Известие

Collapse
No announcement yet.

Лисан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе да не те излъжа, значи след тунела 1вия сфетофар на дясно и след това не на сфетофара на макдоналдс, а на следващия на ляво (не съм сигурен дали 3тия или 4тия)

Comment

аз съм от бургас и го намирам лесно

батка, не е истина как тоо лисан оправи батака...ако се вкараш във филма с 4ипосване (некомпетентно) ма мнооо бързо че го наидеш сервизот на лисан...благодарства и на търтея за къртовската работа по инсталациата и всичко останало....
      блаженни са низшите духом...

Comment

и аз днес минах през сервиза-изключително коректен човек и професионалист,поздрави
        Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
        Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
        Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
        Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

Лисане, моля те, дай примерна цена, относно монтиране на кожен салон - пълен комплект - в 156-ца. Колко ще струва работата? Не говоря за претапицирне, а за поставяне на друг на мястото на стария салон. Благодаря!
          Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
            Лисане, моля те, дай примерна цена, относно монтиране на кожен салон - пълен комплект - в 156-ца. Колко ще струва работата? Не говоря за претапицирне, а за поставяне на друг на мястото на стария салон. Благодаря!
            Според мен реално труд е около 80лв +- 20лв,в тази цена е смяната на корите.
            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
            0899832271 Сашо

Comment

Много съм ти признателен! Благодаря
              Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Днес си взех колата от Сашо. Супер коректно отношение. Бърза работа.
                Дай боже повече такива хора.

Comment

Колега, утре (неделя) ще мина и пред гаража ти ще паркирам една бяла Брава, на сестрата, че и пукна картера (1.9ТД)
                  Ще я паркирам някъде наоколо и в понеделник ще мине жената да ти даде ключа, за да я направиш.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Току що си взех колата от сервиза. Човека е невероятно точен и коректен. И най-вече разбира си от работата. Малко са хората като него ми се струва.
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от alekstr Покажи съобщение
                      Току що си взех колата от сервиза. Човека е невероятно точен и коректен. И най-вече разбира си от работата. Малко са хората като него ми се струва.

Днес и аз го посетих тоя прословут Лисан. Дано и аз, като вас да остана доволен колеги
                      Както се казва един доволен клиент е най-добрата реклама за един майстор.

Comment

Здравейте колеги, много съм доволен от облсужването, най-сетне си намерих читав майстор, за което евала!!! Така се печелят клиенти, човека си разбира от работата, работи бързо и качествено

Comment

Първоначално публикувано от avatar1 Покажи съобщение
                          Здравейте колеги, много съм доволен от облсужването, най-сетне си намерих читав майстор, за което евала!!! Така се печелят клиенти, човека си разбира от работата, работи бързо и качествено
                          Евалата че си го разбрал Наистина Лисан е супер точен голям пич Аз съм много доволен вчера се разбрах ме за амортесиори за 33то на супер цена ! Изобщо цените на Сашо са най добрите никъде няма по тънко

Comment

Първоначално публикувано от avatar1 Покажи съобщение
                            Ако ти се наложе само там отиваш и ти гарантирам че ше останеш супер доволен ,Лисан няма да те мота казва ти един ден и ти звъни в оречения ден да си зимаш колата ,това не е реклама просто преживян опит

Comment

Е тва е само хвалби.....Днеска си взех колата.Мога да кажа само.Такъв готин човек..и толкова коректен като маистор наистина няма.Благодаря ти Сашо.И във Варна да живеех пак при него ще хода.Поздрави и все така занапред.
                              Mercedes C 200 compressor

Comment

Добре де сички го хвалите тоз Сашо. Искам и аз да ида там ма незнам каде точно се намира сервиза. Някой ако може да ми обясни като на индиянец как да стигна до там като се има в предвид, че ще идвам от Овча Купел. Примерно от тунела на Люлин ( до него знам ) ,но нататака ... Мерси и сори за офф-чето и спама... Поздрави.
                                Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                                Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                                Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Working...
                                X