Имам следния проблем.Под 2к оборота (на скорост), като отпусна газта,колата почва да придръпва яко !Колегите ми казаха че е вариатор и аз откачих буксата ! Колата вече не прави така , но карам с изключен вариатор! Според теб какав е проблема ? И горе долу да ме ориентираш за цена ??? (ако е вариатор ремонтен кит ? или нов ?)
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цени на части!!
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщениеИнтересува ме цена за комплект притискателен,феродов и лагер Valeo за 155 2.5 V6 и дали ще има проблем с намирането му.RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от nishtodrygo Покажи съобщениеляв фар за 156. кви марки има и колко струват?Само чисто нови -Депо-има при мен на цена от 85лв
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от angel plovdiv Покажи съобщениеmoje li da mi kajete kolko struva voden radiator za alfa 156 1.8 144c.+ trud i kak se smenya ima li neshto obshto s klimatronika ,zashtoto v edin seviz mi kazvat che sled smyanata tryabva da go zaredya s freon v drug che dvata radyatora nyamat nishto obshtoНов радиатор 180лв,няма нищо общо с климатика!
0899832271 Сашо
Comment
-
Интересува ме цена за дебитомер и термостат на Алфа 166 2.0 бензин. Също ме интересува и колко ще струва труда за смяната ако си донеса частите и ако използвам ваши?
EDIT:
Отделно ми се включи датчика за пасажерския еърбег. До колкото разбрах е от окабеляването под седалката. Колко ще струва да се оправи?
Comment
-
здравей! преди няколко месеца те питах за смяна на масло, ама ударих колата и се наложи да отменя процедурата! удобно ли е да ти се обадя днес да видим какво може да направим по въпроса, че доста съм ограничен с времето.благодаря предварително, и успех!Alfa romeo 156
Comment
-
Lisane здравей!
Имам едно питане за цени на части и монтаж при теб!
Та на колата и предстоят доста смени на части, служи ми дълго и безпроблемнно 6 години но сега вече се обажда всичко наведнъж!Мисля да вложа някой лев и да я стегна или направо да я махам!Та ако реша да я оставя ще трябва да сменям дюзи,съединител,ремъци+ролки,бензинова помпа,свещи+кабели и тук тама ако излезе още нещо по мотора и окачването!Така бензинова помпа,дюзи мога и сам, ако можеш да ми кажеш ориентировъчна цена за смяна на съдинител Валео, ремъци,ролки, свещи и кабели!
Искам при теб да го направя това,че в Стара Загора майстори на Алфа Боксер НЯМА!(всичките са за разстрел)!
Поздрави и ти благодаря предварително!145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
Първоначално публикувано от jimmyfloyd Покажи съобщениеПреден десен носач за 156 2.4 жтд,цена ако може и каква е цената за монтирането?160лв Текнород долен,горен 90лв,за кой става въпрос?
0899832271 Сашо
Comment
Comment