Известие

Collapse
No announcement yet.

ИталФест 2008 - свободна дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• много ти знае устата сега ама ако го бяха лепнали феста във силистра сигурно 70% от столичани щяха да засипят темата съсъ"хвалебстеия"за мястото???и колегата не му е проблема мястото а това че като е от далеко няма къде да спи след това защото няма нищо подсигурено и аз да кажа веднъж обичаната от всички модове фраза"чети малко"
    Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      А предния път като е бил в Стара Загора, тия от София що не са си поискали обратно парите, а? Ако е в Бургас ще платиш ли членски внос по тая логика? Комплексите на тема София - провинцията са напълно излишни. Просто феста ще е в София, догодина в Силистра, по-догодина може и във Видин да е. Тогава сигурно ще напишеш жалба до Господ. Какъв е последно проблема, че е в София феста? Пари за бензин? Път? Нали сещате, че универсалното междупространствено място, което е на 5км. от всички точки в света още не са го открили.
      защото пътя на миналите фестове бешее по равно за всички ... и в Нова Загора беше добре, и в Пловдив беше Супер и в Стара загора ..... винаги е било някаде в центъра на България и пътя бе еднакъв за всички и нямаше проблеми !!! Това е общо взето !
      Last edited by ALFA155Ts; d.m.y г., 13:15.
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
      Alfa Romeo 145 1.4 16v
      BMW 520i E39

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Пичове, не знам защо трябва да се правим на ощипани - предният фест беше в Стара Загора, първият е бил пак на изток - какво, тгава да не би хората от София да не са дошли??? Аз например последните два феста ги пропуснах, но причините си бяха само мои лични, не съм занимавал никого с тях.
        Дидо, аз отдавна имам идея следващият фест да е някъде в Северна България, конкретно около Плевен - по-добре да помислим за това отсега и да дадем предложения отколкото да се се делим.
        хубаво място за мен е писта Долна Митрополия,но знам че са правени опити за там и шефовете им са поискали голяма сума...за мен мястото няма голямо значение,важна е организацията
        Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщение
          много ти знае устата сега ама ако го бяха лепнали феста във силистра сигурно 70% от столичани щяха да засипят темата съсъ"хвалебстеия"за мястото???и колегата не му е проблема мястото а това че като е от далеко няма къде да спи след това защото няма нищо подсигурено и аз да кажа веднъж обичаната от всички модове фраза"чети малко"
          Аз не знам защо си решил, че феста значи, писта, яденье и пиенье на корем, хотелче и т.н.
          Феста е един ден на писта, където за феновете на марката да има организирани авто инициативи, да може да се разгледат хубави коли, да се запознаят хората, да се популяризира марката. Мястото е Елин Пелин, който иска след пистата да яде, пие, да се весели и да спи, може да проучи и да си намери хотел. Не се организира екскурсзионно летуване за хора с Алфа Ромео, ами така нареченият фест, който вече споменах какво представлява.

П.П. Не ща да се заяждам с никой, просто си казвам мнението, всеки е прав за себе си. Ако феста беше в Силистра и имам желание щях да ида заедно с приятелката ми с идеята да комбинирам феста с посещение на някое интересно място и една или две вечери в някой хотел. Ако е в Силистра и трябва да си бича сам до там и навръщане за един ден, то наистина вече е 40%-60% дали ще ми се ходи, но никой нямаше да обвинявам ил ида плюя. Силистра за цяла североизточна България е супер дестинация, и колегите там са хора.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            Аз не знам защо си решил, че феста значи, писта, яденье и пиенье на корем, хотелче и т.н.
            Феста е един ден на писта, където за феновете на марката да има организирани авто инициативи, да може да се разгледат хубави коли, да се запознаят хората, да се популяризира марката. Мястото е Елин Пелин, който иска след пистата да яде, пие, да се весели и да спи, може да проучи и да си намери хотел. Не се организира екскурсзионно летуване за хора с Алфа Ромео, ами така нареченият фест, който вече споменах какво представлява.

