If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, искам да питам дали сервиза работи събота (неделя), че съм от Пловдив и през седмицата ще ми е трудно да дойда, 'щото бачкане
немаш грижи но седмицата след Италфеста не работим... за 7 дена после паякаме в събота звъниш идваш правим я после парти и в неделя се прибираш
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Искам да чипна .... Ауди А4 2.5ТДИ 163к.с. 2004година. Натъкнах се на поста на БОБО -"Всяка турбина има карта на ефективност при определен бууст, ако имате чип който е истински надува на турбината остава в ефективната част на картата и по този начин здрава турбина не се товари реално Температурата в горивната камера определено се повишава НО свястния чип е сметнат така че с подходящо количество НАФТА мотора да може да поддържа безопасни стойности на температурата в цилиндъра и двигателят да не грее"
Амо може на л.с.!
ПОЗДРАВИ
Искам да чипна .... Ауди А4 2.5ТДИ 163к.с. 2004година. Натъкнах се на поста на БОБО -"Всяка турбина има карта на ефективност при определен бууст, ако имате чип който е истински надува на турбината остава в ефективната част на картата и по този начин здрава турбина не се товари реално Температурата в горивната камера определено се повишава НО свястния чип е сметнат така че с подходящо количество НАФТА мотора да може да поддържа безопасни стойности на температурата в цилиндъра и двигателят да не грее"
Амо може на л.с.!
ПОЗДРАВИ
Най-добре му звънни по телефона
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Дърт, дърт, ама пак е 3 години по-млад от твоя бивш метанов кош
Аз я купих с разни фактури за всичките години на поддръжката във Франция, преди да я внесат в България. Просто питах дали ше може да се направи насрещна проверка, но определено за едните километри няма да се грабна до София
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Дърт, дърт, ама пак е 3 години по-млад от твоя бивш метанов кош
Аз я купих с разни фактури за всичките години на поддръжката във Франция, преди да я внесат в България. Просто питах дали ше може да се направи насрещна проверка, но определено за едните километри няма да се грабна до София
Ми тогаз ко се занимаааш с глупости
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
здравеите ... преди известно време бях при вас за диагностика ...аве с две думи съм за смяна на вариатор и фазоф датчик ...кога мога да докарам колата да ги смените ... ?
Alfa Romeo 145 1.4 16vEX
Alfa Romeo 156 V6quadrifoglio EX
Ми то алфите нищо ново не ни дават като предизвикателство... па и Бобо си пада напоследък да съживява стари машини....
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment