Известие

Collapse
No announcement yet.

Ориентировъчна бройка за посетителите на Пролетният Събор?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз викам да идем в русье е фечертъ у мулен руж
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

търтеее тебе те знаем
      ми той молен руж си рабти бе запфядай

КиКи благодаря
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

абе далечко си е за едното заведение
        а па дали и тоа път шъ има екстри е божа раута

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          абе далечко си е за едното заведение
          а па дали и тоа път шъ има екстри е божа раута
          бе дъл ша има сичко зависи от тебе

Comment

бе има го и тоя момент

Comment

бе има го и тоя момент
              всичко зависи от тва колко на долу бъркаш
              айде стиа сра в темата за събора

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
                бе има го и тоя момент

аа не си ма разбрал
                предния път беше безплатно - не питайте как - нямам идея и аз

Comment

[quote=търтей]
                  Първоначално публикувано от Cvetelin
                  Първоначално публикувано от "търтей":391swg9v
                  бе има го и тоя момент

аа не си ма разбрал
                  предния път беше безплатно - не питайте как - нямам идея и аз [/quote:391swg9v]

явно е имало и по зле от тебе ... бе тва си е била чиста проба късмет...
                  за следващия път ако искаш да се сигурно бъркай дълбоко ... и нямаш грижи ..
                  на правилното място си ... всичко зависи от тебе...
                  нали знаеш "Ключа е в теб"

Comment

знам аз
                    то разходът беше предвиден но някак си се размина
                    каката се обърка нещо явно и така

та мисълта ми е ко не мое у търново заради баловете е го русьето дека е

Comment

• хахах айде търтея реши проблема със събора хеахеах х

Comment

• Да направим пролетния сабор в Русе на 16,17 и 18 май таман на 17 и 18 май има рали в Русе.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
                          Цветелине, ти, като обикновен посетител на форума, нямаш нищо общо с юридическото лице "Клуб Алфа Ромео България" и за това отговора на въпроса ти е НЕ
                          Нали точно това казах по-горе - форум НЕ означава клуб
                          Също така, по-горе ти казах, че си се объркал - не ме край да го пиша трети път
                          Искаш да намекнеш, че ние не сме членове на клуба ли?...че трябва сами да си организираме събор, италфест и т.н???? Нали в крайна сметка всичко се прави за феновете, и в името на Алфа Ромео...кой трябва да помисли за това и да го организира.
                          Просто не виждам логика в думите ти...без да се обиждаш.
                          Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

• Първоначално публикувано от Yon
                            Първоначално публикувано от crazy_dude_
                            ..... но в крайна сметка,......
                            За да се резервира хотел в Търново за м. Май за 40-50 човека трябва още февруари да се ВНЕСЕ КАПАРО. На теория добре, вадя от джоба 500 лв и к'вото стане... На практика обаче е друго : този ще идва оня ще идва после разни размествания бройката неизвестна нищо не е ясно за дата и в крайна сметка..... тука хотелите са малко, а капризите много... Повече от 25-30 човека няма как да се съберем дори в един ресторант за м. Май.
                            Който иска да посети града да се обажда за 4-5-6 човека проблеми няма. За сериозни сбирки лятото е най -добре. Града е почти пуст и може да се каже ,че хотелиерите няма да ти извиват много ръцете с предварителни плащания и т.н.
                            Колега, знам това, аз казах същото, но с други думи. Ни най-малко съм се опитвал да изкарвам виновен някой от В. Търново
                            Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

• Първоначално публикувано от meriaj
                              ама аз накрая,ще взема да ви предложа на всички да отидем някаде на морето,например в Ахтопол хем сега градът е празен,хем свободни квартири и хотели колкото си искаш,хем и са на ниски цени 8-10-15-20лв. на легло пък за ресторанта,ще взема да отворя този на баща ми за няколко дена и ще ви огранича със скара и бира и някоя дрига салата+още нещо и готово

От мен ресторанта не алчней
                              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Първоначално публикувано от crazy_dude_
                                Първоначално публикувано от Kuku
                                Цветелине, ти, като обикновен посетител на форума, нямаш нищо общо с юридическото лице "Клуб Алфа Ромео България" и за това отговора на въпроса ти е НЕ
                                Нали точно това казах по-горе - форум НЕ означава клуб
                                Също така, по-горе ти казах, че си се объркал - не ме край да го пиша трети път
                                Искаш да намекнеш, че ние не сме членове на клуба ли?...че трябва сами да си организираме събор, италфест и т.н???? Нали в крайна сметка всичко се прави за феновете, и в името на Алфа Ромео...кой трябва да помисли за това и да го организира.
                                Просто не виждам логика в думите ти...без да се обиждаш.
                                Клуба прави достатъчно за своите членове и фенове,но вие като толкова искате събор,ами направете нещо да помогнете Всеки път си дъвчеме едно и също всеки има претенций,бие се в гърдите и накрая не идва на въпросното мероприятие ,така че немога да разбера какво негодувате,на миналия фест точно Куку беше човека,който организира половината фест/спане,ресторант и т.н.,цяла вечер не седна да се нахрани дори/и вместо някой да го почерпи едно питие,вие го нападате Айде малко повече уважение,когато има резултата около пролетния събор,ще бъде съобщен,а ако някой иска по-бързо,да го организира той
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X