Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест 2008 - свободна дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ALFA155Ts
    аз мисля МОЕ МНЕНИЕ ,че трябва да е някаде в центърална българия...... смисъл всеки да бие долу горе по равно път не е честно да е в софия разберам че сте повече ама все пак и нии сме хора не го правете само за Столичани...... не е честно един да се събуди и стане в 9,30 и да отиде на събора за 5 кинта гориво а други да не спят 2 дена миене търкане лъскане каране стотици км. хиляди уговорки и 200лв. гориво ................. аз също съм бил на всички събори и на оная поляна в нова загора на язовира ...... и в пловдив ....... стара загора но софия пропуснах не беше честно ............. ако пак е в софия и направино само за столичани приятно прекарване ще пропусна ..... МОЕ МНЕНИЕ не ме мажете с л..на сега
    имаш право попринцип, но нали се сещаш че трябва и спонсори едно, друго , а каде са голямите пари в сф , ми много ясно, че ще се направи някаде кадето има ресурси, а не като 2004 на ливадата на бай "Гошо",а трябва да има писта или гладка права отсечка, нали трябва да гледаме ние "зяпачите" малко шоу
    .....а иначе на мен ми е все тая каде ша е италфеста2008, дано да го има все пак!
    Alfa Romeo 164 Super T.SPARK

Comment

Като говорим за място около средата на България аз мога да ви предложа Карлово. В близост до града има една малка писта не е от най гладките и е около 600м. само, също има и една малка картинг писта. Ето от това клипче може да добиете представа за пистата http://vbox7.com/play:2ea96fed , тези сбирки са нелегални! А за един италфест мисля че трябва да има полиция линейка и т.н. знаете. А пък на този клип можете да добиете горе-долу представа за картинг пистата http://vbox7.com/play:4ed1e3a4 . Асфалта за съжаление не е много гладък но общо взето е добре като за непотдържана писта.
      Идеята ми е да направим два дни феста като единия ден може да направим драг състезанията на правата писта, а следващия ден конкурсите за видове тунинги, аудио и най бърза обиколка на картинг пистата. Може пък да пробваме и Италианско преследване.
      За всичко това ще трябва добра организация, защото пак казвам че тези писти не са охранявани и няма да има органи на реда.
      Ако ви допадне по някакъв начин идеята ми ще пиша какво предлага района за нощувки. И ще пусна снимки на пистите като общ изглед.
      Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от val_mcrae
        Като говорим за място около средата на България аз мога да ви предложа Карлово. В близост до града има една малка писта не е от най гладките и е около 600м. само, също има и една малка картинг писта. Ето от това клипче може да добиете представа за пистата http://vbox7.com/play:2ea96fed , тези сбирки са нелегални! А за един италфест мисля че трябва да има полиция линейка и т.н. знаете. А пък на този клип можете да добиете горе-долу представа за картинг пистата http://vbox7.com/play:4ed1e3a4 . Асфалта за съжаление не е много гладък но общо взето е добре като за непотдържана писта.
        Идеята ми е да направим два дни феста като единия ден може да направим драг състезанията на правата писта, а следващия ден конкурсите за видове тунинги, аудио и най бърза обиколка на картинг пистата. Може пък да пробваме и Италианско преследване.
        За всичко това ще трябва добра организация, защото пак казвам че тези писти не са охранявани и няма да има органи на реда.
        Ако ви допадне по някакъв начин идеята ми ще пиша какво предлага района за нощувки. И ще пусна снимки на пистите като общ изглед.
        това предложение ми харесва ако има и запалени планинари като например колегата Емо (phoenix) от Варна може и да отделят малко време и да се повозят на лифта кото има в Сопот
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
        www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Проблема е че точно като не са охранявани,трудно ше се разберем с местните,тчоно Събота и Неделя да им взимаме пистата Иначе аз съм навит да е в централна БГ
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Проблема е че точно като не са охранявани,трудно ше се разберем с местните,тчоно Събота и Неделя да им взимаме пистата Иначе аз съм навит да е в централна БГ [/quote]

то не че някои ги ползва тези писти освен някои таква като нас и то не постояно но те няма да имат нищо против да се саберат там повече коли,ако е там феста дали ще може да се направи към края на месеца че иначе ще го изпусна пък не ми се иска да е така защото все пак това е родния ми град

Comment

Феста си е фест!Не е обикновенна вечерна гонка и да се саберем с други рацери..Организацията си е сериозно нещо не е шега и доколкото сам се сещам това работа на клуба!Относно мястото според мен справедливо е да се пусне анкета с най-подходящите места и да се гласува от всеки член който е сигурен че ще присъства!!
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88
                Феста си е фест!Не е обикновенна вечерна гонка и да се саберем с други рацери..Организацията си е сериозно нещо не е шега и доколкото сам се сещам това работа на клуба!Относно мястото според мен справедливо е да се пусне анкета с най-подходящите места и да се гласува от всеки член който е сигурен че ще присъства!!
                никои не е казал че е обикновенна гонка и никои не е казал че и другите рацари ще участват те ще са си обкновени сиирджии както винаги е било на феста,колкото до това за анкетата това е най-добия вариант за избор на място

Comment

нестава!

