Известие

Collapse
No announcement yet.

Ориентировъчна бройка за посетителите на Пролетният Събор?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury
    Първоначално публикувано от crazy_dude_
    Първоначално публикувано от Kuku
    Цветелине, ти, като обикновен посетител на форума, нямаш нищо общо с юридическото лице "Клуб Алфа Ромео България" и за това отговора на въпроса ти е НЕ
    Нали точно това казах по-горе - форум НЕ означава клуб
    Също така, по-горе ти казах, че си се объркал - не ме край да го пиша трети път
    Искаш да намекнеш, че ние не сме членове на клуба ли?...че трябва сами да си организираме събор, италфест и т.н???? Нали в крайна сметка всичко се прави за феновете, и в името на Алфа Ромео...кой трябва да помисли за това и да го организира.
    Просто не виждам логика в думите ти...без да се обиждаш.
    Клуба прави достатъчно за своите членове и фенове,но вие като толкова искате събор,ами направете нещо да помогнете Всеки път си дъвчеме едно и също всеки има претенций,бие се в гърдите и накрая не идва на въпросното мероприятие ,така че немога да разбера какво негодувате,на миналия фест точно Куку беше човека,който организира половината фест/спане,ресторант и т.н.,цяла вечер не седна да се нахрани дори/и вместо някой да го почерпи едно питие,вие го нападате Айде малко повече уважение,когато има резултата около пролетния събор,ще бъде съобщен,а ако някой иска по-бързо,да го организира той
    Евала на колегата Kuku. Аз нямам нищо против него, и ни най-малко го нападам.
    Що се отнася до миналия фест, аз не съм бил на него, така че нямам наблюдения. От както съм тук, виждам друго обаче.
    Ъъъъ, да те попитам, клубът какво направи за теб? Ако бях видял някви резултати щях да се кандидатирам веднага за член, ама ми се струва неизгодна инвестиция, детелинка и надпис "член на клуба" за 60лв.
    Айде поздрави
    Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

• [quote=crazy_dude_]
      Първоначално публикувано от Mury
      Първоначално публикувано от "crazy_dude_":4rhnb6tv
      Цветелине, ти, като обикновен посетител на форума, нямаш нищо общо с юридическото лице "Клуб Алфа Ромео България" и за това отговора на въпроса ти е НЕ
      Нали точно това казах по-горе - форум НЕ означава клуб
      Също така, по-горе ти казах, че си се объркал - не ме край да го пиша трети път
      Искаш да намекнеш, че ние не сме членове на клуба ли?...че трябва сами да си организираме събор, италфест и т.н???? Нали в крайна сметка всичко се прави за феновете, и в името на Алфа Ромео...кой трябва да помисли за това и да го организира.
      Просто не виждам логика в думите ти...без да се обиждаш.
      Клуба прави достатъчно за своите членове и фенове,но вие като толкова искате събор,ами направете нещо да помогнете Всеки път си дъвчеме едно и също всеки има претенций,бие се в гърдите и накрая не идва на въпросното мероприятие ,така че немога да разбера какво негодувате,на миналия фест точно Куку беше човека,който организира половината фест/спане,ресторант и т.н.,цяла вечер не седна да се нахрани дори/и вместо някой да го почерпи едно питие,вие го нападате Айде малко повече уважение,когато има резултата около пролетния събор,ще бъде съобщен,а ако някой иска по-бързо,да го организира той
      Евала на колегата Kuku. Аз нямам нищо против него, и ни най-малко го нападам.
      Що се отнася до миналия фест, аз не съм бил на него, така че нямам наблюдения. От както съм тук, виждам друго обаче.
      Ъъъъ, да те попитам, клубът какво направи за теб? Ако бях видял някви резултати щях да се кандидатирам веднага за член, ама ми се струва неизгодна инвестиция, детелинка и надпис "член на клуба" за 60лв.
      Айде поздрави [/quote:4rhnb6tv]
      за сметка на това когато ти се стори "изгодна" инвестиция, може да се окаже че си нежелан, пък, знае ли човек....
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Първоначално публикувано от valjo
        за сметка на това когато ти се стори "изгодна" инвестиция, може да се окаже че си нежелан, пък, знае ли човек....
        Ок, само че няма да имаш удоволствието
        И вместо да се правим на главни, можеше да напишем нещо за прословутият събор, но няма значение...
        Явно политиката на този "клуб" е специална...

