If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
чип за JTD - какво точно прави и откъде ги вади тез коне...?
Ами като гледам много ги разбираш нещата. Иди на дино и да ти мернат твойта и ще видиш. Хората им кажеш 300 лв за чип и ти викат "Каквооооо?" ти искаш да дадат и 80 - 100 лв. за дино. Ей за това няма.
Ами като гледам много ги разбираш нещата. Иди на дино и да ти мернат твойта и ще видиш. Хората им кажеш 300 лв за чип и ти викат "Каквооооо?" ти искаш да дадат и 80 - 100 лв. за дино. Ей за това няма.
Ми разни хора,разни идеали(или пък беше интеграли)
Ми аз мойта кола си я знам колко е:105 коня на вала
Въпросът тук не опира до парите.Просто да се хвърли светлина в тунела как аджеба,с какви настройки и на какво се постига увеличение на мощността до 30% на този мотор с уестгейт-но турбо.Принципно да се изяснят нещата.Все пак това е форум,нали.Щото като гледам какви работи се пишат.....
Добре заболяха ме очите да чета и никаде невидях реално обяснение как ще промени чипа налягането на турбото на JTD105 след като е с механичен клапан и няма никаква електроника по него ?
Има ли варянт да се дигне налягането като се свие тръбичката която надува Wastegate клапана ?
Добре заболяха ме очите да чета и никаде невидях реално обяснение как ще промени чипа налягането на турбото на JTD105 след като е с механичен клапан и няма никаква електроника по него ?
Ми,никак.Слагаш един механичен бууст контролер и си готов.Другият вариант е да скъсиш лоста на клапана,който отваря и затваря гейта.Ама тая турбинка си е малка.Не очаквай чудеса от нея.Най-много да дрисне ако я понапънеш повечко.
С механичен бууст контролер (кранче). Връзваш го последователно на гейта и си го настройваш. Ще ти трябва и уред за измерване на налягането, че да знаеш на какво налягане настройваш.
Чудесно благодаря ти и аз съм с ЖТД 105 надявам се да има резултат. ще видя само тройници да си купя и тея дни като пристигнат клапана и метъра ще пиша резултати
Comment