Първоначално публикувано от kolev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Състояние на свещи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеЕ да чакаме да гърми и пука ли?точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениевкарал си се в свин спарк филма. свещите изглеждат добре, поне по снимките - керемиден нагар и здрави електроди. за маслото - гарнитури,сепаратори и т.н.т. огледай и бобините за пукнатини. иначе студеното невървене си е типично за тс, така че може да ти се наложи и да свикнеш с него.alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
Като цяло да си смени само големите свещи (че комплекта не е малко пари) И да види как е колата.Ако пак има ядове... отива на диагностика да види параметрите на датчиците. За едни свещи 4000000 страници глупости.
Аз лично не бих карал с тези свещи нито един ден.Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
ех.. Малкото КуВе
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениетуйн спарка "студеното невървене" дето му викаш точно студен върви най много .. и голям съвет му даваш да свикне ...изобщо не трябва да е така колата според мен ..студена си върви най много поне при мен.. Ако беше като при колегата щях да търся начин да отстраня проблема щото си е меко казано дразнещAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениесвещите са консуматив и се сменят при покупка на колата. след като колегата пита дали са за смяна, значи още не е преглътнал цената. то незнам и кой ги сменя с кеф тия свещи. за сравнение на боксера са 15лв ...... комплекта
---------- Post added at 21:23 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщениеКато цяло да си смени само големите свещи (че комплекта не е малко пари) И да види как е колата.Ако пак има ядове... отива на диагностика да види параметрите на датчиците. За едни свещи 4000000 страници глупости.
Аз лично не бих карал с тези свещи нито един ден.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Аз ги поръчах вече свещите но съмнява да не е нещо друго.Днес заресих в поуър на шел тук не е 100 октана и колата заработи по-добре сега след 2та минута вече не се забелязваха шумовете от преди но в момента когато я запалих се чуваха и ме съмнява да не е бъзикан и компа че и спортен филтър има на BMC.Притеснява ме да не би като дам газ да и бяга аванса и да прекъсва от това и да се чува така.Никога не съм чувал как работи тс. със много предварение.alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
-
Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщениеАз ги поръчах вече свещите но съмнява да не е нещо друго.Днес заресих в поуър на шел тук не е 100 октана и колата заработи по-добре сега след 2та минута вече не се забелязваха шумовете от преди но в момента когато я запалих се чуваха и ме съмнява да не е бъзикан и компа че и спортен филтър има на BMC.Притеснява ме да не би като дам газ да и бяга аванса и да прекъсва от това и да се чува така.Никога не съм чувал как работи тс. със много предварение.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщениеТук в италия не е боклук и е 2 евро литъра.
Ами аз имам съмнения точно за намеса в компа от някой некадърник.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
братле зареждаш от бензиностанция менте явно .. големия аванс само в пауър рейсинг го оправя .. и 3 лв за литър викаш боклук е ? и как го правят блъскат го с добавки кво по хубаво от това ?alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениебратле зареждаш от бензиностанция менте явно .. големия аванс само в пауър рейсинг го оправя .. и 3 лв за литър викаш боклук е ? и как го правят блъскат го с добавки кво по хубаво от това ?Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от tqnbtb Покажи съобщениетуйн спарка "студеното невървене" дето му викаш точно студен върви най много .. и голям съвет му даваш да свикне ...изобщо не трябва да е така колата според мен ..студена си върви най много поне при мен.. Ако беше като при колегата щях да търся начин да отстраня проблема щото си е меко казано дразнещ
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеЯ пак за боксера???
а и очевидно колата се кара с хубав бензин. между другото, каква е връзката на октановото число с качеството на бензинаточка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениемежду другото, каква е връзката на октановото число с качеството на бензина
Това: колко октанов бензин е нужен за съответната компресия си е направо "тъп" въпрос. Никой не го разглежда.
Освен това, "бензина" , който ни продават е бензин само около 20-25 % . Останалото са пълнители.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
За мен тези свещи са за смяна, или поне големите, както казаха колегите. Другото което е проблемно за мен е евентуално е датчик Т вода/въздух, помпа/филтър бенз, абе като цяло си трябва диагностика. Ако беше от София, веднага бих ти предложил да дойдеш, да я закачим на виза и да видим какво точно се случва докато загрява. Ако някой колега от Бургас има виза и желание, може да си каже да я закачите, защото в тази криза на никои не му се дават пари ей така за проба. При мен например диагностиката не показа нищо, а както знаете имах проблем...Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
Comment