Известие

Collapse
No announcement yet.

ПрепорАчвам ви свещи Splitfire

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от syrdjon Покажи съобщение
    И така колеги магазина се намира в Младост 3 до 25 поликлиника и ДСК незнам как се казва от там е купил бащата свещите а миналото лято от там ми купи и Брембо предни дискове плътни за 200 и няколко лева не помна колко точно който е наблизо може да отиде да си провери и после пак да говорим лек ден на всички

П.с ne0 Отиди провери и тогава можем още да спорим ако сметнеш че съм несериозен :P
    ако имаше телефон щях да звънна, но да ходя до Младост зад Макдоналдс за да търся зелен хайвер сори през деня.

Все едно да ти кажа, че в Никопол в северната стена на общината има заровено златно съкровище.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

тццт ей няма да спреш не съм ги купувал аз нали ти написах от къде да взема тоя телефон както и да е на кутийките пише Made in Japan . А на самати свещи които лично аз ги сложих на колата пише Denso Iridium power защо да лъжа ?

Comment

Първоначално публикувано от radiboy Покажи съобщение
        Някой чорбаджия("модератор"),ти е изтрил линка,от къде да си закупим въпросните свещи,моля те да ми го пратиш на лично.
        Аз го изтрих.
        Имаш нещо против да спираме безплатната реклама ли?
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
        X