Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от ИТАЛФЕСТ 2007 ТУК

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от proper
    Първоначално публикувано от GT
    Леле, срам.....
    Куку /господин салонен управител/, заслужаваш от мен едно
    Ти си страшен батко.....
    аз по едно време посред нощ като го видях в ъгъла сам да хапва много след всички....чак мъчно ми стана баси... Евала за работата Kuku!!!
    Е те точно в тоя момент аз отидох и си го цунках по кубенцето,и му казах ЕВАЛА БАТ
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от proper
      Първоначално публикувано от GT
      Леле, срам.....
      Куку /господин салонен управител/, заслужаваш от мен едно
      Ти си страшен батко.....
      аз по едно време посред нощ като го видях в ъгъла сам да хапва много след всички....чак мъчно ми стана баси... Евала за работата Kuku!!!
      Мдаа това беше самата истина за КиКи.....като дойде да си вземе телефоните и портфейла при мен каза с една унила физиономия ......лелеее мани че ме заболя главата вече......

Евалата бате!
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Стига ме хвалихте бре
        Ако не бях аз, щеше да е някой друг - не ми е тежало да го свърша и не съжалявам за труда, щом сте доволни от вечерята и от вечерта, мога само се радвам, че съм се потрудил
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
          Стига ме хвалихте бре
          Ако не бях аз, щеше да е хякой друг - не ми е тежало да го свърша и не съжалявам за труда, щом сте доволни от вечерята и от вечерта
          Я не се ежи да не дода ти спукам гуменките на новата кола па щеше и да черпишп за нея

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Щях...
            sigpic

Comment

Щях...
              Абе нали си говорехме за едно мъжко парти за след феста....

Comment

Браво на огранизаторите!!! Самият Италфест имаше известни пропуски, но наистина, каквото и да се прави винаги всичко опира до ПАРИ И аз съм огранизирал разни мероприятия и знам колко е важно да има средства. Вечерта беше голямо шоу! Евала на всички за готината атмосфера !!!
                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Първоначално публикувано от MONI
                  Щях...
                  Лелеле мани с тея мъжки партита,жена ми още пили за рождения ден на Нено

Comment

много добре се получи на пистата всичко беше добре организирано имаше и обърквания но спаред мен е нормално не може всичко да е 6 а за вечерта беше просто страшен купон
                    много големи благодарности на организаторите и на всички които са помогнали за организацията за италфеста

Comment

• Аз лично определено съм много доволен от италфеста - БРАВО МОМЧЕТА !!! - и да ви кажа вечерта беше направо гениално мега купонясване все едно напук на всички пречки ЕВАЛА
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo
                        Аз лично определено съм много доволен от италфеста - БРАВО МОМЧЕТА !!! - и да ви кажа вечерта беше направо гениално мега купонясване все едно напук на всички пречки ЕВАЛА
                        Тая вечер, таааааая вечер.....
                        sigpic
                        === 75 1.8 T '86 ===
                        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo
                          Аз лично определено съм много доволен от италфеста - БРАВО МОМЧЕТА !!! - и да ви кажа вечерта беше направо гениално мега купонясване все едно напук на всички пречки ЕВАЛА
                          ти видя ли си клипа ?????

http://www.vladipetrov.com/italfest2007/
                          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• KuKu, трябваше да си тръгна по-рано, понеже карах към Стз после и взех да се уморявам и да ми се приспива (почти не бях спал от 2 дни) и за това не можах да си изпълня обещанието да те черпя на италфест-а Но като гледам ти свърши страхотна работа и мисля, че доста хора ще те почерпят вместо мен (по-скоро докато аз успея да го направя )
                            Между другото нищо не казахте за най-младия участник в състезанията, с най-слабата кола (след тази на Fire 8V, но ако не бях аз той най-вероятно щеше да участва само в майсторското), как се представих ?
                            Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                            Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

• Първоначално публикувано от Dexer
                              Първоначално публикувано от Bobo
                              Тая вечер, таааааая вечер.....
                              A , кой е пил бе
                              А аз не съм качвал снимки още, че ме мързи.Има доста бисери- даже и мой...
                              AR 166-ex, FIAT Coupe VFD-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
                                Първоначално публикувано от MONI
                                Щях...
                                Лелеле мани с тея мъжки партита,жена ми още пили за рождения ден на Нено
                                Абе те нали знаеш че и да няма за какво пак че намерят за нещо да пилят...

Comment

Working...
                                X