Известие
Collapse
No announcement yet.
Полирани джанти
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Огито Ангелов Покажи съобщение
Лично за мен това е идеален модел за перфектно полиране.Би ли споделил с какви материали и техника полираш?sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
ALFA ROMEO 2.0JTS ex
ALFA ROMEO Crosswagon Q4
Продавам Алфи на части!
Comment
-
@Огито Ангелов: Само ще ти кажа, че няколко човека (а съм сигурен, че има и много други) сме абонирани за темата но не смеем да напишем нещо да не я загрозим...
Ти си нечовек, честно...
PS: Наистина ако дадеш малко инфо как го правиш ще е много интересно (полезно за мен лично няма да е, защото и да се снабдя с техниката и материалите, нямам нервите и времето да го направя това)...
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение@Огито Ангелов: Само ще ти кажа, че няколко човека (а съм сигурен, че има и много други) сме абонирани за темата но не смеем да напишем нещо да не я загрозим...
Ти си нечовек, честно...
PS: Наистина ако дадеш малко инфо как го правиш ще е много интересно (полезно за мен лично няма да е, защото и да се снабдя с техниката и материалите, нямам нервите и времето да го направя това)...
Comment
-
Очевидно или не, всеки го разбира по различен начин. Разбира се че ще кажа какво правя.
Първо: шкуря джантите със шкурка 80,120,180,240,320,400,........2500/3000, на машина подобна на тези за баланс на гуми.
Второ: След шкуренето, ползвам комплекта за полиране от бриколаж на Волкрафт. Твърдото кече с кафявата паста и мекото със синята. Работата не е никак лека, нито пък чиста! Всеки би се справил стига да има нерви и време както спомена единия колега по горе!! Това е "тайната"
Comment
-
eeeee, ама Оги, качи една снимка и на едно от най-красивите полуабартово браво на Варна накичено с полираните капли. Направо страшно много разкрасява фиата. Много тъмно почти черно браво с полирани капли два цвята и абартови прагове... знам аз
п.с.
Снимката си е ваша де, ако кажеш ще я махна!
Last edited by phoenix; d.m.y г., 17:29.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
Comment