Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на части!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лисане, боксерчето ми цъка като шевна машина братко и голям асматик стана. Можеш лида го погледнеш и да кажеш горе-долу какви пари да си приготвя ?? Отговори на лини когато можеш. Благодаря предварително )

Comment

• Първоначално публикувано от durango84 Покажи съобщение
      Лисане, боксерчето ми цъка като шевна машина братко и голям асматик стана. Можеш лида го погледнеш и да кажеш горе-долу какви пари да си приготвя ?? Отговори на лини когато можеш. Благодаря предварително )
      Видях че си направил запитване и в друг сервиз. Променям си мнението,не минавай!! Успех с ремонта.
      Last edited by Lisan; d.m.y г., 23:11.
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

• Майсторе ,какво ще ми струва да се сменят всички маркучи и метални тръбички.(че са много ръждиви),изобщо пълна ревизия по спирачната система на АЛФа 33.
        Благодаря
        Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
        Звукът може да бъде
        описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
          Видях че си направил запитване и в друг сервиз. Променям си мнението,не минавай!! Успех с ремонта.
          Да така е питах и друг, но днес един приятел ми препоръча теб и много те похвали.Незнам, решението си е твое както и мое, така че последно - да минавам ли??? и ако да кога

Comment

• Първоначално публикувано от durango84 Покажи съобщение
            Да така е питах и друг, но днес един приятел ми препоръча теб и много те похвали.Незнам, решението си е твое както и мое, така че последно - да минавам ли??? и ако да кога
            Аз ще ти видя колата,но знай че не се прави така. Избираш сервиз и питаш,ремонтираш-оставяш доволен и продължаваш,не си доволен и сменяш. В крайна сметка ти си човека с парите и имаш право на избор,но по този начин зададен въпроса се поражда напрежение между сервизите. Това е мое лично мнение,ако все пак държиш да ти се прави колата в Лисан Сервиз мини. извинявай за конското
            0899832271 Сашо

Comment

• Първоначално публикувано от staiger Покажи съобщение
              Майсторе ,какво ще ми струва да се сменят всички маркучи и метални тръбички.(че са много ръждиви),изобщо пълна ревизия по спирачната система на АЛФа 33.
              Благодаря
              Само маркучите,спирачна течност и нови медни тръби ще струват около 150лв,труд отделно.
              0899832271 Сашо

Comment

• Ok,Майсторе когато съм готовс $ ,ще се обадя да я докарам.Благодаря
                Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                Звукът може да бъде
                описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Приятел трябва ми двигател за 155 1.9 ТД да ми кажеш цена нещо

Comment

• Предлагаш ли втулки за предните долни носачи на 166 - без задния тампон
                    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

• Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
                      Предлагаш ли втулки за предните долни носачи на 166 - без задния тампон
                      На долните носачи предните тампони,поне така го разбирам въпроса . 30-35 лв на брой,зависи от марката

---------- Post added at 06:01 ---------- Previous post was at 05:54 ----------

Първоначално публикувано от qnetyy Покажи съобщение
                      Приятел трябва ми двигател за 155 1.9 ТД да ми кажеш цена нещо
                      Не мога да ти помогна,съжалявам
                      0899832271 Сашо

Comment

• Привет,цена на горен преден ляв носач за алфа 166 2000г. + цена труд за смяна?

Comment

• Първоначално публикувано от plam1 Покажи съобщение
                          Привет,цена на горен преден ляв носач за алфа 166 2000г. + цена труд за смяна?
                          до края на месеца 79лв носача,труд 30лв.Виж -Лисан Сервиз Промоция-
                          0899832271 Сашо

Comment

• Привет, цена на предни носачи за 156-ца, биалетка и накрайници.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm;Alfa Romeo 156 1.8 T.S.ex, Alfa Romeo 146 1.4 T.S.ex

Comment

• Сашо, цена за съединител за Фиат Браво 1.6 93г. + труд. И каква марка е ако е възможно. Мерси.
                              Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                              Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                              Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Колега Бравото не излиза ли от 95 г ?
                                alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Working...
                                X