Известие

Collapse
No announcement yet.

Екстрийм сервиз от старите ленти ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Имах предвид, че не искам да сменям окачване и прочее. Само турбото, колекторите, патищата, кулера, клапанчетата и всичко друго което е нужно.

Поне ориентеровъчна цена? 1000, 2000, 3000, 4000, 5000... 10 000 лв. ??? Колко долу горе? Възможно ли е да се прави с части втора ръка, рециклирано турбо и прочее? Ако да, то колко долу горе би могла да цената тогава. Търся варианти. Ако ме устори карам колата в сервиза и когато стане. Ако не здраве да е.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• утре (03.03) работи ли сервиза
      fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
      ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p

Comment

• На 4-ти (сряда) ще работи сервиза.
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Имах предвид, че не искам да сменям окачване и прочее. Само турбото, колекторите, патищата, кулера, клапанчетата и всичко друго което е нужно.

Поне ориентеровъчна цена? 1000, 2000, 3000, 4000, 5000... 10 000 лв. ??? Колко долу горе? Възможно ли е да се прави с части втора ръка, рециклирано турбо и прочее? Ако да, то колко долу горе би могла да цената тогава. Търся варианти. Ако ме устори карам колата в сервиза и когато стане. Ако не здраве да е.
          Бате нещата са много комплексни,и никога според мен неможе да се каже колко ще е точната цена
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Бате нещата са много комплексни,и никога според мен неможе да се каже колко ще е точната цена
            Така е, то затова човекът е написал "ориентировъчна цена"
            Аз също се интересувам точно от такъв тунинг, така че наистина дайте инфо тук или на ЛС
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Невъзможно е да се даде цена без да се знае на какво.

1. Каква е базата от която се тръгва: модел, година и естествено моментно техническо състояние.
              2. За какво ще се използва колата.
              3. Какви резултати се искат от клиента (да е мощна, да е бърза или и двете).
              4. Да се кара нормално или спортно, състезателно.

Монтираме ли нови:
              Бутала, Биели, Лагери, Вал, Маховик, Съединител, Ск. кутия, Диф, спирачки, окачване, кулери, маслени радиатори, турбина/и, какви изпускатели, смукатели, колко дюзи, какви, каква електроника и т.н.......

Нека си говорим конкретно

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Монтираме ли нови:
                Бутала, Биели, Лагери, Вал, Маховик, Съединител, Ск. кутия, Диф, спирачки, окачване, кулери, маслени радиатори, турбина/и, какви изпускатели, смукатели, колко дюзи, какви, каква електроника и т.н.......
                А това струва доста пари

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  Невъзможно е да се даде цена без да се знае на какво.

1. Каква е базата от която се тръгва: модел, година и естествено моментно техническо състояние.
                  2. За какво ще се използва колата.
                  3. Какви резултати се искат от клиента (да е мощна, да е бърза или и двете).
                  4. Да се кара нормално или спортно, състезателно.

Монтираме ли нови:

Нека си говорим конкретно
                  Добре де. Ето:

1. Алфа Ромео 156 1.8 ТС 98-ма CF2 32201. Моментното състояние на мотора е много добро. Не харчи масло, мотора е уникално чист. Работи перфектно!
                  2. Колата ще се ползва ежедневно, както всяка друга кола.
                  3. Резултатът който се иска да е малко по-мощна. Както казах приблизително 40 - 50 к.с от горе и 50 - 60 нм. Просто да поема малко по-добре.
                  4. Ще се кара нормално, рядко спортно, но в никакъв случай състезателно.

Монтираме нови:
                  Кулери, маслени радиатори, турбина/и, подходящи изпускатели, подходяща електроника ако е нужно.

Просто искането е както е сега колата да и се боцне едно турбо да надува на 0,3 - 0,4 максимум и това е. Мисля, че стандартните дюзи и всмукател ще вършат работа.

