Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искам да си поръчам пълен комплект сигменти и биелни лагери за старата си двойка която искам да стегна перфектно, както и черната ролка за ремъка на бал валове....прати ми ги със сметката на адреса в СТЗГ, че мисля тоя двигател да го юркам доста време......глава му портнахме това онова......
    Last edited by Boby; d.m.y г., 23:21.
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Искам да си поръчам пълен комплект сигменти и биелни лагери за старата си двойка която искам да стегна перфектно, както и черната ролка за ремъка на бал валове....прати ми ги със сметката на адреса в СТЗГ, че мисля тоя двигател да го юркам доста време......глава му портнахме това онова......
      За теб специални цени!! Сигменти 165лв,лагери 32лв,ролка 45лв
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от scud Покажи съобщение
        цена за дясно каре вътрешно за колата от подписа
        При теб е малко дървена ситоация,утре ще ти отговоря на лично.
        0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение
          1.20лв за всичко или само диагностиката.
          2.и трябва ли да си запиша час или можеш да ми обърнеш внимание и без час?
          3.задните накладките на 146 1.6 99г имат ли датчик за износване или не и колко пари са?
          4.занимаваш ли се с гърнета?да ми махнеш катализатора и да сложим резонансно гърне,коко парички ще вземеш?
          мерси предварително и сори за многоте въпроса.
          За 20лв. ще я гледаме цялата,но желателно е час!! Задните накладки нямат датчик,цените са от 32лв до 45лв,да се махне катализатора ще ти струва 50лв,а него си го продавай!
          0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от georgievgi76 Покажи съобщение
            аз наскоро смених съединител комплект,за алфа ромео 145 boxer за 115.Дали не е от фият
            Тоя съединител ще изкара макс 5000км.,хубавия на Валео е 210лв,ако е на промоция или си ми клиент е около 185лв комплекта!!
            0899832271 Сашо

Comment

• да ме ориентираш за цена на съединител комплект,че май скоро ще ражда...
              ...
              155 1,6 TS 16V `96
              166 2,4 JTD `99
              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщение
                да ме ориентираш за цена на съединител комплект,че май скоро ще ражда...
                Цена на Валео при мен около 190-5лв
                0899832271 Сашо

Comment

• Да те питам за цена на маркуча между дебитомера и дроселовата клапа? Колата е от подписа 97 година
                  Алфа Ромео 156 1.6 16V T.S. & JR Air Filter & Powerflex

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                    Цена на Валео при мен около 190-5лв
                    Комплекта съединител включвали аксиалния лагер-помпа?
                    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

• А цена на вариатор и евентуално съединител ... http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=24

145/1,4/TS, 155/1,8/TS

Comment

• Здрасти, би ли ми казал цена и марка на термостат за 147 1.9 115 коня 2002г. и дали имаш наличен такъв, защото наистина трябва да го сменя скоро? Също така носачи, лагер на макферсон 2бр и жило за ръчна за 146 1,9тд 1998г. Благодаря!
                        Last edited by rady156; d.m.y г., 16:36.
                        147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Comment

• Първоначално публикувано от Teazer Покажи съобщение
                          А цена на вариатор и евентуално съединител ... http://clubalfaromeo.com/forum/forumdisplay.php?f=24
                          Вариатор 280лв,смяна 120лв,съединител труд 150лв,а него го виж в промоциите
                          0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщение
                            Здрасти, би ли ми казал цена и марка на термостат за 147 1.9 115 коня 2002г. и дали имаш наличен такъв, защото наистина трябва да го сменя скоро? Също така носачи, лагер на макферсон 2бр и жило за ръчна за 146 1,9тд 1998г. Благодаря!
                            Термостат за 147 около 125лв,носачи за 146 72лв за брой,лагери 14лв,жила около 20лв
                            0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от Крум Покажи съобщение
                              Да те питам за цена на маркуча между дебитомера и дроселовата клапа? Колата е от подписа 97 година
                              Нов 98лв,втора около 40лв
                              0899832271 Сашо

Comment

• колега със свалени скорости съм и са за смяна на сателити май.. колко ще ми струват сателитите + работата ? колата е 145- 1.6 боксер
                                Last edited by d840; d.m.y г., 13:21.

Comment

Working...
                                X