If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз попринцип също съм навит за Калояново. В София ама изобщо не ми се иска да бъде За Итал Феста предпочитам да попътувам с цялата колона и тнт, а не да направя едно кръгче из сф.. Аз предпочитам да е по далечко от мен. Като бяхме на писта "Дракон" самото място изобщо не беше лошо. Мисля, че си струва да се отиде пак.
Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
Fiat Brava JTD
по подразбиране
------------------------------------------------------------------------
Последна редакция: извършена от MrX; на вчера в 11:03 PM часа.
тоз па и той ... модовете са връщат с пълна сила хеахеаехаеха
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
аз ей сега се прибирам от Хисаря, хубавите хотели са повече от 2,
тези 2-та старите са доста солени, единия беше 112 за двойка, другия и той подобен, но има доста малки нови хотелчета за по 40-60 лева двойка.
Но наистина има страшно много хора и трябва да се запази мнооооого по-рано.
А това лесново не беше ли на Албена Ад?
И там наоколо къде ще се спи?
За спането не се притеснявайте на 3 км от Лесново има хотел намера се в Елин Пелин на центъра там е идеално
според старозагорския фест не ни трябват 200-300 легла, а 200-300 двойни стаи
Това е вярно, но ако феста е в София, съвсем не са необходими чак толкова много. Все пак над 50-60% (ако не и повече) от участниците, които ползваха хотелите в Стара Загора, бяха от София.
Ами хем си прав , хем не си
След феста добре знаеш става мазало- къде ще се намерят хора които не са пили че да карат до София.
Така че може и на 20 км от Сф да сме - пак ще се спи на място.
Comment