Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имам проблем със скоростния лост на алфа 147.По скоро не е проблем, а неприятно усещане. Лоста трудно се мести от ляво на дясно, т.е изобщо не се центрира сам а трябва аз да го местя. До колкото знам се сменя някаква пластмасова част, но може и да греша. Искам да попитам за цена на частите за ремонта както и за самия ремонт?

Благодаря предварително.

Comment

• Първоначално публикувано от kkkrisss Покажи съобщение
      Имам проблем със скоростния лост на алфа 147.По скоро не е проблем, а неприятно усещане. Лоста трудно се мести от ляво на дясно, т.е изобщо не се центрира сам а трябва аз да го местя. До колкото знам се сменя някаква пластмасова част, но може и да греша. Искам да попитам за цена на частите за ремонта както и за самия ремонт?

Благодаря предварително.
      На 147 не е пласмаса,а целия лост с пласмасите се продава и струва 180лв,труда е около 100лв,в зависимост дали ще се късат болтове. Хубавия момент на новата е че има една пружина която връща лоста винаги в средно положение,фабрично липсва. Само пласмаса е на` 145-6 и 156
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
        На 147 не е пласмаса,а целия лост с пласмасите се продава и струва 180лв,труда е около 100лв,в зависимост дали ще се късат болтове. Хубавия момент на новата е че има една пружина която връща лоста винаги в средно положение,фабрично липсва. Само пласмаса е на` 145-6 и 156

Принципно уикенда приемате ли клиенти защото през седмицата ми е много сложно ходенето където и да е? И въпросната част предполагам, че трябва да си я купя предварително и да дойда с нея? Разбира се няма да цъфна изненадващо, а ще се обадя като реша да върша тази манипулация, но все пак искам да съм подготвен...
        Благодаря ви много за бързия отговор...надявам се скоро да се възползвам от услугите ви...

Comment

Принципно уикенда приемате ли клиенти защото през седмицата ми е много сложно ходенето където и да е? И въпросната част предполагам, че трябва да си я купя предварително и да дойда с нея? Разбира се няма да цъфна изненадващо, а ще се обадя като реша да върша тази манипулация, но все пак искам да съм подготвен...
          Благодаря ви много за бързия отговор...надявам се скоро да се възползвам от услугите ви...
          Както повечето хора и ние почиваме от време на време!! Спазваме си работно време и почивните дни,.!! За един ден няма да стане,а части си купуваме ние,клиента не е ангажиран с нищо.
          Last edited by Lisan; d.m.y г., 23:38. Основание: г
          0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
            Както повечето хора и ние почиваме от време на време!! Спазваме си работно време и почивните дни,.!! За един ден няма да стане,а части си купуваме ние,клиента не е ангажиран с нищо.
            А какво ви е работното време? Пуснах ви и лично съобщение с друго запитване.

Благодаря предварително.

П.С Извинявам се сега прочетох, че темата е платена...няма да задавам повече безсмислени въпроси... Грешката е моя...
            Извинявам се още веднъж!
            Last edited by kkkrisss; d.m.y г., 11:09.

Comment

А какво ви е работното време? Пуснах ви и лично съобщение с друго запитване.

Благодаря предварително.

П.С Извинявам се сега прочетох, че темата е платена...няма да задавам повече безсмислени въпроси... Грешката е моя...
              Извинявам се още веднъж!
              Аз съм ти отговорил по горе колко и кога може да се направи!! Какво като е платена темата? На личното предполагам съм ти отговорил.
              0899832271 Сашо

Comment

• А ПО МОЯ ВЪПРОС КАКВО ПРАВИМ???Брат ми се прибра вече.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

• Ремонтен к-т за заден носач на ПУнто МК1 1997 1242сс 75 НР

Comment

• здр Лисане!! Интересувам се от цената на механизъм за задна чистачка на 147 (нова и втора ръка). Мерси предварително!
                    Alfa Romeo 147 1.6
                    sigpic

Comment

• на мен колеагми трябва съединител и тъи като не съм от софия да ти я докарам за ремонт ще се наложи да ми ги пуснеш работите по куриер с наложен и т.н. кажи ми цена става въпрос за 155 1.8 T.S. не е за моята а за колега алфист от сливен може и на лично да ми отговориш
                      sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
                      Suzuki GSXR 750 W настоящ
                      Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

• Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
                        на мен колеагми трябва съединител и тъи като не съм от софия да ти я докарам за ремонт ще се наложи да ми ги пуснеш работите по куриер с наложен и т.н. кажи ми цена става въпрос за 155 1.8 T.S. не е за моята а за колега алфист от сливен може и на лично да ми отговориш
                        Комплект хубав 240лв и доставка за ваша сметка
                        0899832271 Сашо

Comment

• за 2.4 ЖТД 136 кс. - демпферна шайба?

Comment

• Интересува ме тоя въздухопровод който стои след дебитомера на какви пари е и пасва ли от други модели коли да я търся по моргите?
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.Spark 16"205/55

Comment

• lisane един въпрос колко струва саединител за гтв 2.0?
                              sigpicALFA ROMEO GTV 2.0/159 K.C./1996

Comment

• ..

На 1ви ми замина двигателят и единствената брошурка ,която имах беше на един сервиз в люлин 2. Там ми казаха ,че ще ми сменят двигателя и ми искат 2100лв за двигател,съединител,масло филтри, консумативи.. и труд. Според теб добре ли е?! Мноого ми е гадно ( Нещо и аз не сполучих на алфа
                                Last edited by Highvoltage; d.m.y г., 18:21.
                                Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Working...
                                X