Не знам за турбото дали ще може да се управлява от сегашното ЕКУ или ще трябва нов блок за управление. Или може би с механично управление на налягането.... от това не разбирам, за това искам ориентеровъчна цена и срок на изпълнение.
                  Last edited by oem; d.m.y г., 12:51.

Comment

Добре де. Ето:

1. Алфа Ромео 156 1.8 ТС 98-ма CF2 32201. Моментното състояние на мотора е много добро. Не харчи масло, мотора е уникално чист. Работи перфектно!
                    2. Колата ще се ползва ежедневно, както всяка друга кола.
                    3. Резултатът който се иска да е малко по-мощна. Както казах приблизително 40 - 50 к.с от горе и 50 - 60 нм. Просто да поема малко по-добре.
                    4. Ще се кара нормално, рядко спортно, но в никакъв случай състезателно.

Монтираме нови:
                    Кулери, маслени радиатори, турбина/и, подходящи изпускатели, подходяща електроника ако е нужно.

Просто искането е както е сега колата да и се боцне едно турбо да надува на 0,3 - 0,4 максимум и това е. Мисля, че стандартните дюзи и всмукател ще вършат работа.
                    Всмукателя да,но дюзите не съм сигурен,но това най-добре може да го каже бат Бобо,той все пак е с първия турбиниран 16 В ТС в бгНе абравяй че трябва и гарнитурата на главата да се смени

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Всмукателя да,но дюзите не съм сигурен,но това най-добре може да го каже бат Бобо,той все пак е с първия турбиниран 16 В ТС в бгНе абравяй че трябва и гарнитурата на главата да се смени
                      Ще се смени щом трябва. Ако трябва и месингова ще се сложи... каквото трябва ще се направи. Но ОРИЕНТИРОВЪЧНА цена се иска.

П.С. Във варна има 147 2.0 ТС Турбо. На бобо мисля не е първата баш.
                      Last edited by oem; d.m.y г., 13:04.

Comment

• Вие младежи прекрасни занимавате ли се с тоци? имам утечка някъде по колата и се вбесявам жестоко като ми падне акумулатора за 3 дни.
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          Вие младежи прекрасни занимавате ли се с тоци? имам утечка някъде по колата и се вбесявам жестоко като ми падне акумулатора за 3 дни.
                          звънни на Бобо

Comment

• пожелажам ви много успехи и ще се види ме
                            има хуваби коли има газарски коли sigpicно наи-маняшките са алфите те са за маняци?????

Comment

Ще се смени щом трябва. Ако трябва и месингова ще се сложи... каквото трябва ще се направи. Но ОРИЕНТИРОВЪЧНА цена се иска.

П.С. Във варна има 147 2.0 ТС Турбо. На бобо мисля не е първата баш.
                              На Бобо колата е първата в БГ конверсия в турбо. Конверсията е правена преди 5 години почти, ако не греша.
                              За твоя мотор специално с разреждането ще стане най-добре с бутала от Фиат мотора 2.0 20V турбо. Буталата са на същия размер, но се намират адски трудно.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Гледам сте се разприказвали и виждам че клиента не е много наясно какво трябва НО поне знае какво иска - мога да направя бърза компилация -

1- во испускателната система се сменя с нова това е нъкъде - 1200лв
                                2- турбо пътища, кулер, дъмп клапи и тем подобни - един господ знае колко ще излязат но да речем че около 1300лв ще са достатъчни
                                3- Турбина за тези коне които се целят Т25 на гарет е един идеален избор цена си търсете
                                4- Колата се нуждае от нова електроника цената и с окабеляване и ремап ще бъде около 1500лв.
                                5- Леко разреждане на мотора е препоръчително тъй-като тва е ежедневка - сваляне глава профилактика на главата, метална гарнитура и квото се наложи 600лв
                                6- Дюзите са задължителни те са около 200лв втора ръка ако се намерят

Всички цени са много ориентировъчни и тотала надминава 5000 и сигурно съм забравил някой неща де но горе долу това е. За всичко гореописано качеството е най-доброто в БГ гаранция за това
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X