Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест 2008 - свободна дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pinky
    Следващия отговорил по неподходящ начин получава бонус от модератора.
    брях тоя па се наточил да коли и да беси та нема оправия

Comment

• Първоначално публикувано от Lucky
      Ми явно не му стига нещо та да отговори сам та трябва ''Татко'' да се намеси.

Лекинко прекаляваш с драсканиците и не е зле да се поспреш.!!!!!!!!!!!!!!

пп Аз лично проблем с форумни мъже нямам.
      приятелю каквото повикало такова се обадило не може да говориш по някои че е ревльо и развален грамофон а да не очакваш да ти отвърнат по подобаващ начин дали ще поспра зависи само от теб особенно с удивителните щото излиза едва ли не че ми даваш наклон ............няя как да стане и също като теб нямам проблем с никои просто се обръщам към всекиго по заслуги

п.с. а за оня с червените и жълтите картони .............пич вземи помоли жена ти да ти пусне и да олабиш ....моля те не си изливаи тука напрежението....в краина сметка ние не сме длъжни да търпим завишената доза тестостерон в теб има си жени за тая раота

Comment

• Първоначално публикувано от MrX
        Добре се беше отказал да пишеш, що не се върнеш към това си състояние!
        теб нали вече ти казах че сам вземам решенията а не по двъздеиствието на клатещ пръст модератор.... освен това не аз съм виновен че някои хора пишат безмислици без да се усещат и когато ги осветлиш колко глупости са изписали решават да та предупредят или па нещо друго та ако не ти харесва че отново пиша просто като видиш ника и авататра ми пропускаи писанията по лесно ще ти е

Comment

• Не се пали толкова, колега - смисъл няма. Хубавото все пак е, че измежду 100 боклучави мнения има едно-две дето дават някаква информация или си струва да ги прочетеш. Всичко друго трябва да се приема с блага ирония.
          А за тениските - много съм доволен от твоите, и чакам с нетърпение някаква оферта за Феста. Подкрепям те с двете ръце, дерзай - важното е ти да си доволен, че си свършил нещо, а ако някой иска да го оцени - добре.
          Както и да е. Предлагам някой да разчисти темата, за да остане само полезната информация и предложения. Аз вече казах малко по-горе какво мисля за Феста.
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от didiod
            ...що не идете на феста в Румъния ...
            А , те сигурно ходят. Миналата година Стелт (ако не бъркам името) даже доста хубави снимки показа.
            П.П. А за дразненето - ами не се дразни толкова - няма смисъл
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Стелт е печен говоря за други...
              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

а бе мрънкалниците от Русе що не идете на феста в Румъния без туй ще ви е близо и там по може да ви търпят незнам как не са ви изхвълили вече....ДРАЗНИТЕ
                Аз немоя разбера,кво толко му се връзвате на Павлин,па той сяка година си е така ,който е отдавна във форума го знае,че квото и да каже накрая идва винаги на феста .
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

а бе мрънкалниците от Русе що не идете на феста в Румъния без туй ще ви е близо и там по може да ви търпят незнам как не са ви изхвълили вече....ДРАЗНИТЕ
                  аве мрънкалник от плевен я вземи прочети първо темата научи за какво е спора и тогава определяи кои къде да ходи и кои кого ще изхвърля а дотогава си мълчи щото ДРАЗНИШ !!!
                  Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                  Аз немоя разбера,кво толко му се връзвате на Павлин,па той сяка година си е така ,който е отдавна във форума го знае,че квото и да каже накрая идва винаги на феста .
                  и аз Тони не мога да разбера какво толкова му са връзват на павлин......... освен това не всяка година съм ходил и съответно не съм "мрънкал" както твърдиш както не мрънкам и тая година но вие не четете темата ами от последните две мнения си вадите някакви изводи........и накрая тая година няма да идвам на феста по две причини и те са: не искам да гледам лицемерните мутри на част от потребителите тук а втората е че ми съвпадат датите с далеч по важни за мен мероприятия от хаотичното събитие което група индивиди подготвят за седмица на място угодно предимно на тях а после които посмее да изрази мнение става цитирам : "мрънкача или заядлививия приказливец с свободно време на компа" които някои надъхан селтик модератор банва щото видиш ли мнението на потребителя се разминава с вездесъщия поглед на властимащите аи Тони със здраве и да са накефите повече от миналата година или поне да има де да спите и какво да хапнете не че е проблем де ша са приберете у вас то поне ще ви е на една крачка

Comment

• Абе вие сте мнохо нахални бе
                    Все си мисля,че когато някой се е заел да организира нещо ..след това трябва да покани другите да посетят меропиятието Та в този ред на мисли,когато имат готовност организаторите ще ви поканят.Най-големите и истински фенове ,ако имат желание ,и могат да отделят от безценното си време,могат да се обърнат към УС ,да попитат с какво биха били полезни.
                    Ако няма Италфест какво ще стане ?Аз не знам да е задължително да се състои.
                    Вие пак ще си мрънкате ..
                    айде жена да мрънка-разбирам,ама мъже(имащи претенции както забелязвам ) да мрънкат е смешно

п.п.
                    Одесейчо,знам,че си музикант..ама..нито си рус,нито имаш цици... не можеш да свириш и на правилният инструмент.Затова ти трият темите
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Стига вече.
                      Аз уважавам всеки един тук и не ми се иска да се обиждаме, колкото и да сме си криви понякога. Всеки греши от емоция. Но тежките думи после остават белег, който трудно се заличава.....

Нека се уважаваме!!!

Пък като се съберем и ще се обичаме тва онова

Айде усмивки малко по лицата и стига интриги
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                        Стига вече.
                        Аз уважавам всеки един тук и не ми се иска да се обиждаме, колкото и да сме си криви понякога. Всеки греши от емоция. Но тежките думи после остават белег, който трудно се заличава.....

Нека се уважаваме!!!

Пък като се съберем и ще се обичаме тва онова

Айде усмивки малко по лицата и стига интриги
                        първите са по моето лице
                        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• А вижте това за Румъния е идея, аз може там да ходя вече, поне съм сигурен, че хората са точни и не се държат като деца. Само две неща ще ви кажа:
                          1) Вгорчихте ми настроението за Италфест с тези простотии които сте изляли тук. Даже вече се чудя дали искам да идвам, след като прочетох тая "тема".
                          2) Излагате себе си и форума пред другите форуми - на Фиат и Ланча, които съм сигурен, че наблюдават темата, за да видят какво е решено за феста.

P.S.
                          Пиша мнение с 24 часа закъснение, щото иначе цялото щеше да бъде цензурирано.
                          Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                          Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                          Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                          Alfa Romeo 146 ti

Comment

• ........................
                            Last edited by 75 turbodelta; d.m.y г., 22:06.

Comment

• Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                              2) Излагате себе си и форума пред другите форуми - на Фиат и Ланча, които съм сигурен, че наблюдават темата, за да видят какво е решено за феста.
                              Гледаме, гледаме...
                              к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Аз съм от скоро във форума и може би не е особено уместно да изказвам мнение, но просто ми е трудно да се сдържа, гледайки как хора събрани от една обща страст - Алфите, започват да се карат и обиждат. Искам само да попитам кой какво ще спечели от това? Имайки предвид, че съм от доста "пресните" членове на форума теми като тази не ми правят особено добро впечатление. Все пак всеки един от нас всеки ден се качва в алфата си и изпитва онова приятно необяснимо чувство на радост. Нима това не е нещото, което ни обединява?

Извинявам се за офф-а!
                                145 1.6 T.S
                                164 3.0 Q4

Comment

Working...
                                X