нали ти казвам че на същото окачване бях със скъсани тампони на биалетките - тоест недействаща щанга. след смяната усетих разликата и то без да съм я търсил.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Премахване на стабилизираща щанга!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениевсъщност в ремонтното ръководство на алфа е наречена точно stabilizer bar и е обяснено какво прави."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Според мен ролята на стабилизиращата щанга е да разпределя теглото равномерно върху всички четири гуми,чрез преместване силите от едната страна на купето към другата.Ако не разполагаме със стабилизираща щанга ще имаме проблеми с купето в завой. Ако имаме прекалено твърда щанга ще се намали независимоста на окачването от двете страни на колата.Вероятно при колите без щанга нейната роля се поема от други елементи на окачването.Идеалът е да се намери настройка, която намалява накланянето на купето, но не вреди на независимостта на окачването.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Реално щангата служи, при завой, да пренесе част от усилието от натоварената група пружина-амортисьор, към разтоварената, според завоя. Вече от силата на пружините и амортисьорите, се избира колко да е дебела тази щанга - т.е. колко от усилието да се пренася.
Колкото е по-дебела щангата и по-здраво закрепена към купето и подвижните части на окачването, толкова повече при завой не се натискат само левите или десните пружина и амортисьор, а и двете пружини и амортисьори, свръзани с тази щанга.Last edited by Furious 155; d.m.y г., 00:32.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеНе само според теб. В общи линии това пише в рьководството.
За да е сигурно че не се заяждам - тая прьчка се среща и под названията които посочи Ферариста.
Часовете по "Устройство и управление на автомобильт" са ми малко "тьмна индия" вече. Но "ми се мотка нещо" че тая щанга има роля и при движение в права посока.
Днес не успях да получа отговор на вьпросьт - защо някой Дачии нямат такова чудо. Но ще разбера. Предположих вече че иде реч за модификации. Ако и при Дачия нещата са като при Рено - нищо чудно.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Дядо Мраз Покажи съобщениеНякой може ли да сподели нещо повече по въпроса, защо колите заводски се правят да недозавиват, че ми стана интересно?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеНякои има ли познат които е наясно с Датчия Сандеро и Логан!? При тях има и със и без доколкото знам въпросната щанга та да сподели защо е така!
Виках механиците и ги бъзиках че нощес са откраднали щангата за надин настана паника,глупаците почнаха да търсят записите на камерите.И аз щях да повярвам ако не бях прочел тук че има логан и без щангиsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение.... Не разбирам на тази тема каква е драмата ?
Да може без и ???За можене ясно, че може, но на каква цена.
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment