If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ни разбирай погрешно, критики са важни за нас!!! и се радваме, че си споделила твоята гледна точка.
Трябваше да дойдете в ресторанта....!!!
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Относно мърсотията която оставихме на пистата, днес след обяд фирмата коята отговаря за чистотата в Стара Загора ще е на пистата и ще почисти.
Така, че ще върнем пистата в първоначалното и състояние.
Наша голяма грешка, беше че не бяхме поставили кошчета по пистата.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Не ни разбирай погрешно, критики са важни за нас!!! и се радваме, че си споделила твоята гледна точка.
Трябваше да дойдете в ресторанта....!!!
Следващият път,просто който има желание,освободете бариерите и ги допуснете да могат да помагат!За да може този Итафест да се превърне във страхотно мероприятие със още повече привърженици на марката!
Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г
Имам две фръцли,една италианка и една българка! Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...
От доста време има теми за Италфеста и който е искал е можело да даде конкретни оферти и предложения и да се заеме да организира нещо , а не сега да казва можеше тама - можеше иначе.
Последно и приключвам с писането по темата!
Та,нали вие го организирате?От къде да знам до колко ви е добра организацията?Що не пуснахте тема някъде за предпложения за организация?Аз не видях никъде ,знам че се организира едва за 4-ти път,но ако всеки има желание ще направи нещо по въпроса и така щеше да е наистина много добро.В Стара Загора нямаше нито един плакат,поне аз не видях...
Може би трябваше да напиша само "да много ми хареса" и да прекратя темата...
"ВИЕ" кои са "ВИЕ" всички фенове - никой от организаторите не е професионалист, никой не взема пари - всеки от тях само е дал от себе си. "ВИЕ" са всички фенове.
Никой не казва че сме перфектни - но с всяко година се подобряваме.
И пак казвам - много от нещата ги знаеме , ама са въпрос на ПАРИ , а ние("вие") ги нямаме.
сега като чета мненията и си представям първия фест та чак ми е смешно може би ако недоволните са посещавали всички мероприятия щяха да забележат че развитие ИМА и с всяко следващо мероприятие нещата се подобряват и приказки от рода: "ама аз ако знаех щях да помогна......."
са меко казано смешни, както някои писа по горе имаше теми по повод организирането да ги бяхте чели щяхте да знаете а ако бяхте па питали организаторите :"абе тараанкооолу искаш ли спонсори или си имаш достатъчно кинти ?"
то тогава па равни нямаше да имате
наистина баните на стара загора се изложиха с приемането и изхранването на хората но никои от организаторите нямаше как да предвиди тая ситуация а колкото до надпреварите на пистата искам да попитам които има претенции за маистор пилот или мнооо бърза кола защо е решил че италфест е поле за изява в краина сметка събирането беше за кеф а не за поставяне на шампионски резултати а и съдиите не са професионалисти и грешките им трябва да бъдат простени поне истинските фенове биха простили винаги
Най-важното в такова събитие е да няма пострадали и инциденти!!!
Вариянта сега с няколко малки, но сърцати спонсори и парите на ЧЛЕНОВЕТЕ на клуба е добър.
Това е сбирка на ЛЮБИТЕЛИ и не е професионално авто Шоу и дай боже да не бъде никога. Там сме за да се видим, за да се запознаем, да си побъбрим на живо, да се веселим до бескрай, а не само по Форумите. Да усетим духа на общата ни любов по Италиянските автомобили.... това е....
Проблеми си имаше и то повече от един, но щом всичко е свършило добре и настроението е прекрасно, значи е успешно мероприятието.
Да не забравяме да Благодарим на тези които го направиха възможно и отделиха и много лично време и сили и пари!!! Няма да казвам имена за да не пропусна някого, но някои хора видяха малко от Фест-а защото летяха навсякъде и се грижеха за всичко по силите им.
Да Благодарим на тях.
Да не забравяме да Благодарим на тези които го направиха възможно и отделиха и много лично време и сили и пари!!! Няма да казвам имена за да не пропусна някого, но някои хора видяха малко от Фест-а защото летяха навсякъде и се грижеха за всичко по силите им.
Да Благодарим на тях.
колкото и да го организират и т.н. все на някого няма да му хареса нещо... в края на краищата не можеш да угодиш на всички...
въпреки това стана много добро мероприятие...
дано с годините всичко да става все по добро..
евала ...
тнх на всички организатори
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Във всичките постове има доза истина. Беше готино, спор няма, но има какво да се доизкосури. По-тази причина за следващия Италфест, който ще бъде балкански, ще се организираме от сега. Такак времето ще е повече, идеите също. Предлагам на КГБ да направи една тема "мрън, мрън", в която да се изпишат всички негативи, които са забелязани, без излишни спорове. След това да ги разгледаме, обсъдим и решим как да ги бориме на заседание на клуба.
А и това не е седянка...
Вариянта сега с няколко малки, но сърцати спонсори и парите на ЧЛЕНОВЕТЕ на клуба е добър.
Това е сбирка на ЛЮБИТЕЛИ и не е професионално авто Шоу и дай боже да не бъде никога. Там сме за да се видим, за да се запознаем, да си побъбрим на живо, да се веселим до бескрай, а не само по Форумите. Да усетим духа на общата ни любов по Италиянските автомобили.... това е....
Проблеми си имаше и то повече от един, но щом всичко е свършило добре и настроението е прекрасно, значи е успешно мероприятието.
мисля, че Влади най-правилно се е изразил
Абсолютно съм съгласен и аз с това
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
не разбрах само, кой пре**а резервациите за хотела
За хотела си мисля, че единствените виновни са самите собственици, рецепционистки, сервитьори и други такива.
На нас 2 пъти ни сменяха стаята и ги решаваха нещата на момента(независимо че бяхме резервирали от ремонтираните и така на татък, и няколко пъти повтарях по тел. зада съм сигурен че са ме разбрали)
Просто според мен не са виждали толкова хора накуп и не бяха подготвени за масово полазване от наша страна.
Не може да си обещал едни стаи по тел. а в последствие да променяш нещата, в зависимост от това кой дошъл пръв, и да разчиташ на 2 сервитьори да обслужат 150 човека.
Но това е ако сме тръгнали да търсим кусури на хората, което в случая не е подходящо. Все пак важното е доброто усещане че си бил там и си се накефил, другото се преживява.
и както казаха някой от организаторите :
Не се занимават професионално с този фест а всичко е едва ли не на доброволни начала и всеки помага с каквото може
а бяха справили отлично с нещата които зависеха от тях и има развитие спрямо преходните години.
Comment