Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от ИТАЛФЕСТ 2007 ТУК

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от EvgeniiM
    П.П. Деяяяяяяя- трябваше да останете за вечерта - щеше да си промениш негативното мнение - пък и тоз мавруд се оказа добър
    Нямаш си представа колко ми се искаше да остана вечерта в ресторанта,ние бяхме в Ст.Загора вечерта де,но беше по добре да не идваме във ресторанта,защото определено беше доста напушена атмосферата след гонките заради нашата 145 и щеше да стане по зле.Някой хора го приеха по навътре,а иначе блягодаря ,че забелязахте липсата ми
    Алфа Ромео 155 1.7 8V T.S'96
    Hyundai Coupe 1.6i 16V '03-следващата,много скоро
    Kawasaki ZX9R 154 к.с '01г

Имам две фръцли,една италианка и една българка!
    Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Добра атмосфера се получи. Доволни сме Гледам по снимките в ресторанта е имало разбиване
      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Несъмнено се получи страхотен Италфест , благодарение на организаторите ,на неуморния Петко-с непресъхващ порив и ентусиазъм винаги намира сили и дух да ни забавлява(което според мен е нелека задача, достойна за възхищение) , както и на всички участници и посетители-определено няма две мнения по въпроса, че ставате все по-добри

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

И от мен поздрави на организаторите.Имаше работи които можеха да са по-добре,но перфектна организация няма

Браво на Петко че изкара целия ден на крак и с микрофон в ръка

Относно следвашия фест ,т.е. 2008 г. съм твърдо против мястото му да е в София.То и така имаше много малко посещения от Северна България.
          Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Comment

Големи рацери и големи певци! Де го има това събрано! Ногу дубре се получи всицко! И хотелчето беше супер, жалко само, че беше обурудвано с тия сърдитите лелки - другия път да сложат усмихнати девици. Банкета беше твърде добър. Евала на всички!
            Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от deq
              Първоначално публикувано от EvgeniiM
              П.П. Деяяяяяяя- трябваше да останете за вечерта - щеше да си промениш негативното мнение - пък и тоз мавруд се оказа добър
              Нямаш си представа колко ми се искаше да остана вечерта в ресторанта,ние бяхме в Ст.Загора вечерта де,но беше по добре да не идваме във ресторанта,защото определено беше доста напушена атмосферата след гонките заради нашата 145 и щеше да стане по зле.Някой хора го приеха по навътре,а иначе блягодаря ,че забелязахте липсата ми
              Вечерта никой не се вълнуваше от гонките. Евгени носеше някаква бутилка която ти бил обещал , ама те нямаше.
              Имаше и едни подреждания по време, каква е 145 цата , какво време е дала и с какъв двигател , че не се сещам - . Ама всичко беше за фън.За драга не знам , ама за майсторското аз смятах резултатите.
              А за недоволството от организацията все пак да не забравяте че за всичко плащат членовете на клуб Алфа Ромео България (ако намерите спонсор за 10 000 лева ще наемем професионалистиюа ) ама с ограничен бюджет това е перфектно и все пак е направено от фенове за фенове без комерсиална цел.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

много добре беше ... евала

догодина пак.... още по добре да го замислите
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

[quote="BatVas
                  Имаше и едни подреждания по време, каква е 145 цата , какво време е дала и с какъв двигател , че не се сещам - . Ама всичко беше за фън.За драга не знам , ама за майсторското аз смятах резултатите.
                  А за недоволството от организацията все пак да не забравяте че за всичко плащат членовете на клуб Алфа Ромео България (ако намерите спонсор за 10 000 лева ще наемем професионалистиюа ) ама с ограничен бюджет това е перфектно и все пак е направено от фенове за фенове без комерсиална цел. [/quote]

За организацията-търсят се фирми,не вярвам да откажат ,щеше да има интерес от доста представители.Кейтъринг фирмите също нямаше да откажат,особено тези от Стара Загора,имам си представа от това и затова споделям мнение,но няма значение вие си знаете.
                  За майсторкото,без претенции,за гонките -синя 145/1.6 с номер А6813 ВК,която имаше две първи и едно второ и не беше допусната за състезание за трето място по незнайна причина...Опитало се да се пита,ама така и не се дало обяснение,пък и защо ли да се даваВече обаче няма никакво значение!Аз си извадих изводи,имам си собствено мнние за всичко това,а и нали не очаквате всички да са съгласни със всичко,нормално е да има такива накоито да не им хареса.

Всеки сантиметър в теб е секси,метър и деветдесет-жесток си,само тази нощ не стига...

Comment

Сега....не мога да разбера защо се цупите Карнобатчани...ще ви обясня как стоят нещата в драга.
                    Който падне си пада...няма 2 победи, няма една загуба...това да не е футболен мач
                    Пускат се две коли - която бие продължава нтам.Щом имаш дори една загуба отпадаш.Правилата бяха еднакви за всички.

Аз бях на финала, а колегата дето мереше времената го познавам лично.Имаше 20 човека очевидци и грешка в измерването и определянето на победителите не е имало

Съжалявам само, че сте останали с грешно впечатление.. мир!

