Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от ИТАЛФЕСТ 2007 ТУК

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте, аз съм от Рено клуб България и бях на феста. Понеже за първи път съм на Италфест нямам база за сравнение, но този определено ми хареса. Добра организация, браво на хората положили усилия да се получи това, което видях. Наистина ми направи впечатление, че нямаше кошчета за боклук. Всичко друго ми хареса. Явно и в хотела и ресторанта е било гот, видно от снимките, въпреки лошото обслужване, което съм виждал и преди там.
    Понеже организираме събор на Рено в Ст.Загора искам да попитам откъде взехте конусите. Ние другите неща ги осигурихме, но конусите още не, та затова се обръщам с такава молба към Вас. Благодаря и лека вечер!

Comment

• Колегите ще отговорят скоро предполагам, но като цяло на заем бяха взети благодарение на колега от клуба!
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Конусите ги взехме на заем...иначе са доста скъпички.

За кошчетата беше нас пропуск, но след феста наехме местната фирма за чистота да изчисти.

Кога ще правите вашето събиране?

Един съвет от мен:

За пистата и особено за хотела....направете си предварителни договори или нещо подобно, преведете им част от парати и искайте особоне за хотела да ви дадат схемата със стайте, за да може вие да си настаните хората. Ние до сега така работехме, тази година се подведохме по мъжката дума на управителя на МАрица изток, с извинение към всичким, този човек се оказа пълна путка. Първо ни прецака с 25 стай за петък...това са 50 човека...аз говорих (към 11вечерта в петък) с него и го питах какво става...той вика утре всичко ще е ОК.....е не беше ОК...тоест той не си ударжа на мъжката дума (в коята ни се кълнеше преди това и за това не искаше да подпишеме договор) НО на два пъти се оказа путка. Явно е мислил да ни прецака още от самото начало.

Огромен проблем ще имате и с изхранването на толкова хора. Тия хора там не искат да ти вземат парите....ресторант 150човека 3ма сервитьори....в петък всичко затворено, умрях от глад...след като пристигнах от Филаделфия без да спя 3 дни.

Иначе за пистата всичко беше ОК.

Миналата година имахме проблем с пистата, защото там собственика не искаше договор и след това ни прецака.

ТАКА, че ако не ви дадат да подпишете договор ВЪОБЩЕ не се занимавайте.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• честно казано след всичко готино през деня трябва да следва едно голямо ГОТИНО през нощта. Поздравления за всички, които са успяли , аз лично смятам, че следващия път резервациите трябва да са в ръцете на организираща фирма.

не ,че ни беше лошо в копривщица, дори напротив, но 'кълдъръмъ' някак си ми отвя усещането,че съм на фест, а силите се бяха поизчерпали за голямо ГОТИНО...

денят беше чудесен...видях фантастични коли и за миг не съжалявам, много feeling се беше насъбрал на асфалта
          155 2.0 TS 8V
          ex 33 1.4 imola - 3i3i

Comment

• Аз като съм доволен , за другите не знам...Недоволни винаги е имало и ще има-но все пак идеята е да се видим и да си прекараме добре Само дето никой не обърна внимание на единствената Крома на феста Ама вечерта си беше страхотно
            AFBWorld
            Croma 2.0 i.e.
            http://italcars.org/index.php

Comment

• На мен ми бе6е първия Италфест, но няма да е последния! Хареса ми много. И как да не ми хареса, толкова Алфи на едно място кога съм виjдал!?
              Без препядствия не моjе, така 4е няма пак да kоментирам критиките.

Благодарности на организаторите!!!
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• И на мене ми хареса за тези господа които идват за пръв път сигурно са доста впечатлени ... Но в Пловдив миналата година имаше по ЯКИ коли и доста по Тунинговани и с доста по силна музика но нямаше драг. Тази година беше всичко супер но Бяхме доста по малко събрани коли нямаше .... нито тунинговани нито силни ...... но това не зависи от организацията . Всичко беше перфектно
                Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                Alfa Romeo 145 1.4 16v
                BMW 520i E39

Comment

• Колите миналата година излгеждаха повече, защото паркинга беше много малък както и пистата.

За съжеление повечето от много тунингованите коли са в София, а знаете че тяхното предвиждане на големи разстояние е много трудно.

Трябва да правиме някакъв баланс и за това всяка година е малко по-различно от миналите....иначе пък щеше да ни стане скучно
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• МАЙСТОРСКОТО ШОФИРАНЕ - РЕЗУЛТАТИ ..??? / КЪДЕ има?

Здравейте...!
                    бихте ли ми казали, къде мога да видя информация за майсторското каране?
                    Участвах и мнго искам да знам колко съм се изложил или..!?
                    ITA - това е страна, в която хората живеят с чувство за красота и естетика, и правят нещата такива.
                    EX-Alfa Romeo 155 1.7 T.Spark 8V/ from-1994

Comment

• според мен всичко беше супер аз малко се излойих на пистата, но ще го прейивея, а за вечерта нямям думи беше адски забавно малко прекалиха сас сабличанията, но явно алкохола е повлиял доста
                      FIAT Stilo; Mazda 3 sport

Comment

• На феста единствения му недостатък е че е един път в годината!
                        Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Събев
                          На феста единствения му недостатък е че е един път в годината!
                          ю

Затова правим и пролетни събори
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от Събев
                            На феста единствения му недостатък е че е един път в годината!
                            можеш да го организираш на всеки три месеца

ако има желание
                            ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Феста си беше достатъчно добър, предвид всички кофти фактори.
                              Организаторите си заслужават похвалите, а присъстващите фенове
                              отговориха подобаващо. Беше си кеф и който пропусна има за какво да съжалява.

Въпроса ми е - има ли някой идея какво трябва да се направи, че освен нашите кочинки на следващия фест да видим повече ретро класики и да преплакнем очички пред някое творение на Мазерати или Ферари?
                              Следващия фест заслужава да бъде по-добър, да покаже малко история от славното минало в контраст с високи технологии, каквито се паркират пред столични дискотеки и слънчев брягски кръчми.
                              Нека това не остане само пожелание. Този фест и феновете му заслужават от всичко по много
                              ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

• Ами аз съм замислил едно престъпление - Ланча делта интеграле Ево- 250к.с. и 450к.с., ама собственика още не знае, че имам намерение да му отмъкна една от белисимите
                                Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                                X