Известие

Collapse
No announcement yet.

Разлики м/у Selenia 20K и Selenia Gold

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
    Пич, не е въпроса до маслото. Въпроса е, че мотор на 73000 км трябва да му се сменява вариатор, свещи, кабели, стъпков мотор + тпс и всичките тея неща струват майка си и баща си... къде е смисъла да се бутат луди пари за толкова стара кола. И като прибавим красивия разход картинката е чудна. Са ще кажете - ми сложи газ... е да ама като сложиш газ всичките тея неща почваш да ги сменяваш като консуматив.
    Батка моята е на 240 000 и кусур км и съм сменил само свещите от всичките изброени от теб неща.....разхода ми е 10-11 на 100 душманско каране,масло ми лапа 2 литра на 8000 км с климатик и на 1,70 евро за литър не се плача.......

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
    ... просто ТС-а е неоправдано капризен за мен. Ай наздраве!
    Кажи си го от начало.....наздравето де,другото са глупости.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      Батка моята е на 240 000 и кусур км и съм сменил само свещите от всичките изброени от теб неща.....разхода ми е 10-11 на 100 душманско каране,масло ми лапа 2 литра на 8000 км с климатик и на 1,70 евро за литър не се плача.......

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

Кажи си го от начало.....наздравето де,другото са глупости.
      От кола до кола разлика голяма... явно ти си извадил по-голям късмет, но има и друго - ти си с ЦФ3 мотора, който малко или много е по-добре от старите, а и горивото по гръцко най-вероятно е и по-добро. Усрахме темата така или иначе, ама боли те... нито е първата, нито ще е последната.
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

От кола до кола разлика голяма... явно ти си извадил по-голям късмет, но има и друго - ти си с ЦФ3 мотора, който малко или много е по-добре от старите, а и горивото по гръцко най-вероятно е и по-добро. Усрахме темата така или иначе, ама боли те... нито е първата, нито ще е последната.
        Я матора го смехих,оти по гръцко ми го преебаха ,,майсторите".....тоя дет съм са с него е куче влачи рейс....пълен хибрид ни аз ни самия той знае що има у него ама пак върви. доволно
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Колега, страшна реклама и направи на твоята кола. Нищо чудно, че се продава от сума време.
          И тъй като тази тема се насра, няма да е лошо да има една обща тема за маслата.

Comment

Аре само да не се обсъждаме един друг, а? Аз много добре знам какво е дизелов мотор и какво и къде да гледам!
            П.П. И хора, които не могат да пишат малко от малко грамотно, да не ми дават акъл!
            Моа ве, ама ме мързи
            Успех!
            Lancia Delta 1.6 i.e - ex
            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

• Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
              Моа ве, ама ме мързи
              Успех!
              Не визирах теб!
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Колеги, темата гледам вече е малко занимарена и поизоставен, та реших да питам тук и аз нещо свързано с маслото, макар да знам, че въпроса ще ми е за повечето банален може би, но ще рискувам и да спомена, че съм прочел цялата тема. Та, дойде и моето време да си сменям маслото, а искам да си избера нормално масло за нормална цена, а не за тези космически цени за масло дето литъра му е почти 40 лв. Колата в годината минава 10к километра, сръчквам я от време на време, но по-рядко в седмицата веднъж дето се казва. Та ако може дайте някоя марка от която сте доволни, но да е на нормална цена, че да си правя сметката и да го сменям! Четох по-нагоре в темата, че повечето колеги нещо не са особено доволни от Selenia 20k и затова реших да се допитам до вас, тъй като е минало доста време от тогава и вече имате долу/горе представа кое масло как се представя за парите си! Става въпрос за колата от подписа ми, благодаря

Comment

• Каква сума си склонен да отделиш за масло, за да ти препоръчаме някакви алтернативи?
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Каква сума си склонен да отделиш за масло, за да ти препоръчаме някакви алтернативи?
                    Oт 2.50 до 3.00 на литър!
                    Тоест М 10-Д
                    Ако е руско-пак добре!
                    Вчера такова се опитаха да ми го пробутат за 75/90
                    Вече изобщо не вярвам на себеподобните!
                    Дигиталния, дай алтернативи, щото ми предстои смана на маслото
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• За тебе Приста Шмиргел
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                        За тебе Приста Шмиргел
                        Ами сума, то виж в смисъл от порядъка от 60-70-80 лв. Да е добро маслото, че да си нямам после проблеми с двигателя. Кажи ми най-добрият вариант за тези пари, що годе и ако пък парите са близко до хубавите масла, може и да кажеш и някой от яките масла дето се хвалят хаха пък аз ще видя долу/горе кое да взема според парите! То, че финансите напоследък са ми ограничени, това е ясно, но все пак не-мога да оставя колата и да я карам с най-големите боклуци. Така, че ако ти се занимава дай някой алтернатива

Comment

• Имах едно JTV което гореше масло и го карах с наливно от варели,селения голд 10/40 12 лева литъра.
                          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• 60-80 само за маслото или искаш да платиш толкова за всичко, което се сменя заедно с него (защото ако искаш в 60 лева да смениш и трите филтъра, които се сменят заедно с маслото, даже и М10 за 2.50 литъра няма да ти влезе в бюджета)..?
                            Иначе "космически" са цените на масла от към 80+ лева/литър и те обикновено се сипват на коли, които едно, че побират двойно на нашите, друго, че интервала за смяна е по-къс...
                            Аз бих ти препоръчал "Eni" (Agip) Sint 2000 - 5 литра ще ти струват точно към 60 лева, продава го колега от форума (щом си изчел цялата тема можеш и сам да си го намериш кой е да не му правя реклама)... По-евтино от това аз не бих сложил...

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                            Имах едно JTV което гореше масло и го карах с наливно от варели,селения голд 10/40 12 лева литъра.
                            И къде е сега това (предполагам) GTV..?

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение

И къде е сега това (предполагам) GTV..?
                              Според мене се е оправил двигателя от само себе си и сега някой му се "радва".
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Да вметна че М10д е на цена около 7 лв. за литър

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X