Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест 2008 - свободна дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
    Баси, никой не ми разбира ергенския хумор

след малко ше видиш, като попаднеш на модератор - разбирач на ергенски хумор
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Аз само се чудя от кого да започна

Ама за да е справедливо - ще взема да ви тресна на всички спамери тука по 1 седмица бан, току виж вземете да се кротнете малко.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        Аз само се чудя от кого да започна

Ама за да е справедливо - ще взема да ви тресна на всички спамери тука по 1 седмица бан, току виж вземете да се кротнете малко.

Представи си после една седмица скука недей баце
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Да бе ма има ли хотел там,че не искам кат свърши да се прибирам в къщи
          Колега, има хотел в Елин Пелин, който е на 2 км от Лесново и не е лош.Можете там да отседнете.Има и голям паркинг зад хотела
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

• Където и да е,и като идете какво?-Ще си пият пак същите компанийки заедно и това е
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Аллооо Симитлията,
              А ти няма ли да се появиш поне веднъж бре ?
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Аз попринцип също съм навит за Калояново. В София ама изобщо не ми се иска да бъде За Итал Феста предпочитам да попътувам с цялата колона и тнт, а не да направя едно кръгче из сф.. Аз предпочитам да е по далечко от мен. Като бяхме на писта "Дракон" самото място изобщо не беше лошо. Мисля, че си струва да се отиде пак.
                Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                Fiat Brava JTD

Comment

• ------------------------------------------------------------------------
                  Last edited by MrX; d.m.y г., 23:03.
                  ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• по подразбиране
                    ------------------------------------------------------------------------
                    Последна редакция: извършена от MrX; на вчера в 11:03 PM часа.

тоз па и той ... модовете са връщат с пълна сила хеахеаехаеха
                    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Направете анкета за мястото макар че вече е ясно......
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от netsurfer Покажи съобщение
                        аз ей сега се прибирам от Хисаря, хубавите хотели са повече от 2,
                        тези 2-та старите са доста солени, единия беше 112 за двойка, другия и той подобен, но има доста малки нови хотелчета за по 40-60 лева двойка.
                        Но наистина има страшно много хора и трябва да се запази мнооооого по-рано.
                        А това лесново не беше ли на Албена Ад?
                        И там наоколо къде ще се спи?
                        За спането не се притеснявайте на 3 км от Лесново има хотел намера се в Елин Пелин на центъра там е идеално

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

• Каква леглова база има този хотел - 200-300 легла ?
                          sigpic

Comment

• според старозагорския фест не ни трябват 200-300 легла, а 200-300 двойни стаи
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                              според старозагорския фест не ни трябват 200-300 легла, а 200-300 двойни стаи
                              Това е вярно, но ако феста е в София, съвсем не са необходими чак толкова много. Все пак над 50-60% (ако не и повече) от участниците, които ползваха хотелите в Стара Загора, бяха от София.
                              Volvo XC90 D5 '06
                              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Ами хем си прав , хем не си
                                След феста добре знаеш става мазало- къде ще се намерят хора които не са пили че да карат до София.
                                Така че може и на 20 км от Сф да сме - пак ще се спи на място.

Comment

Working...
                                X