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от Слав
                      Сега....не мога да разбера защо се цупите Карнобатчани...ще ви обясня как стоят нещата в драга.
                      Който падне си пада...няма 2 победи, няма една загуба...това да не е футболен мач
                      Пускат се две коли - която бие продължава нтам.Щом имаш дори една загуба отпадаш.Правилата бяха еднакви за всички.
                      Съжалявам само, че сте останали с грешно впечатление.. мир!
                      Никой не се сърди,всичко това си е нормално.Поискано беше обяснение,така и не се получи на място.Аз се държа отговорна,защото аз ги организирах да дойдат, да искам да знам какво е станало,защото не бях там тогава и не знам какво е точно станало.Дойдоха при мен каза ми се ,че двама са има еднакви постижение,но нашият не е допуснат за надпревара за трето място,естествено е да искам да знам защо,нали?

Comment

Всичко е направено с желанието на членовете и особенно от няколко човека ( за което им благодаря)

От доста време има теми за Италфеста и който е искал е можело да даде конкретни оферти и предложения и да се заеме да организира нещо , а не сега да казва можеше тама - можеше иначе.

тука казаха нещо за писта в Сливен ( да не цитирам темите където моля да се покажат предложения (конкретни) с параметри финансови и други подробности. Не съм видял такова конкретно предложение.
                        Много ясно че имаме слабости - надявам се не сте очаквали че можем да направим организацията като на ФИА за кръг от Формула 1

Не че няма да стане ама нямаме такъв бюджет
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Жалко,че има хора, които са останали обидени и разочаровани. Аз стоях на финала и гледах всички драгове. Не е имало две коли да минат заедно - все някоя пада. Времена не са се гледали, а директна елиминация.
                          А песента в изпълнение на Евгени директно се номинира за химн на клуба
                          Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
                            Несъмнено се получи страхотен Италфест , благодарение на организаторите ,на неуморния Петко-с непресъхващ порив и ентусиазъм винаги намира сили и дух да ни забавлява(което според мен е нелека задача, достойна за възхищение) , както и на всички участници и посетители-определено няма две мнения по въпроса, че ставате все по-добри
                            аз на същото мнение и само ще добавя че най-голям кеф на драга и м. шофиране ми достави колата Не0.....много много яка. Браво и за Спринта на Мр. Екс.

Сега да не си помислите че 75цата и Делтата не са ме изкефили , напротив....ма те са друг клас.

П.С. Наистина в хотела се получи малко кофти с местата, да не говорим за обслужващият персонал, но за съжаления това са рисковете от това да живееш в БГ.
                            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Да не превръщаме темата в спор...само някои обяснения.

По време на нашият ИталФест беше и празника на Стара Загора. Всички фирми занимаващи се с катеринг се бяха насочили само натам, тоест никой не искаше да се занимава с ИталФеста (което е нормално, хората търсят сигурна печалба и не се доверяват само на думи). А както и се очакваше се прецакаха, човека който беше на пистата мисля е останал супер доволен от 8часова нон-стоп опашка....а и той се справи отлично, не веднъж или два пъти ходиха да зареждат допълнително.

Ти щом си запозната с другите фирми в региона може да им обясниш какво е било и да ги питаш защо не са дошли.

НО ВАЖНОТО ЗА МЕН Е, че на пистата имаше достатъчно храна и напитки за всички, без огромните опашки от миналите години. Тоест човека които наехме се справи отлично.

Относно драга, ми за 3 то място се бореше зелената 145тица на НЕО, това е колата с най-доброто време в този клас!!! Но както се получава често в реалния живот, не винаги най-бързата кола печели състезанието. Той по същата логика като вашата можеше да каже, абре защо след като имам най-доброто време не отивам на финал и да се състезавам за първо място.

Най важното е, не забравяйте, че всичко го правиме за удоволствие.

пс: относно сравненията ти с други клубове и най-вече с мото събори...ма и ние сме ходили на подобни мероприятия с мотоциклети и знаем как си пикаят по палатките....

пс2: да сме живи и здрави...и догодина ако решите пак ще се видим живот и здраве.
                              sigpic
                              Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                              " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                              "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                                От доста време има теми за Италфеста и който е искал е можело да даде конкретни оферти и предложения и да се заеме да организира нещо , а не сега да казва можеше тама - можеше иначе.
                                Последно и приключвам с писането по темата!
                                Та,нали вие го организирате?От къде да знам до колко ви е добра организацията?Що не пуснахте тема някъде за предпложения за организация?Аз не видях никъде ,знам че се организира едва за 4-ти път,но ако всеки има желание ще направи нещо по въпроса и така щеше да е наистина много добро.В Стара Загора нямаше нито един плакат,поне аз не видях...
                                Може би трябваше да напиша само "да много ми хареса" и да прекратя темата...

Първоначално публикувано от KGB

По време на нашият ИталФест беше и празника на Стара Загора.
                                Извинявай,ама празника на Стара Загора беше на 2-РИ

Ти щом си запозната с другите фирми в региона може да им обясниш какво е било и да ги питаш защо не са дошли.
                                Вечерта бях на маса с човек,който се занимава с подобни неща и каза,че е разбрала едва от нас,че ще има нещо подобно.A и си мислех,че тази работа именно вие сте я свършили,а аз дори и да имах желание,с кой да се свържа?М?С някой модератор?Ми аз поисках да сложа един банер в моята си страница на форума,то не получих отговор,пък камо ли за нещо друго....

пс: относно сравненията ти с други клубове и най-вече с мото събори...ма и ние сме ходили на подобни мероприятия с мотоциклети и знаем как си пикаят по палатките....

пс2: да сме живи и здрави...и догодина ако решите пак ще се видим живот и здраве.
                                Ми относно др. клубове,да определено имат поне къде да седнат!
                                За догодина,ми не знам живи и здрави,организирайте си го пак,щом по такъв начин ви харесва!

Приключвам с темата!

Comment

Working...
                                X