Известие

Collapse
No announcement yet.

Отзиви за масло Q8

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=kaio156;991998]С кое Енеос си?Да знам дали да отпада от списъка...

Да ,колега!Моята 156-ца и едно GTV не го харесват нещо!!

Comment

[QUOTE=н.неделчев;992002]
      Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
      С кое Енеос си?Да знам дали да отпада от списъка...

Да ,колега!Моята 156-ца и едно GTV не го харесват нещо!!
      Демек?Щот съм намерил на много добра цена и мислех по-късно да ходя да го взимам.Дай малко подробности,ако не ти е проблем.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

[QUOTE=kaio156;992008]
        Първоначално публикувано от н.неделчев Покажи съобщение

Демек?Щот съм намерил на много добра цена и мислех по-късно да ходя да го взимам.Дай малко подробности,ако не ти е проблем.
        Ходих преди малко до магазина откадето си купих маслото.Момчето,което работи там и всъщност ми го препоръча кара Нисан и е доволен от това масло.Само,че тай кара с 10/60,а аз 10/40 и моята го харчи.Незнам нещо тънко ли и идва маслото,кво ли!!Същата работа е и при GTV-то.То е с пълен основен ремонт на двигателя.

Comment

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
          А аз мага да кажа,че вие сте..............
          Ползвате масла които си мислите,че са хубави,а те са бози страшни.Тея масла които изреждате са за хора които са си купили АР ,защото е евтина марка.Дано ваща кола да не попада в форумен ентусиаст.

Точка по въпроса.Лично мое мнение.

И на не последно място,знаете ли след колко време се появява лошото масло-след като сте продали колата (50к) и после АР е ..........
          Много си е добре маслото. Аз ГТВ-то с такова го карах и макар че след ремонта сложих някакви умрели сегменти не го харчеше грам.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
            Много си е добре маслото. Аз ГТВ-то с такова го карах и макар че след ремонта сложих някакви умрели сегменти не го харчеше грам.
            Хахахахааа сипи му )))))))))
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Та за Q8 беше темата......
              ..толкова ли неможе всеки да каже какво е според опита му-добро е ...или не е добро .....поради еди каква си причина...........
              ....после темата била бозаджийска,ми то ние я правим такава.
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

мен тука се ползва само селения затва е всичко .. моето мнение е че селенията е доста добро масло само че .. рейсинга(10/60) и може би 5 на 50 което не съм тествал .. за 20к и Голд само лоши неща мога да кажа .. не че са ми счупили мотора нещо ама .. не му е леко с тях (трака мн паразитни шумове и т.н.) .. докато с рейсинг друга песен пее ...
                alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщение
                  мен тука се ползва само селения затва е всичко .. моето мнение е че селенията е доста добро масло само че .. рейсинга(10/60) и може би 5 на 50 което не съм тествал .. за 20к и Голд само лоши неща мога да кажа .. не че са ми счупили мотора нещо ама .. не му е леко с тях (трака мн паразитни шумове и т.н.) .. докато с рейсинг друга песен пее ...
                  Аз пък точно кат застудя от рейсинга не съм доволен,хем тук баш студ няма,виж за лятото е добро.......
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                    Да бе и аз тва щях да кажа, ама ти ме изпревари...

Щом с тия полските сегменти мотора беше чук и за 25 000км с едно масло не изгори и 500мл, значи Q8 e добро
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      Аз пък точно кат застудя от рейсинга не съм доволен,хем тук баш студ няма,виж за лятото е добро.......
                      Зима не съм карал с такова в интерес на истината все гледам да мина с нещо по тънко .. Но лятото постоянно в прекъсвач и след 10 000 км пак маже доволно
                      alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                      Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Аз съм карал с 10/40 и не ми хареса,след 3000 км стана на
                        После минах на Volvoline,което ми се видя доста по-хубаво,а в момента съм с Yacco,то пък е 10 пъти по-добре от първире 2. Лично мнение!
                        Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                        За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Значи общо взето,си го бива масълцето...особенно за тези пари си заслужава.Имам предвид за нормано каране....щото не е скъпо.

Comment

Абе евтин клас масълце си е Q8 какво толкова го умувате тука 2 страници незнам,занесете го във лаборатория като искате да сте сигурни и така наливайте във "капризните" алфи тогава........!!!
                            Голям праз такова масло онакова,не разбрахте ли че е важно единствено да се сменя или във повечето случай да се долива...
                            Alfa romeo GTVex
                            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                              Абе евтин клас масълце си е Q8 какво толкова го умувате тука 2 страници незнам,занесете го във лаборатория като искате да сте сигурни и така наливайте във "капризните" алфи тогава........!!!
                              Голям праз такова масло онакова,не разбрахте ли че е важно единствено да се сменя или във повечето случай да се долива...
                              Пич,щом караш автомобил 2008,предполагам ти е възможно да наливаш и от по 40лв/литъра.......така че поста ти е нула ,поне за мен......какъв е проблема,че се интересувам???

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                                Пич,щом караш автомобил 2008,предполагам ти е възможно да наливаш и от по 40лв/литъра.......така че поста ти е нула ,поне за мен......какъв е проблема,че се интересувам???
                                Хайде сега глупости кой какво кара,казвам ти реално нисък клас масло е, това е,а това кой как усещал автомобила си със дадено дасло е повече на психическа основа от колкото реално да се даде заключение.
                                Отговарям ти и по друг начин..:Вносителя на това масло или Косер,на мен лично ми го доставят на 50% търговска отстъпка, (без да има претенция за големи количества), от цена клиент,лично при мен се продава по евтино от реалната пазарна цена и се ползва за по старчики лекотоварни автомобили,бутилирано или наливно защото някой вземат доста над 10л.
                                Така доволен ли си
                                Alfa romeo GTVex
                                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X