If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сашо изкам да те питам ти можеш ли да ми смениш маслото на хидравликата и на скоростната кутия? И евентуално колко ще ми струва това удоволствие с масла от теб?
Може,масло за скорости 17лв литър,значи 34лв,хидравлика 9лв.,труд общо 20лв
Интересува ме смяна на термостат,антифриз и смяната колко ще струва за 146 ЖТД?Както и смяна на ангренажния комплект с части от тебе.Поздрави.
От 1.11.09г.до31.12.09г. промоцията труд ще е 60лв пълно обслужване на 1.9ЖТД и всички разновидности на боксер моторите!! Ти влизаш в тая графа,цените на частите отново ще са на най добри цени. Труда за термостата се заплаща отделно.
До края на месеца ЛИСАН СЕРВИЗ прави промоция за обслужване на Т.С мотори,със смяна на кита на вариатора за 60лв труд. Кита струва 13лв[/QUOTE]
Колко време отнема и колко дни предварително трябва да ти се обадя, за да се уговорим?
Не те разбрах - общо 60 или 60+13?
До края на месеца ЛИСАН СЕРВИЗ прави промоция за обслужване на Т.С мотори,със смяна на кита на вариатора за 60лв труд. Кита струва 13лв
Колко време отнема и колко дни предварително трябва да ти се обадя, за да се уговорим?
Не те разбрах - общо 60 или 60+13?[/QUOTE]Ремонта се прави за 1работен ден,оставяш сутринта и взимаш вечер. Труда е 60лв,кита и евентоално ролки се заплащат отделно. Звъниш и записвам ден
Comment