Известие

Collapse
No announcement yet.

Ориентировъчна бройка за посетителите на Пролетният Събор?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku
    Велико Търново - 23-25 Май
    баш по баловете ... невероятно...
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

с.Връв - 6-8 Май
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
        Велико Търново - 23-25 Май
        баш по баловете ... невероятно...
        Това ли е окончателната дата или сега само ориентировъчно...
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Абе вие знаете ли колко пари ще е хотела тогава.

Comment

В дните на баловете мисля, че не е особено подходящо. Едно, че точно тогава във Велико Търново ще е лудница, друго, че повечето хора може да са поканени за балове.
            Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

Предлагам да направим пролетно турне
              Ще се съберем доброволци и ще обикаляме всички градове на страната, ще организираме по един пролетен събор във всеки град и така на никой няма да му се налага да пътува никъде, ще е максимално удобно за всички и няма да се напъваме да мислим за нищо...
              Даже мисля да организираме съборите в домовете на желаещите, за да не се налага изобщо да излизат от домовете си и да си лежат, да си гледат телевизия и да си почиват по време на събора!
              Прдлагам часовия диапазон да се ограничи между 18:00ч. и 22:00ч., за да сме сигурни, че повече хора ще са си вкъщи

Моля, направете предварителен списък с желаещи за посещение и гласувайте за маршрут на "Пролетно турне по домовете"
              sigpic

Comment

Предлагам да направим пролетно турне
                Ще се съберем доброволци и ще обикаляме всички градове на страната, ще организираме по един пролетен събор във всеки град и така на никой няма да му се налага да пътува никъде, ще е максимално удобно за всички и няма да се напъваме да мислим за нищо...
                Даже мисля да организираме съборите в домовете на желаещите, за да не се налага изобщо да излизат от домовете си и да си лежат, да си гледат телевизия и да си почиват по време на събора!
                Прдлагам часовия диапазон да се ограничи между 18:00ч. и 22:00ч., за да сме сигурни, че повече хора ще са си вкъщи

Моля, направете предварителен списък с желаещи за посещение и гласувайте за маршрут на "Пролетно турне по домовете"
                Аз разбирам твоя сърказъм, но все пак .... можеше и по добра да е датата, независимо в кой град.... сякаш винаги се избира най-трудното...
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Съжалявам, ако съм обидил някого - идеята ми беше да покажа на колегите, че не в датата е проблема
                  sigpic

Comment

кики нещо междинно може би.5-6 май - търново
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Аз специално на 25 сьм на бал за всяка друга дата ще присьствам
                      0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian
                        Аз специално на 25 сьм на бал за всяка друга дата ще присьствам
                        Точно това имах предвид, друг ще е на 24-ти, друг на 26-ти, и така...

А що се отнася до другото предложение 5-6 май...нали се сещате, че ,ако съборът е тогава остават 20дни, а до момента организацията е на нула. Прав е колегата Kuku, че проблемът не е в датата.
                        Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

Всъщност събор няма да има,само се пускат темички да се симулира дейност Ще има нещо като частна екскурзия -така ми се струва на мен .Със същият успех аз мога да пусна тема -"Ориентировъчна бройка за плажуване във Варна през лятото".
                          Хайде отганизаторите да не се правят на ущипани или на сърдити ,а да дадат малко информация !
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki
                            Със същият успех аз мога да пусна тема -"Ориентировъчна бройка за плажуване във Варна през лятото".
                            там съм! варна морето сините вълни
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от viki
                              Всъщност събор няма да има,само се пускат темички да се симулира дейност Ще има нещо като частна екскурзия -така ми се струва на мен .Със същият успех аз мога да пусна тема -"Ориентировъчна бройка за плажуване във Варна през лятото".
                              Хайде отганизаторите да не се правят на ущипани или на сърдити ,а да дадат малко информация !
                              а има ли организатори? май никой не иска да се нагърби с организацията. симулирането на дейност е безмислена дейност. Пускането на теми от рода "колко човека ще дойдат.." без да има идея кога и къде- също. Просто се резервира нещо за някаква бройка хора за дадена дата, пуска се тема "Колко човека ще дойдат тук на тази дата" и съответно се реагира ако се съберат повече за уточняване на бройката....
                              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                              sprint tropheo
                              155/1.8
                              156/2.0 Selespeed

Comment

Малко по малко ще стигнем до истината...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X