Comment

• Дуде, защо ме караш да пиша неща за които ще съжалявам?!
          Първо - за трети път повтарям, НЕ смесвайте понятията клуб и форум - погрешно е - "Клуб Алфа Ромео България" е официално регистрирано сдружение и юридически няма нищо общо с форума
          Второ - това, че си дал 60лв., в никакъв случай НЕ означава, че трябва да получиш някаква материална изгода от това
          Толкова изкривената и криворазбрана клубна принадлежност в България води до ситуации като следната - по ЦЯЛ СВЯТ се плаща членски внос, само за да можеш да кажеш, че си "член на клуб", а в България всеки търси нещо в замяна, все едно си купува нещо, някаква далавера да има, нещо да се печели
          Разберете веднъж и завинаги - с членски внос НЕ си купуваш НИЩО Никой не ти става длъжен с нищо, само защото си платил членски внос, а точно обратното - ставаш част от клубна общност към която трябва да си всеотдаен и да помагаш, колкото можеш и с каквото можеш
          Четвърто - това не е туристическа агенция, за да бъде основната й цел организирането на мероприятия, особено в момента, когато има по-важни проблеми за решаване
          Пето - напълно подкрепям инициативата, когато кажете, където кажете, колкото кажете, каквото кажете.... аз СЪМ с вас и ще направя всичко възможно да присъствам на събора
          sigpic

Comment

• Специално Kuku за итал феста направи много и не смятам че трябва да го упреквате.
            0888515205

Comment

• От мен ресторанта wink не алчней Laughing Laughing Laughing

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
                Дуде, защо ме караш да пиша неща за които ще съжалявам?!
                Първо - за трети път повтарям, НЕ смесвайте понятията клуб и форум - погрешно е - "Клуб Алфа Ромео България" е официално регистрирано сдружение и юридически няма нищо общо с форума
                Второ - това, че си дал 60лв., в никакъв случай НЕ означава, че трябва да получиш някаква материална изгода от това
                Толкова изкривената и криворазбрана клубна принадлежност в България води до ситуации като следната - по ЦЯЛ СВЯТ се плаща членски внос, само за да можеш да кажеш, че си "член на клуб", а в България всеки търси нещо в замяна, все едно си купува нещо, някаква далавера да има, нещо да се печели
                Разберете веднъж и завинаги - с членски внос НЕ си купуваш НИЩО Никой не ти става длъжен с нищо, само защото си платил членски внос, а точно обратното - ставаш част от клубна общност към която трябва да си всеотдаен и да помагаш, колкото можеш и с каквото можеш
                Четвърто - това не е туристическа агенция, за да бъде основната й цел организирането на мероприятия, особено в момента, когато има по-важни проблеми за решаване
                Пето - напълно подкрепям инициативата, когато кажете, където кажете, колкото кажете, каквото кажете.... аз СЪМ с вас и ще направя всичко възможно да присъствам на събора
                Тия дето си набутаха паричките по пирамиди също са членове на някое общество май
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
                  Беше достатъчно изчерпателен, благодаря! Аз обаче нямах предвид, каквито и да е изгоди, говорех само за събора
                  От утре аз ще се захвана да опитам да направя нещо по въпроса, разбира се не за май месец, няма как да стане... надявам се някъде началото на юни
                  Ще пиша подробности, когато имам някаква инфо за място и дата, за да коментираме
                  Успех!

Comment

• Първоначално публикувано от crazy_dude_
                    Беше достатъчно изчерпателен, благодаря! Аз обаче нямах предвид, каквито и да е изгоди, говорех само за събора
                    От утре аз ще се захвана да опитам да направя нещо по въпроса, разбира се не за май месец, няма как да стане... надявам се някъде началото на юни
                    Ще пиша подробности, когато имам някаква инфо за място и дата, за да коментираме
                    Успех!

Успех
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Утре ще обесня повече работи по темата със Събора...

Мисля,че ще може да се възроди,да се направи дори и Юни месец да е...Нека пак си има ИталФест,колкото повече сбирки толкова по добре...