П.П. Не ща да се заяждам с никой, просто си казвам мнението, всеки е прав за себе си. Ако феста беше в Силистра и имам желание щях да ида заедно с приятелката ми с идеята да комбинирам феста с посещение на някое интересно място и една или две вечери в някой хотел. Ако е в Силистра и трябва да си бича сам до там и навръщане за един ден, то наистина вече е 40%-60% дали ще ми се ходи, но никой нямаше да обвинявам ил ида плюя. Силистра за цяла североизточна България е супер дестинация, и колегите там са хора.
            нищо против колегите от силистра но колега една голяма част от феста е да се седне на една голяма маса след него да се видят всички на по бира и т.н. защо тогава ще е организира и ресторант и хотел,някой ще прекали с алкохола и кво???в колата ли да спи...затова е цялата дънданияколегите от КАРБ не са прави като запазват само за тях от тука идва разделението на членове и не членове на клуба което дразни повечето от нас.на феста ще се ходи където и да е но да има малко повече ясното около проблемите след него
            Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

• Айде стига ровили отиваме да се кефим и забавляваме на любимите си марки или да се угояваме и после да се псуваме о масите!Да не сме на почивка в пет звезден курорт. Правим си един огромен лагер за през ноща(зависи от метеорологичните условия) и си пеем....стига вече само се ядем не трябва да има селения! Да не забравяме идеята за която се събираме мисля, че не заради някяква си "гала вечеря" и гущавка или се бъркам..!?
              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
              sigpic

Comment

• С риск ( не че ми дреме ) да стана черен за някой хора ще кажа :
                КАРБ организира Италфест и кани всички фенове АКО ИСКАТда присъстват на събитието.
                КАРБ определя датата мястото и времето за организирането на Италфест и кани всички фенове АКО ИСКАТ да присъстват.
                Организирането на Италфест става с парите от членският внос така че малко или много всеки един член се чувства като домакин. Останалата част от средствата се набавят от спонсори, които също поставят определени условия.
                И да има организиран хотел той ще е за членове поради това че има Управителен съвет на КАРБ който е издигнат с гласовете на членовете и за да стигнат до там тия хора малко или много са се задължели да глезят избитрателите си.
                Форума не е КАРБ макар че е в структурата му
                Защо някой от плюещете не се опита да осигури хотел за желаещите да видим до къде ще стигне. Знаете ли колко лични средства и време ше заминат и за какво - после някой като вас да каже ,,Ма той се насра".
                Вместо да критикувате опитайте се да се организирате и да дойдете. (Аз лично мога и да не успея и ще умра от яд)
                Last edited by Neokill; d.m.y г., 00:55.
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Има ли значение каде ще е феста..........
                  Истинските фенове винаги ще са там.......
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Много ясно ... аз лично нямам резервация , но не мисля че ще е проблем некоя кака да ме приюти Пък и не пречи да метна палатката в багажника , и да си направим сървайвър
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

• Ми аз от една седмица съм на полеви лагер и палатки, така че не ми дреме за това че ще си спретнем лагер
                      Идеята делението не ми хареса. Проблема миналата година със спането на "членовете" не ми стана ясно от де дойде - аз си имах резервация 5 дни преди феста, и си ми важеше и за вечерта. Така че ако резервациите са били направени както си му е реда, не виждам как ще да е имало проблем. Проблема по-скоро беше за повечето не-членове, за които просто нямаше места в близките 3-4 хотела... Но това е минала история, и не виждам защо трябва да дава отражение на настоящия фест, и да се говорят врели-некипели ?!?
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• 19-сет страници спам, кефиме.
                        Аиде и аз да напиша нещо че гона милион мнения. Феста е организиран ама ще имали от каде човек да си купи бира и каде да пишка после ако ниама бира ниама да доида ако ще алфата да стане на мазерати.
                        Приключих със спама. А вие мислете как да си прекарате добре а не как да дразните другите. НАЗДРАВЕ
                        Опел Кадет GSI
                        166 2,4 JTD
                        ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

• Тоест, ти идваш заради бирата?

Искрено се надявам да се шегуваш
                          sigpic

Comment

• Ние от Пазарджик си возиме по една каса в багажника , за всеки случай Малко по темата ... как ще са разделени класовете в драг състезанието ?
                            145 1.6 ТС '97 ех.
                            145 1.9 JTD '00
                            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                              Ние от Пазарджик си возиме по една каса в багажника , за всеки случай Малко по темата ... как ще са разделени класовете в драг състезанието ?
                              Даммм
                              И на мен ще ми интересно как ще са класовете за драга
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Колеги,не можах да видя къде точно е написано кога е окончателната дата за феста.
                                sigpic
                                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                                BMW E30
                                BMW E36

Comment

Working...
                                X