Известие

Collapse
No announcement yet.

Масло за двигател

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

моята пък си върви идеално със Selenia 20K. Въобще не трака и не харчи масло. Много съм доволна от това масло и от двигателя, разбира се
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от wasp
      При мен трудно ще е вариатора Но това за тракането не знам от какво е, смених маслото със селения 20к, Румен го сменя, уж изглежда като оригинално, знам ли го и аз, но пак си трака здраво, при палене повечко. А не беше така ... знам че някои ще кажат боксера си трака ама ... абе не беше така
      Значи боксера не трябва да трака а да тиктака като часовник а това че ти трака сутрин са ти за ремонт повдигачите
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Колеги Мury е прав преди един ден смених маслото с 20К и колата почна да тиктака като часовник и е на около 180000 км.

Comment

A за SELENIA RACING SAE 10W-60
          какво ще кажете някой пробвал ли го е дават го, че може да се използва вместо 20К AR.
          Alfa Romeo GTV 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
            Първоначално публикувано от mikoasp
            http://clubalfaromeo.com/forum/viewt...E8%FF%F2%EE%F0

Колеги,прочетете тук,може да ви помогне за тракането!Една от причините е карането с лоши масла или ненавременната смяна на маслото!
            ...точно!!!
            Тя и моята доскоро ни тракаше, ни масло гореше, но вече стана на 7-8 000км и взе хем да трака, хем масло да гори... те затова сега съм си напазарувал един MOTUL, та белким се оправят нещата ... но ще пиша за резултата де (след процедурата по смяна на маслото)
            Резултатите от вчера:
            Вече не трака, а само тик-така
            дори в зоната на червеното звукът е по-скоро приятен, отколкото стряскащ
            Става въпрос за MOTUL 6100 Synergie 10W 40 !!!
            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

На мен пък ми сложиха Тутела Джарама и за сега ми харесва, моля ако някой има повече инфо за това масло да сподели
              98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                На мен пък ми сложиха Тутела Джарама и за сега ми харесва, моля ако някой има повече инфо за това масло да сподели
                Да тва масло не става ма сам ще разбереш след време
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  Е аде обясни де сега ....стига с тия лаконични отговори
                  98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                    Е аде обясни де сега ....стига с тия лаконични отговори
                    Е кво да обяснявам много бързо си губи качествата тва е
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

абе има едно ново на Селения, което загледах в Т&Н - Selenia Touring 5W-50 Syntetic

на 16лв литъра крайна цена .... за членове надолу

интересно масло изглежда..... някой да е пробвал ?

аз мисля да се жертвам ноември месец и да сипя от него
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Колеги мноо приказка стана за тия масла , па се намесиха вариатори и прочее ....Преоблема ми е ясен че е от маслото , то няма от какво друго да е , преди да го сменя колата не тракаше и като я вкараш в 7 иляди двигатяля ръмжеше а ся кът запаля дизел слушам а в обороти се включват алармите на полвината квартал....
                        Alfa 146 1.6TS 16v '98
                        Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската

Comment

Просто не се знае предния собственик колко често го е сменял,джамбазите каква химия са наливали.
                          Та новото масло като го налееш като събори нагара и разните боклуци настава една веселба...
                          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Yon
                            Просто не се знае предния собственик колко често го е сменял,джамбазите каква химия са наливали.
                            Та новото масло като го налееш като събори нагара и разните боклуци настава една веселба...
                            Има и в това истина колега , ама е факт че колата я купих в същия ден в който я докараха в БГ.Не че не е възможно да има някакви маниполации по нея ма все пак е на 93 иляди реални и е карана от жена така че ..
                            Alfa 146 1.6TS 16v '98
                            Fiat Punto 55 1.1 `97 - градската

Comment

yeah, rrright
                              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                              Roosevelt

Comment

Не изключвам възможността колата ти да е много гледана ама
                                що си мислиш, че само тука се извършват "манипулации"?
                                ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Working...
                                X