момци, много съм грешен пред вас - имам един акумулатор да връщам! в момента правя финални напъни да се опитам да залепя капака на стария ама нищо не лови там....обещавам да го върна дет' се вика вчера!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Екстрийм сервиз от старите ленти ;)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениемомци, много съм грешен пред вас - имам един акумулатор да връщам! в момента правя финални напъни да се опитам да залепя капака на стария ама нищо не лови там....обещавам да го върна дет' се вика вчера!0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa1 Покажи съобщениебраво и успех :лол: :лол:
Comment
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколко парички ще вземеш за диагностика+преглед на ходовата час.и колко за махане на катализатора и слагане на резонансно гърне
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Имам едно запитване.Защо като си заключа колата при свален прозорец не иска да се вдига а ми бяха казали, че се вдигал автоматично.Миналата седмица неискаха да ми светят нито мигачите, нито аварийните като я закарах на техник откри, че е изгоряла някаква платка, дали повредата за стаклата може да идва от там.Благодаря предварително.Last edited by elemenT88; d.m.y г., 17:28.
Comment
-
Първоначално публикувано от elemenT88 Покажи съобщениеИмам едно запитване.Защо като си заключа колата при свален прозорец не иска да се вдига а ми бяха казали, че се вдигал автоматично.Миналата седмица неискаха да ми светят нито мигачите, нито аварийните като я закарах на техник откри, че е изгоряла някаква платка, дали повредата за стаклата може да идва от там.Благодаря предварително.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Comment
-
диагностика - 30лв.
преглед ход. част - 10 лв.
смяна гърне - 25 лева.
пура (резонатор) - 50 лева.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от elemenT88 Покажи съобщениеДа извинявам се за което,просто бях забравил Alfa 147 1.6И тя няма общо с това което е изгоряло най-вероятно
Немога да кажа така като незнам какво и е било.
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
Чувам че май чистите дюзи - колко е удоволствието за бошовските дюзи на 1.8 8клапанов мотор на 155-ца? За колко време става - в смисъл мога ли да изчакам процедурата и да си ходя с колата?!И последно - утре 27.06.2009 може ли да стане това, предполагам е натоварено съботата?
Благодаря!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениехм... не го дига....
как е колата доволен ли си?
Comment
Comment