Май май натам отиват нещата ... щом Феста стана само за членове, ясна е работата !
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИталФест 2008 - свободна дискусия
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЗнаете, че не е така - ИТАЛФЕСТ е от всички нас и е ЗА всички нас1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Поне да бяхте го написали по-рано, че спането на членовете е уредено. То и миналата година уж беше уредено, ама накрая кво стана...Тази година няма да е по-различно, пак ще има недоволни, но голяма вина имат и отговорните лица от хотелите. Сега остава да пишете, че ще има гала вечер само за членове, за да можем не- членовете да си заформим отделна. Това не го разбирам, както и липсата на всякаква информация или оскъдна такава след много зор! Разочарован съм!Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
ама то си е ясно като се организира от КАРБ те си организират както им е удобно за тях и уж за всички да е весело,за това трябваше да се включат в организацията и обикновенни любители на италянските марки(да не визирам само Алфа Ромео),които имат желание за работа и малко нерви...накрая ще останат само колите с детелинки по стъклата
Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от didiod Покажи съобщениеама то си е ясно като се организира от КАРБ те си организират както им е удобно за тях и уж за всички да е весело,за това трябваше да се включат в организацията и обикновенни любители на италянските марки(да не визирам само Алфа Ромео),които имат желание за работа и малко нерви...накрая ще останат само колите с детелинки по стъклата
..... нали се сещаш че мога да си платя членския внос мога но нямам никаква полза от това да дам пари за една карта която ще ми стои в портфела и нищо повече защото няма никаква полза от това в гр.Бургас аз и така си ползвам 25процента отстъпки по магазините ... Да обобщя .. това членуване и този клуб е само за софиянци това е !
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Вечеря до колкото знам ще има, доста по лесно е да се резервира ресторант за да кажем 150 човека и ако са 170 пак ще се намери начин да се съберем. За хотел е много по сложно защото винаги има хора дошли в последният момент и се пишат че имат резервации, че на баба му шуринайката е резервирала стая преди 2 века точно за този ден, човека си взима нагло стаята и ти оставаш без легло. Едва ли така ще си по-малко разочарован.
Аз примерно за такива мероприятия винаги си резервирам по едно, две места повече - и никога не остават незаети.
Нека поне да се оставят телефони на удобни хотели както беше на летния събор и феновете да си направат резервации сами. Все пак вярвам са големи хора щом са успели да си купят кола и да я подържат ще могат с една резервация да се оправят.
ПП Хора фест-а все пак е в София не е на луната. Ако и там не можете да се оправите.......'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщениение сме..... нали се сещаш че мога да си платя членския внос мога но нямам никаква полза от това да дам пари за една карта която ще ми стои в портфела и нищо повече защото няма никаква полза от това в гр.Бургас аз и така си ползвам 25процента отстъпки по магазините ... Да обобщя .. това членуване и този клуб е само за софиянци това е !
Защо всички свързват картите с отстъпки. След въпроса как да стана член следва къде ползвам отстъпки и колко.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Comment
-
Фен на марката не се доказва само с това да се внесе членски внос.... и няма да си дам кинтите на някои в софия да могат да си направят по добре феста за тях! и после да ми пишат мании от сорта "там са парите там ще е феста" ха ха Сега като си го организираха в софия представяш ли си на цялата тази работа да бях дал пари и за членски вносLast edited by ALFA155Ts; d.m.y г., 10:50.Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Идеята за организиране на Италфест в София е от доста време. Аз принципно нямам нищо против да е там. Дали ще е в София или Пловдив или на Марс все ще отида. Примерно за нас е много по удобно да отидем до София отколкото да кажем В.Търново (нищо лично към пичовете В.Т)
Идеята за София идва от времето когато се мислеше и за международно присъствие.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Comment
-
Пичове, не знам защо трябва да се правим на ощипани - предният фест беше в Стара Загора, първият е бил пак на изток - какво, тгава да не би хората от София да не са дошли??? Аз например последните два феста ги пропуснах, но причините си бяха само мои лични, не съм занимавал никого с тях.
Дидо, аз отдавна имам идея следващият фест да е някъде в Северна България, конкретно около Плевен - по-добре да помислим за това отсега и да дадем предложения отколкото да се се делим.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от hondoman Покажи съобщениеАз да питам колеги тука едни мои познати с италианки се интересуват живо дали Италфеста ще се проведе на пистата в с.Лесново Елин Пелинско???2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщениеФен на марката не се доказва само с това да се внесе членски внос.... и няма да си дам кинтите на някои в софия да могат да си направят по добре феста за тях! и после да ми пишат мании от сорта "там са парите там ще е феста" ха ха Сега като си го организираха в софия представяш ли си на цялата тази работа да бях дал пари и за членски вносАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
Comment