Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз да попитам нещичко, има питане за термостати, но не видях колко ще струва смяната на термостат и смяна на антифриз на АР 156 1.6ТС и за колко време се осъществява манипулацията.
    Благодаря предварително.
    Лек и успешен ден...))
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
    .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
      Частите за стартерите и алтернатори са си строго профилирани и нямам много наблюдения,аз ги нося на ремонт при колега. Попитай го -0878436401 Тошко

Благодаря,аз го смених с редуктора че и той беше заминал.
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от Bubuto Покажи съобщение
        И аз да попитам нещичко, има питане за термостати, но не видях колко ще струва смяната на термостат и смяна на антифриз на АР 156 1.6ТС и за колко време се осъществява манипулацията.
        Благодаря предварително.
        Лек и успешен ден...))

Времето е един работен ден,оставяш сутринта и взимаш 18ч,така процедираме,защото не зная кога ще се почне да се прави.Цялата операция струва до 30лв за труд.
        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
        0899832271 Сашо

Comment

Имам още едно запитване.
          За Фиат Пунто 1.2 16в 85к.с. '98г. VIN: ZFA17600001085413

-Съединител (варианти)
          -Лагер съединител
          -Труд по смяната им
          и дали другата седмица може да я оставя във вторник примерно и да я взема в петък ?
          Естествено ще се обадя предварително
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Лисане, можеш ли да ми кажеш колко струва каре дясно на 155.И датчици за маслото- налягане и ниво. Благодаря ти предварително!
            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Времето е един работен ден,оставяш сутринта и взимаш 18ч,така процедираме,защото не зная кога ще се почне да се прави.Цялата операция струва до 30лв за труд.
              Огромно благодаря!!!Само да стигна и ще се обадя.
              Поздрави и лека и доходна.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
              .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                Имам още едно запитване.
                За Фиат Пунто 1.2 16в 85к.с. '98г. VIN: ZFA17600001085413

-Съединител (варианти)
                -Лагер съединител
                -Труд по смяната им
                и дали другата седмица може да я оставя във вторник примерно и да я взема в петък ?
                Естествено ще се обадя предварително
                :frow Съединител Валео комплект 138лв,ментак 90лв,труд 150лв
                0899832271 Сашо

Comment

OK! Мерси!
                  145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
                    Лисане, можеш ли да ми кажеш колко струва каре дясно на 155.И датчици за маслото- налягане и ниво. Благодаря ти предварително!
                    Каре външно 46лв,датчик лампа 5лв,налягане 59,ниво 68лв
                    0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                      Дискове (предни) и накладки за дисковете за 33 1.5Ei 92г. (новото купе), както и шарнири, кабели за свещите?
                      Дискове 29лв за брой,хубави накладки 38лв,шарнир 22лв,кабели 32лв
                      0899832271 Сашо

Comment

Малко инфо за предни носачи-цена на части, цена на работа и какви марки ползваш.Става въпрос за колата от подписа.
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Здравей Сашо
                          Искам да те питам за смяна на предни амортисьори какви пари са като труд?
                          Принципно имам уговорка с теб за вторника (25.11) за смяна на съединител валео + помпа. С теб говорихме, че се разкача цялата предница общо взето, и дефакто въпроса ми е дали за смяната на амортисьори ще ми се смята отделен труд или ще влезе към цената на труда по смяната на съединителя?
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Каре външно 46лв,датчик лампа 5лв,налягане 59,ниво 68лв
                            Мааали...кви са тия датчици.Мерси много колега.Наистина са ти добри цените.
                            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              Малко инфо за предни носачи-цена на части, цена на работа и какви марки ползваш.Става въпрос за колата от подписа.
                              64лв носач,биалетка 10лв, смяната 30лв носач,5лв биалетка
                              0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Здравей Сашо
                                Искам да те питам за смяна на предни амортисьори какви пари са като труд?
                                Принципно имам уговорка с теб за вторника (25.11) за смяна на съединител валео + помпа. С теб говорихме, че се разкача цялата предница общо взето, и дефакто въпроса ми е дали за смяната на амортисьори ще ми се смята отделен труд или ще влезе към цената на труда по смяната на съединителя?
                                Смяната на амортесьорите е отделно,двете неща нямат нищо общо!! Но като по голям оборот ще ползваш някаква отстъпка!
                                0899832271 Сашо

Comment

Working...
                                X