If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Демек?Щот съм намерил на много добра цена и мислех по-късно да ходя да го взимам.Дай малко подробности,ако не ти е проблем.
Ходих преди малко до магазина откадето си купих маслото.Момчето,което работи там и всъщност ми го препоръча кара Нисан и е доволен от това масло.Само,че тай кара с 10/60,а аз 10/40 и моята го харчи.Незнам нещо тънко ли и идва маслото,кво ли!!Същата работа е и при GTV-то.То е с пълен основен ремонт на двигателя.
А аз мага да кажа,че вие сте..............
Ползвате масла които си мислите,че са хубави,а те са бози страшни.Тея масла които изреждате са за хора които са си купили АР ,защото е евтина марка.Дано ваща кола да не попада в форумен ентусиаст.
Точка по въпроса.Лично мое мнение.
И на не последно място,знаете ли след колко време се появява лошото масло-след като сте продали колата (50к) и после АР е ..........
Много си е добре маслото. Аз ГТВ-то с такова го карах и макар че след ремонта сложих някакви умрели сегменти не го харчеше грам.
Та за Q8 беше темата......
..толкова ли неможе всеки да каже какво е според опита му-добро е ...или не е добро .....поради еди каква си причина...........
....после темата била бозаджийска,ми то ние я правим такава.
мен тука се ползва само селения затва е всичко .. моето мнение е че селенията е доста добро масло само че .. рейсинга(10/60) и може би 5 на 50 което не съм тествал .. за 20к и Голд само лоши неща мога да кажа .. не че са ми счупили мотора нещо ама .. не му е леко с тях (трака мн паразитни шумове и т.н.) .. докато с рейсинг друга песен пее ...
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
мен тука се ползва само селения затва е всичко .. моето мнение е че селенията е доста добро масло само че .. рейсинга(10/60) и може би 5 на 50 което не съм тествал .. за 20к и Голд само лоши неща мога да кажа .. не че са ми счупили мотора нещо ама .. не му е леко с тях (трака мн паразитни шумове и т.н.) .. докато с рейсинг друга песен пее ...
Аз пък точно кат застудя от рейсинга не съм доволен,хем тук баш студ няма,виж за лятото е добро.......
Аз пък точно кат застудя от рейсинга не съм доволен,хем тук баш студ няма,виж за лятото е добро.......
Зима не съм карал с такова в интерес на истината все гледам да мина с нещо по тънко .. Но лятото постоянно в прекъсвач и след 10 000 км пак маже доволно
alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Аз съм карал с 10/40 и не ми хареса,след 3000 км стана на
После минах на Volvoline,което ми се видя доста по-хубаво,а в момента съм с Yacco,то пък е 10 пъти по-добре от първире 2. Лично мнение!
Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Абе евтин клас масълце си е Q8 какво толкова го умувате тука 2 страници незнам,занесете го във лаборатория като искате да сте сигурни и така наливайте във "капризните" алфи тогава........!!!
Голям праз такова масло онакова,не разбрахте ли че е важно единствено да се сменя или във повечето случай да се долива...
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Абе евтин клас масълце си е Q8 какво толкова го умувате тука 2 страници незнам,занесете го във лаборатория като искате да сте сигурни и така наливайте във "капризните" алфи тогава........!!!
Голям праз такова масло онакова,не разбрахте ли че е важно единствено да се сменя или във повечето случай да се долива...
Пич,щом караш автомобил 2008,предполагам ти е възможно да наливаш и от по 40лв/литъра.......така че поста ти е нула ,поне за мен......какъв е проблема,че се интересувам???
Пич,щом караш автомобил 2008,предполагам ти е възможно да наливаш и от по 40лв/литъра.......така че поста ти е нула ,поне за мен......какъв е проблема,че се интересувам???
Хайде сега глупости кой какво кара,казвам ти реално нисък клас масло е, това е,а това кой как усещал автомобила си със дадено дасло е повече на психическа основа от колкото реално да се даде заключение.
Отговарям ти и по друг начин..:Вносителя на това масло или Косер,на мен лично ми го доставят на 50% търговска отстъпка, (без да има претенция за големи количества), от цена клиент,лично при мен се продава по евтино от реалната пазарна цена и се ползва за по старчики лекотоварни автомобили,бутилирано или наливно защото някой вземат доста над 10л.
Така доволен ли си
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment