Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест 2008 - свободна дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Просто като Ви чета постовете на повечето и ми става много смешно ... е ок, в началото и аз бях против италфеста да е в другия край на България... Ама като се замисли човек - що да не е там ? След някоя друга година ще се случи така, че да е в източна България и ще можем да ползваме темата, за да нямат оправдание хората от другия край да не дойдат

Аз лично ще се постарая ако мога да отида, най-малкото за да се почувствам добре между толкова много фенове... На всичко отгоре тази година толкова много пъти виждам в темата да се споменават фиат и ланчия - е как да не дойдем вече Ще направя всичко, което един студент би могъл да направи, за да дойда Само дано варналии да не карат бързо, че не знам пътя от там

Ще пробвам да докарам кола, която няма да има конкуренция на италфеста миналата година имаше 1 кола, която може да се пробва да се конкурира с нея, но ме съмнява да има успех само дано я завършат до тогава

жокер: Фиат е
    Last edited by kiler_4o; d.m.y г., 12:04.
    Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
    Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

• Първоначално публикувано от kiler_4o Покажи съобщение
      Ще пробвам да докарам кола, която няма да има конкуренция на италфеста миналата година имаше 1 кола, която може да се пробва да се конкурира с нея, но ме съмнява да има успех само дано я завършат до тогава

жокер: Фиат е

и как така не си се похвалил досега бе круме ?
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Аз да ви запитам софетата, ако феста беше във Варна, дали пак щяхте така да говорите ???
        Ебаси положението ... ще купонясваме цяла вечер/нощ, и после на пияна глава да ходим да си дирим де са ни хотелите. БРАВО !!!
        Та какво става със спането, или варненската /провинцията/ група ще спим в колите на пистата?
        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• колега аз смятам да се разпиша за сефте на италфест такаче вие казваите kakва ще е организацията!!!моита "красавица" ще ме приюти една нощувка за без пари
          156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
            Та какво става със спането, или варненската /провинцията/ група ще спим в колите на пистата?
            Май няма да сте само вие - можем да си спретнем един къмпинг с вечерен огън, ще пуснем хубава музичка от колите ... ще е забавно
            Last edited by Alfa User; d.m.y г., 22:38.
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Май няма да сте само вие - можем да си спретнем един къмпинг с вечерен огън, ще пуснем хубава музичка от колите ... ще е забавно
              Ако ще е такава работата с къмпинга и ПЗ групата отава
              Можем да си направим едно надпиване с бири
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Първоначално публикувано от vegatta_156 Покажи съобщение
                Ако ще е такава работата с къмпинга и ПЗ групата отава
                Можем да си направим едно надпиване с бири
                E те тука вече го загазихте - аз ще си водя бирен шампион и само ще ви гледам сеира ...
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Добре, че са шегите, да си кажем истините
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    и как така не си се похвалил досега бе круме ?
                    Как да не е? Ето

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=31542

Comment

E те тука вече го загазихте - аз ще си водя бирен шампион и само ще ви гледам сеира ...
                      Хе хе.... нема ядове
                      Ще ви видим тая Събота. Забери и шампиона да направим една репетиция
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Ще поживеем и ще видим как ще е на "италфеста"... Преди половин година бях написал един пост за "италфест" и аз бях леко против ,че ще е на другия краи на българия .... смисъл такъв едни ще пътуват 15мин. и ще станат 1час преди феста а пък хората от "провинциата"-като мен сиромаси един вид ще трябва да набием по 900км и да пътуваме 2 дена.... то явно нии не сме хора се пак сме от провинцииката..... ама аиде живи и здрави и някои ми беше написал пост след това мое мнение "братле там са парите там ще е феста е добре....." съгласих се ще пътувам бил съм на всички фестове дори и на първия с поляната тогава бях с лилава 145-ца боксер и пак ще бъда на феста и ще поживееем и ще видим дали там са парите и щом от там са всички спонсори и организатори как ще е аджиба ..... предполагам че ще ми бъде изтрито мнението ...... живи и здрави ще се видим на "Италфест" то е ясно че нии от провинцииката еле варна русе ..... ще ядем дървото!!! но ще доидем
                        Last edited by ALFA155Ts; d.m.y г., 09:10.
                        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                        Alfa Romeo 145 1.4 16v
                        BMW 520i E39

Comment

• Все някога трябваше да е в София.
                          0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
                            е друго имам предвид - все пак е градски
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщение
                              еми похвалих се, ама
                              Тия дни ще отида да видя до къде е стигнал човека и да го поканя неофициално на феста, а като имаме вече точна дата, програма итн - ще го поканя и по-официално
                              Fiat Punto Mk.II 1.2 8v
                              Fiat Punto Mk.I GT1

Comment

• Първоначално публикувано от kiler_4o Покажи съобщение
                                еми похвалих се, ама
                                Тия дни ще отида да видя до къде е стигнал човека и да го поканя неофициално на феста, а като имаме вече точна дата, програма итн - ще го поканя и по-официално
                                Виж горната тема

Comment

Working...
                                X