Първоначално публикувано от RahzeL
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лисан
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеМинаваш тунела, първия светофар надясно след това караш на право като минеш сливница и продължиш към моста на бъкърената има един светофар, на него наляво и след това първата пресечка пак на ляво и там ще го видиш сервиза, има много алфи пред негоEx Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от meriaj Покажи съобщениепролетата хидих при него и си тръгнах доволна
Comment
-
Нема кво да кажа .......снощи изведнъж изникна проблем и оставих колата си в люлин ....нервен се прибрах с такси в нас и днес сутринта у 9 часа се пришпорих да мисля кво да праа... за репатрак нема дам пари да си я прибера у нашия сервиз , да ме теглят не става (беше блокирало нещо по селето) ,микам си ,чеки да изнамеря телефона на лисан ,белким ми заеме алфадиага да си калибровам скоростите.Междувременно вече тормозя фиорето по телефона ,момчето за порледен път евала му праа.Баси сас откликна веднага и дойде до нас ,взе ме и тръгнахме към люлин .Междувременно съм се обадил на лисан ,човека учтив ,а бе пич от секъде ,вика нема проблем ,ще ти свървшим работа. отиваме с Цецо до лисковия сервиз ,Добри с нас заедно с техниката и при колата . Съвсем непредвиден за тях случай .почна се едно тестване търсене и накрая ,да допълня само ,че цецо милия и той се поизцапа бая,накрая се оказа лоша връзка ... запали колата ,отидохме до сервиза им и там зачистиха всичко с контактен спрей .Даже момчетата тръгвам и питам колко пари дължа -все пак на крака е дошъл при колата да се рови добрш,а саши ,а бе квот дадеш ...ееее баси мамата ..е наистина евала на тези хора ...на Цецо отдавна съм му го признал той си е пич
Пожелавам ви мноооого да ви върви и все да радвате хората така....ЕВАЛАТА
Comment
-
Благодаря на Сашо и Добри за новият съединител.....така лек, като перце не е бил от1992г.
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Евала му правя на Сашо и аз !!! Неска в 9:30 му оставих колата за Вариатор, ангренаж, ролки, филтри, масло, водна помпа и ламбда и той ми се обади в 16:50 да си я взимам !!! Много съм доволен от колата работи като хората освен че ми остана да смена дебитомера и съединителя... Абе като цяло много добре свършена работа !!! Благодаря за доброто обслужване !!!Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Днес си взех BOXER - чето то САШО.
Мърка както едно време, бях забравил звука на двигателя. Много съм доволен и слагам и аз един + за Сашо. Много коректен и точен човек. За всяко едно нещо ме уведоми и пита какво да правим с двигателя, а не правене и казване накрая. Радвам се че намерих сервиза LISAN.
Comment
-
И аз се радвам, че го намерих. Сашо е егати Човекът- точен, коректен, наистна Майстор, от тия дето и да му знаеш името, пак му викак "Майсторе..". Пък аз си мислех, че не са останали такива. Направо ми е кеф, че карам и поддържам Алфа.Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
ALFA- Always Looking For Assistance
Comment
-
-
златен си Лисане
не мога да опиша колко съм доволен и изненадан че може да има толкова точни хора. А да кажете че не съм скептичен и даже те е попсувах. Ама как да повярва човек, че може в тази държава изградена от лъжи и лицемерие да съществуват и ДОБРИ хора, много отзивчиви и вършещи работа.
Лисане да си жив и здрав, да може да си вършиш все на такова ниво работата и всички алфисти да сме по доволни.ALFA 156 1.9JTD '98
ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007
Comment
Comment