Първоначално публикувано от lejj155
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Екстрийм сервиз от старите ленти ;)
Collapse
X
-
Last edited by jumena1976; d.m.y г., 21:19.
-
Първоначално публикувано от jumena1976 Покажи съобщениеабе не съм доволен от бобо.колата прегряваше и без да се заинтересува от това,ми каза че е от тестовете на помпа високо налягане която сменяхме.За което благодаря.Другото което е че ми махнаха катализатора че от него също можела да грее,без отговор че катализатора се заплаща(изкопува)не работи ниската степен на перките за което също го уведомих,пак няма внимание.колата стоя 1 седмица в сервиза и се оказа че е са и презацепвали ангренажния ремък което нямаше никаква логика(между другото се питаха един друг дали е или не презацепван през тая 1 седмица)правете си изводи.ето ви газ в темата.Да не се обижда никой това е моя гледна точка.ALFA ROMEO 156 2.4JTD 98g
Радвам се че има хора които въпреки че явно нищо не разбират поне се жалват. Колега (или колежке - немога да разбера) по изказването ти разбирам че нямаш понятие от това което говориш заради което ще те помоля да не конкретизираш технически детайли защото поста става смешен и неразбираем ! Ако си имал/а такива оплаквания и е установено че не съм им обърнал внимание защо когато взимаше колата не ме попита какво как и защо
Относно презацепването никога кола не се презацепва без знанието на клиента и излишното му съгласие (което си е логично)! Колата за да се презацепи значи е представено пред теб основание за това и е имало съгласие! А за питането дали е презацепвана е съвсем нормално, в сервиза работят 6 човека и по-добре този който се опитва да открие проблем или да обесни нещо, да попита дали е презацепвана колата за да не се получават грешки
Ако има недоволство или неудовлетворенност от твоя страна те моля да ми се обадиш или да дойдеш и да обесниш защотото аз лично не си спомням колата и теб и мисля че с разговор много по-лесно ще установим кой доволен и кой не и да оправим нещата. Просто от поста ти не ми стана ясно почти нищо освен че има недоволство като цяло от живота0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от dan84 Покажи съобщениеколко струва въпросната диагностика?мойта алфа понякога май работи на 3 цилиндъра.някой ми каза че е от свещите понеже е twin spаrk(146 1,8 97г.),но незнам не разбирам от коли!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеИ аз да питам за смяна на водна помпа на Алфата от подписа ми , горе- долу колко ще струва.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Запитване
Интересувам се дали е възможно да ви се докара Алфа 147 1.6 TS и да бъде прегледана изцяло , става въпрос за кола , която мисля да купувам и както всички знаем , без да мине през майстор кола 2-ра ръка не се купува.
Има и конкретен проблем с колата , значи навигацията не работи , била намокрена , сигурен съм , че се оправя , но дали става при вас ?
Благодаря предварително.
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеИскам да благодаря на всички пичове от сервиза. Отидох със светещи всякакви възможни лампи за грешка и си тръгнах най-щастливият алфист с нищо червено по таблото и оправени неща, за които не подозирах, че са развалени.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеколеги каква сума да приготвя за наново презацепване на валовете плюс смяна ремъци ролки и водна помпа и съответно една диагностика?за колата от подписа ми
Стандартна диагностика е 30 лева.
Comment
Comment