Утре повече информация....
                      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                      EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                        Утре ще обесня повече работи по темата със Събора...

Мисля,че ще може да се възроди,да се направи дори и Юни месец да е...Нека пак си има ИталФест,колкото повече сбирки толкова по добре...

Добре де, колега....дай да изясним нещо сега
                        Не искам да се заяждам, нито да се правя на отворен.
                        Ти си пуснал темата, предполага се, че си вид инициатор за събора, в последствие не си драснал нито един пост с каквато и да е инфо, относно този събор, един месец...сега, когато аз написах, че ще опитам да уредя нещо, ти изникваш от нищото, и започваш с организациите??????
                        До сега нямаше кой един телефон да звънне да попита, сега всички ще се юрнат да организират.
                        Въпреки, че вече имам нещо предвид, дори съм говорил с човека, и мислех да пусна тема за коментари...ще пропилея възможността, и ще оставя нещата на теб. Не искам накрая аз да изляза виновен, и без това вече съм станал черната овца на форума...
                        Успех с организацията!

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                          И вместо да се правим на главни, можеше да напишем нещо за прословутият събор, но няма значение...

може пък да имам ?

наистина не ми се словоблудства, ама като се появяваш от нищото, не е лошо да се ориентираш малко в обстановката, все пак тук има хора от 5-6-7 години... и е трудно да прецениш цялата картинка от няколко месеца .... какво остава пък да даваш компетентни и/или окончателни мнения, за каквото и да е

затова и мнението ти в очите на почти всички е без особено значение, въпреки че сигурно си човек със стойности и оправдано самочувствие, няма лошо

но топлата вода не се преоткрива с всеки нов "писач" във форум, в който са регистрирани ок. 5000 потребителя
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

• Няма смисел от излишни безмислени конфликти!!!

С колегата АлфаРомео сме уговорили някои неща....тия дни чакаме потвърждение и ако стане работата действаме

пс: Нека ви помоля за малко повече толерантност едни към други, от караници и упреквания кой, какво, защо.....Никой ама абсолютно никой, НИЩО НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ!!!

Нека мислим градивно и позитивно!!!
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                              Утре ще обесня повече работи по темата със Събора...

Добре де, колега....дай да изясним нещо сега
                              Не искам да се заяждам, нито да се правя на отворен.
                              Ти си пуснал темата, предполага се, че си вид инициатор за събора, в последствие не си драснал нито един пост с каквато и да е инфо, относно този събор, един месец...сега, когато аз написах, че ще опитам да уредя нещо, ти изникваш от нищото, и започваш с организациите??????
                              До сега нямаше кой един телефон да звънне да попита, сега всички ще се юрнат да организират.
                              Въпреки, че вече имам нещо предвид, дори съм говорил с човека, и мислех да пусна тема за коментари...ще пропилея възможността, и ще оставя нещата на теб. Не искам накрая аз да изляза виновен, и без това вече съм станал черната овца на форума...
                              Успех с организацията!

Без коментар по мнението ти....Знам какво съм писал и какво съм правил.

Ще се помъча да уредя нещо да видим какво ще стане...Като искаш толкова да станеш инициатор..заповядай всички мислят,че от страни е лесно давай пробвай !
                              Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от valjo
                                Първоначално публикувано от crazy_dude_
                                Първоначално публикувано от valjo

може пък да имам ?

наистина не ми се словоблудства, ама като се появяваш от нищото, не е лошо да се ориентираш малко в обстановката, все пак тук има хора от 5-6-7 години... и е трудно да прецениш цялата картинка от няколко месеца .... какво остава пък да даваш компетентни и/или окончателни мнения, за каквото и да е

затова и мнението ти в очите на почти всички е без особено значение, въпреки че сигурно си човек със стойности и оправдано самочувствие, няма лошо

но топлата вода не се преоткрива с всеки нов "писач" във форум, в който са регистрирани ок. 5000 потребителя
                                Както са казали хората, по-умният отстъпва, та ще взема да спра да пиша в тази тема. Какъв съм аз?...някакъв писач, и то без членска карта
                                Хайде, продължавай да се мислиш за велик, аз няма да преча

Comment

Working...
                                X