Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест 2008 - свободна дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
    Ако може да спретнете един автокрос - то е като майсторско, ама не е толкова бавно и е с повече емоции.
    Тц. Поне в България автокрос е това: http://store2.data.bg/ozracing/Autoc...German%202005/
    и това:
    http://www.clip4e.com/play_avtokros.htm
    От италианките само Мазерати (май) има участие там и то само с двигателите.
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Тъпо е това да си правим колите на кросарки, хората със CROSSWAGON-ите да си мълчат
      Last edited by Ivo Mitkowsky; d.m.y г., 19:28.
      Kappa SW
      Bravo GT
      Mondeo RS

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Аз мога да съдействам по този въпрос,все пак брато е оператор
        па кара и Фиат ,ще говоря с него дали е свободен тогаз,и ще пиша
        Кво стана?Кара те ме да си купя камера лиНе ви ли се ще да има хубаво клипче.
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
        Alfa Romeo 33

Comment

• Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
          Кво стана?Кара те ме да си купя камера лиНе ви ли се ще да има хубаво клипче.
          Ти па камерата е най-лесната,ма готиното е да се снима от професионалист
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ще има ли записвания за драг и майсторксо шофиране?
            sigpic
            punto GT '96

Comment

• Мене пък повече ме интересува има ли вече някакви договорки за нощувките...
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• приятел дори и да има договорки за нощувки пак няма да можем да се събереме.София е наблизо хотели бол.
                Kappa SW
                Bravo GT
                Mondeo RS

Comment

• Абе някак не е точно така ... Предполагам не си посещавал скоро хотелите в София ... На мен лично ще ми е по-евтинко да се върна до Пловдив

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                    Мене пък повече ме интересува има ли вече някакви договорки за нощувките...
                    тази година ще има няколко пъти по-малко желаещи за хотел

Направете листовки, гледах за VW събора бяха остави в Еко Елда на касите. Бяха направили и плакати.
                    Да не стане пак 1 седмица преди събора да станат листовките?

Comment

• Първоначално публикувано от netsurfer Покажи съобщение
                      тази година ще има няколко пъти по-малко желаещи за хотел
                      И какво - другите на пистата ли ще спят ?!? Айде стига, трябва си организация ...

Първоначално публикувано от netsurfer Покажи съобщение
                      Направете листовки, гледах за VW събора бяха остави в Еко Елда на касите. Бяха направили и плакати.
                      Да не стане пак 1 седмица преди събора да станат листовките?
                      А виж за това си прав - времето си тече, ей го де е 11 Окт - съвсем наближило ...

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                        И какво - другите на пистата ли ще спят ?!? Айде стига, трябва си организация ...

А виж за това си прав - времето си тече, ей го де е 11 Окт - съвсем наближило ...
                        Който иска да спи,смятам че сам требе се оправя,за да няма реване кат миналата година В Елин Пелин има няколко хотела
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• аз лично мога да насочна заинтересованите към 2-3 много прилични хотелчета за по 50 лв двойна стая в Драгалевци, Младост, Овча купел....
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Аз да ви запитам софетата, ако феста беше във Варна, дали пак щяхте така да говорите ???
                            Ебаси положението ... ще купонясваме цяла вечер/нощ, и после на пияна глава да ходим да си дирим де са ни хотелите. БРАВО !!!

Comment

• Че кой те кара да купонясваш.То феста както казват някой няма да е това което беше.

Сори не е за майтап но не се сдържах.
                              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

• пистата е много добра , преди време ходих на това място и даже мислех да го предложа за италфест, но някой се е сетил
                                .... имам малко лични снимки от премиерата на RS6 - 580HP и A8 4.2TDI за България .
                                голям шпионин съм!
                                Attached Files
                                Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

Working...
                                X