Comment

Като говорим за място около средата на България аз мога да ви предложа Карлово. В близост до града има една малка писта не е от най гладките и е около 600м. само, също има и една малка картинг писта.
                    Видях ги тези писти-то като ще е там по-добре пак на Калояново-там поне откъм безопастност и условия е добре организирано
                    Аз ще подкрепя идеята за Сливен-вярвам на колегите които са били вече там В крайна сметка където и да е ще съм там-вече 3 стикера имам на задното стъкло-емоцията е неповторима,а недоволни винаги е имало и ще има......
                    AFBWorld
                    Croma 2.0 i.e.
                    http://italcars.org/index.php

Comment

Лично за мен като човек, който се е занимавал с организацията на последните 2 феста мисля, че най-хубавото място за Италфест е писта Дракон в Калояново.

Да вече е имало там фест. Реално не знам каква е причината да не се повтори. Голяма част от клубовете вече няколко поредни години организират там фестовете си.

Ако времето не беше фактор и договорката със собственика на пистата беше черно на бяло преди 2 години Италфест 2006 имаше качествата да стане най-добрия фест до сега.

Защо мисля така?

Има писта - италианско, майсторско, драг.
                      Има голяма площадка пред пистата - сцена, аудио тунинг, оптичен тунинг, ретро кола, щандове, премиери на модели.
                      Има голямо пространство пред пистата - паркинг, тоалетни, сергия с храна и напитки.

Калояново може да се каже към средата на България. Близо е до голям град, лесно се стига заради най-хубавата магистрала за сега в България, която минава от там.

Аз лично смятам, че най-удачно е да се направи втори опит, този път успешен. При първия времето ни изигра лоша шега и нямахме хубава договорка с Ицо Стоилов. Този път ако се изчистят тези грешки и се съчетае с опита от досегашните фестове мисля, че налице можем да имаме най-добрия Италфест до сега.
                      www.facebook.com/workshox

Comment

Аз съм за Сливен
                        Пътя е 2 пъти повече от този до Калояново, пак е по магистрала.

Comment

до кушадасъ има чудесна писта момчета
                          хихи

тъкмо и тогава там времето е чудесно за плаж
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Както се пееше в една стара руска песничка: "А нам все равно..."

Ще съм там независимо къде е, стига да не е в Кушадасъ
                            Не че имам нещо против, но в Турция бензина е 3.50, а газта 1.80...
                            Lancia Thesis 2.4 JTD 20v/Lancia Lybra 1.9 JTD/Citroen C2
                            Ex: FIAT Croma 1.9mJTD/Lancia Kappa 2.0 20v CNG/FIAT Bravo HGT 2.0 20v/Lancia Dedra 1.8 SW/Lancia Delta HPE 1.8 16v VVT/FIAT Tempra 1.8/FIAT 124 (made in USSR)

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                              Лично за мен като човек, който се е занимавал с организацията на последните 2 феста мисля, че най-хубавото място за Италфест е писта Дракон в Калояново.

Да вече е имало там фест. Реално не знам каква е причината да не се повтори. Голяма част от клубовете вече няколко поредни години организират там фестовете си.

Ако времето не беше фактор и договорката със собственика на пистата беше черно на бяло преди 2 години Италфест 2006 имаше качествата да стане най-добрия фест до сега.

Защо мисля така?

Има писта - италианско, майсторско, драг.
                              Има голяма площадка пред пистата - сцена, аудио тунинг, оптичен тунинг, ретро кола, щандове, премиери на модели.
                              Има голямо пространство пред пистата - паркинг, тоалетни, сергия с храна и напитки.

Калояново може да се каже към средата на България. Близо е до голям град, лесно се стига заради най-хубавата магистрала за сега в България, която минава от там.

Аз лично смятам, че най-удачно е да се направи втори опит, този път успешен. При първия времето ни изигра лоша шега и нямахме хубава договорка с Ицо Стоилов. Този път ако се изчистят тези грешки и се съчетае с опита от досегашните фестове мисля, че налице можем да имаме най-добрия Италфест до сега.
                              Аз съм съгласен с Шокса.Но все пак трябва да се пусне анкета с най-добрите възможни варианта за място и мнозинството да реши вапроса...
                              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Напълно подкрепям Шокса за Калояново!!! Как другите клубове всяка година си правят там мероприятията и става яко, а ние трябва да обикаляме от град на град.
                                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Working...
                                X