Известие

Collapse
No announcement yet.

Ориентировъчна бройка за посетителите на Пролетният Събор?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku
    Малко по малко ще стигнем до истината...
    Гледам на кафе,на карти,на боб..развалям кармична обремененост :P Кикиии подкована съм отвсякъде !
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Аз съм разкован, хлопа ми.... нещо
      sigpic

Comment

не виждам причина да не може да се приложи схемата от Варна миналата година:
        - анкета с няколко дати и гласуване
        - избор на хотел от някой от местните сектанти
        - записване на резервациите за хотел и ресторант

Програмата за Варна беше абсолютна импровизация, но въпреки това мисля, че като цяло си прекарахме много добре. Това не е Италфест. Няма какво да се напъваме излишно
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

пускайте анкета за дата,колегата AlfaRomeo е сериозен и с малко помощ ще намери приличен хотел,но колеги и ние трябва да постъпим СЕРИОЗНО и да гарантираме идването защото не е лесно да угодиш на толкова хора едновременно.Като за начало е добре да се уточни датата
          Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Аз лично ще купя подарък на тоя дето ще угоди на всички
            Я без спек - това да не е олимиадата - избирате хубаво място, казвате какви са цените, анкета с няколко възможни дати и ръчка
            Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

и кога е туй събитие
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar
                и кога е туй събитие
                май тая година ша са почива ...
                или ша кажат началото на май в посления момент..
                т.е половината ша увиснат
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Ние сме 4 човека.
                  Като се уточни точна дата ще знаем със сигурност.
                  Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                  Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

такааа.... ще стане хубава среща търново ни чака
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

лелеееее.никви жени с нас.ше одим по мъжки-глейте кво ни чака там .поздрави
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

що ли ми се струва че ,нокой никаде няма да ходи..... ако се измисли точно място и конкретна дата и аз бих дошла ,ще ми е за първи път да се включа в меромпиятието,та с мажът ми ще сме двама.
                        Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

Първоначално публикувано от meriaj
                          що ли ми се струва че ,нокой никаде няма да ходи..... ако се измисли точно място и конкретна дата и аз бих дошла ,ще ми е за първи път да се включа в меромпиятието,та с мажът ми ще сме двама.

Много си прав колега, а ако отидем, то няма да има къде да спим.
                          Направих си тръда да звънна в 4 - 5 хотела във В. Търново...никъде няма места през целия Май...така че искрено се надявам някой да има нещо предвид. Този събор се коментира от миналата година, а броени дни преди него, никой няма идея на коя дата ще е, и къде.

Не искам да обидя никого, но в крайна сметка, някой като се е хванал на хорото, трябва да го играе до край, не само да ходи и да раздава членски карти.
                          Сега сигурно много хора ще ме упрекнат, за това което написах, но държа да спомена, че съм членувал в други клубове...такава неорганизираност не съм виждал.
                          Успех с подготовката.
                          Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

Най-добронамерено ще те попитам, ти защо не го организира?
                            sigpic

Comment

ами да, я хвърлете всичко на колегата дет му пречи организацията да види той как се организира среща за толкова хора да го видим после ква песен ще пее,ако зависеше само от колегите от Търново досега да са го организирали ,има и други пречещи фактори колега crazy_dude_
                              Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                                Най-добронамерено ще те попитам, ти защо не го организира?
                                че на него май не му е в задълженията да организира каквото и да било
                                за тва си има клуб и УС и т.н да поемат организацията на събори и фести...
                                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Working...
                                X