Известие

Collapse
No announcement yet.

Лисан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде още един доволен от Лисан.
    Смени гарнитура на главата на Пунтото ми.
    Бързо, точно без размотаване и излишни разходи!

За сравнение в Пловдив искаха да ми правят "ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН" ремонт на главата! Около 700 лева ...
    Без да са видяли дали е крива или има нужда от ремонт.

Абе доволен съм от Сашо.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

За пореден път искам да изкажа благодарностите си към Сашо. Прецака ми се термостата и на 29.12 му се обадих да го попитам кога ще може да ми го смени, като се бях приготвил за след НГ, някъде към средата или края на януари! Сашо ми каза да му се обадя на следващия ден. Обадих му се на 30-ти и ми каза да дойда след обяд. Съответно на 30-ти бях при него, като изчаках да довърши друга кола, защото бях подранил малко. Както и да е, термостата беше сменен за отрицателно време и обезвъздушена системата. При профилактичен преглед на двигателя по негова добра воля и почистване на разни клапи и т.н. усети леко почукване при леко форсиране на мотора. Оказват се биели! Днес се чух с него и до края на седмицата ще ме приеме за ремонт!
      Та мисълта ми беше, че едва ли някой друг би се поразровил по мотора (при положение че аз съм дошъл за теростата и плащам само за това), поразчистил тук-там, да направи профилактичен преглед, да установи повредата и да реагира толко бързо!
      САШО БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ОТНОШЕНИЕТО КОЕТО ИМАШ КЪМ НАС, ТВОИТЕ КЛИЕНТИ, КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ!!! ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!!!!!:respect:
      Last edited by Bonev; d.m.y г., 20:35.
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

.
        Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 06:36. Основание: .
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Работят ли вече? Аз си мислех, че от 6-ти...Утре ще мина, ако могат да погледне Сашо едно две неща на прима виста и да запазя час за една смяна на амортисьори
          Работят, обади му се!!!
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Всяка глава която се сваля е препоръчително да и се направи ремонт.
            Last edited by Boby; d.m.y г., 22:44.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Имам един въпрос към Лисан.Не съм идвал при теб,но сега ще дойда (разбирасе ако ме приемеш).Имам един малък проблем(а за мен е много голям ,това го разбраха всички защото им надух главите с него)Значи спука ми се кранчето на парното(НЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ)Направих се на майстор и го смених сам.Сега и проблема.Не мога да я обезвъздоша. Ходих на 30.12.08 г. при едни*МАЙСТОРИ*и те ми казаха че е готова.На връщане от тях колата вдигна над 100 градуса и перката не вкл.(а имаше и един маркуч за смяна на бензина който не е сменен и тече бензен на мотора.А те казаха че са го сменили.ОТПЛЕСНАХ СЕ).Ще има ли възможност и кога да мина при вас да я погледнете.
              ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
              sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
              0898463130-Румен

Comment

Колега, най-добре звънни и си уговори час

Comment

Здравейте!

Искам и аз да изкажа благодарността си към Сашо!
                  От 2 седмици по стечение на обстоятелствата съм собственик на 145-ца, 1.8 ТС. Обадих му се на 28.12. по никое време и на 29.12 заминавайки за Пампорово му оставих колата за пълно обслужване. На 02.01 като се върнах вече беше готов (ебаси, тоя човек не празнува ли?!?!?) и всичко по-колата беше повече от перфектно и си я прибрах... 3 часа по-късно се завъртях на пресния сняг и след удар в бордюра почупих задния мост...

Още на другия ден Сашо пак ме прие и за да не ме бави ме вмъкваше между другите коли, които прави, като през цялото време се чудеше как да ми намери части, че да ми вземе по-малко пари. Сега "малката синя кучка" (както я нарича жена ми) пак е в чудесно здраве. Макар че много харесвам алфите, сърцето ми е в друга секта, но докато имам и Алфа няма да стъпя в друг сервиз!

Благодаря, Сашо!
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v

Comment

Симпаняга е адаша и като знам как обича да вижда достолепния локомотив в сервиза си.... Ама няма начин ние нали сме за това да го тормозим. Сега пак съм го заринал с торба проблеми ама той да ни е жив и здрав пак ще се оправи с тях.
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

!
                      Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 06:36. Основание: .
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

телефон

Колеги, много го хвалите този Лисан - Сашо)). Другата седмица и аз ще ходя в Сф. и мисля да му се обадя за профилактика. Ще ми помогнете ли с телефон някакъв???
                        И как е в сравнение с Бобо? И има ли комп?
                        Предварително благодаря на всички!!!
                        ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
                        ПЛОВДИВ

Comment

Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение
                          Колеги, много го хвалите този Лисан - Сашо)). Другата седмица и аз ще ходя в Сф. и мисля да му се обадя за профилактика. Ще ми помогнете ли с телефон някакъв???
                          0899832271,0887732271-Сашо
                          Какви сравнения тьрсиш?Не е ли малко тьп вьпроса ти?!
                          0888515205

Comment

И има ли комп?
                            Да

Comment

И двамата са симпатяги
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                              Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                              Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Сашо е по сексапилен а Бобо е по атлетичен

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X