Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
    Сашо изкам да те питам ти можеш ли да ми смениш маслото на хидравликата и на скоростната кутия? И евентуално колко ще ми струва това удоволствие с масла от теб?
    Може,масло за скорости 17лв литър,значи 34лв,хидравлика 9лв.,труд общо 20лв
    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
    0899832271 Сашо

Comment

• Смяна на термостат

Интересува ме смяна на термостат,антифриз и смяната колко ще струва за 146 ЖТД?Както и смяна на ангренажния комплект с части от тебе.Поздрави.
      146 JTD-2000г.
      Punto 1.2

Comment

• Първоначално публикувано от monimsl Покажи съобщение
        Интересува ме смяна на термостат,антифриз и смяната колко ще струва за 146 ЖТД?Както и смяна на ангренажния комплект с части от тебе.Поздрави.
        От 1.11.09г.до31.12.09г. промоцията труд ще е 60лв пълно обслужване на 1.9ЖТД и всички разновидности на боксер моторите!! Ти влизаш в тая графа,цените на частите отново ще са на най добри цени. Труда за термостата се заплаща отделно.
        0899832271 Сашо

Comment

• Можеш ли да ми кажеш цена на термостат - Алфа 145 1.4 тц 98г ? И евентуално за смяна ?
          Alfa Romeo 145 1,4 TS ALFA FOREVER,GOLF NEVER

Comment

• ..

цена на колянов вал за 145 1.8тс втора употреба или нов ?!
            BUSHON RACING SERVICE

Comment

• Цена за ремонтен комплект за вариатор + смяната му при вас?
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Двигател

здр.Мисля че си изпърдях мотора на алфа 145 2.0 16V TS
                Може ли някой да ми каже колко горе-долу струва един двигател втора ръка
                Alfa 145 2.0 16V TS

Comment

• Първоначално публикувано от Psycho87 Покажи съобщение
                  Можеш ли да ми кажеш цена на термостат - Алфа 145 1.4 тц 98г ? И евентуално за смяна ?
                  Дай номер на рама,има няколко варианта. Труд между 20 и 30лв[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 15:29 ----------

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                  Цена за ремонтен комплект за вариатор + смяната му при вас?
                  До края на месеца ЛИСАН СЕРВИЗ прави промоция за обслужване на Т.С мотори,със смяна на кита на вариатора за 60лв труд. Кита струва 13лв
                  Last edited by Lisan; d.m.y г., 17:30. Основание: гр
                  0899832271 Сашо

Comment

• До края на месеца ЛИСАН СЕРВИЗ прави промоция за обслужване на Т.С мотори,със смяна на кита на вариатора за 60лв труд. Кита струва 13лв[/QUOTE]
                    Колко време отнема и колко дни предварително трябва да ти се обадя, за да се уговорим?
                    Не те разбрах - общо 60 или 60+13?
                    156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                    Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

• Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                      До края на месеца ЛИСАН СЕРВИЗ прави промоция за обслужване на Т.С мотори,със смяна на кита на вариатора за 60лв труд. Кита струва 13лв
                      Колко време отнема и колко дни предварително трябва да ти се обадя, за да се уговорим?
                      Не те разбрах - общо 60 или 60+13?[/QUOTE]Ремонта се прави за 1работен ден,оставяш сутринта и взимаш вечер. Труда е 60лв,кита и евентоално ролки се заплащат отделно. Звъниш и записвам ден
                      0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от drajko145 Покажи съобщение
                        цена на колянов вал за 145 1.8тс втора употреба или нов ?!
                        Явор има вал,питай го за цена.- 0877777725

---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 21:24 ----------

Първоначално публикувано от Exclusive Покажи съобщение
                        здр.Мисля че си изпърдях мотора на алфа 145 2.0 16V TS
                        Може ли някой да ми каже колко горе-долу струва един двигател втора ръка
                        Двигател втора ръка струва между 1000-1500лв,зависи от кой ще го вземеш и как ще е оборудван
                        0899832271 Сашо

Comment

• биалетки

интерсува ме цена на предни биалетки за алфа 156 цена???
                          sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                          Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Интерисува ме цената на предни горни и предни долни носачи марка "Moog" за Алфа 156
                            Алфа Ромео 156 1.6ТС

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                              интерсува ме цена на предни биалетки за алфа 156 цена???
                              18лв Текнород

---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Първоначално публикувано от borisborisov Покажи съобщение
                              Интерисува ме цената на предни горни и предни долни носачи марка "Moog" за Алфа 156
                              Не ги продавам и нямам на идея колко струват. Сори
                              0899832271 Сашо

Comment

• ОК. А оферта за такива със средно качесто и цена с които работиш?
                                Алфа Ромео 156 1.6ТС

Comment

Working...
                                X