, но JTD-то е истината... Харчи 2 пъти по-малко, много по-надежден е и не върви по-слабо в никакъв случай, ама хайде да не сменям темата... просто ТС-а е неоправдано капризен за мен. Ай наздраве!
Ако си е каран с хубаво и редовно сменяно масло си е много готин. Ама тия бангии нашите на незнайни километри и с незнайни масла и смени какво може да искате
Ако си е каран с хубаво и редовно сменяно масло си е много готин. Ама тия бангии нашите на незнайни километри и с незнайни масла и смени какво може да искате
Пич, не е въпроса до маслото. Въпроса е, че мотор на 73000 км трябва да му се сменява вариатор, свещи, кабели, стъпков мотор + тпс и всичките тея неща струват майка си и баща си... къде е смисъла да се бутат луди пари за толкова стара кола. И като прибавим красивия разход картинката е чудна. Са ще кажете - ми сложи газ... е да ама като сложиш газ всичките тея неща почваш да ги сменяваш като консуматив.
Пич, не е въпроса до маслото. Въпроса е, че мотор на 73000 км трябва да му се сменява вариатор, свещи, кабели, стъпков мотор + тпс и всичките тея неща струват майка си и баща си... къде е смисъла да се бутат луди пари за толкова стара кола. И като прибавим красивия разход картинката е чудна. Са ще кажете - ми сложи газ... е да ама като сложиш газ всичките тея неща почваш да ги сменяваш като консуматив.
Ох майко...
1. Мотор на 73 000 е направо НОВ мотор! Ако е на толкоз реални, ще го караш поне още толкоз без нищо да сменяш. Истината е, че едва ли е на толкова.
2. Ако сложиш газ, нищо не се променя от горното.
Не мога да разбера, защо всички си мислят, че като карат на газ, и всичко се сменя, чупи се и т.н. Това НЕ Е ВЯРНО
Дайте и седалките да ги сменяме по-често, щот се търкат по-бързо карато се кара на газ. Долу-горе логиката е подобна...
Добре де, кат е лайно, никой не те задължава да го караш. Продавай го, някой ще се зарадва ако е истина тва за километрите.
Пък дано и ЖТД не е лайно после... тя една кола си иска поддръжката, не става само с каране
П.П: А що е лайно не разбрах.. нещо си недоволен ли, ядове ти създава или просто е лайно
Лайно е щото все има нещо да се прай по него. Сменяш, сменяш и пак си клати обороти, глъхне при палене сутрин и още куп дребни неща, които дразнят. Тея неща ги има при 90% от тс-те. Ти самия дори го изпитваш в момента. До скоро имаше проблеми. При дизела далеч не е така. Ако си го взел читав го обслужваш, сменяш свещи и си караш.
Като взмеш дизела гледаи да ти е във ред турбината и там други неща че кат се почнат и там драмите да не почнеш да пееш същата песен и за диезела както и за бензина.
---------- Post added at 10:58 ---------- Previous post was at 10:57 ----------
Лайно е щото все има нещо да се прай по него. Сменяш, сменяш и пак си клати обороти, глъхне при палене сутрин и още куп дребни неща, които дразнят. Тея неща ги има при 90% от тс-те. Ти самия дори го изпитваш в момента. До скоро имаше проблеми. При дизела далеч не е така. Ако си го взел читав го обслужваш, сменяш свещи и си караш.
Свещите на дизела викаш а ? Tи не знаеш даже каво е дизелов мотор
Нищо лично ама... ревеш и ти не знаеш за кво... Билибой най-добре ти го е казал май май...
Пък мойте драми си ги решавам, аз от спарка съм си доволен, и не е по-голямо лайно от квото и друго да си купиш. Не се чупи само колата от магазина... като не искаш да сменяш, си взимаш кола от там и само караш
Аре само да не се обсъждаме един друг, а? Аз много добре знам какво е дизелов мотор и какво и къде да гледам!
П.П. И хора, които не могат да пишат малко от малко грамотно, да не ми дават акъл!
Comment