Известие

Collapse
No announcement yet.

Листовките за ИталФест2005

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Още чакам инфо дали ще има и за мене листовки, макар че вече не виждам смисъл...
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
      Още чакам инфо дали ще има и за мене листовки, макар че вече не виждам смисъл...
      е що ве сеа можеш две нощи да не спиш да ги разхвърляш!!! ама кел фаида аз като незапознат фен надали бих си захфърлил вси4ко и адеее жената децата фиата и на фест а? тези неща според мен трябваше поне преди 15-20 дни да се раздават ама.........
      п.с. ето 4е пак критикувам някои ще ме обвинят 4е само пре4а и не помагам ама ................

Comment

Да де - тя и така скъпата ми колежка го каза - на мен не ми пречи да обикалям цяла нощ, но как според вас ще се наканят хора от тука да тръгнат на Фест, който им е на 257 (точно) километра, при положение че разбират 3 дена преди това ?!?!?
        Аз сам направих определено количество листовки, само и само да дам време на тукашните да помислят и да се наканят ... Лошото е, че на моите листовки ги няма промоциите, а това е основния движещ момент за тукашния контингент - да ме извиняват местните, ама си е точно така !!! За тях няма чиста идея, а само далавера, което много ме отчайва ...
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Fuck мамка му, като си свърших листовките имам чувството, че всяка трета кола по улиците е италианска ! Най ме е яд, че не можах да сложа на една доматеночервена 166-ица, дето спира пред Даунтаун на "6-и септември". Дано някой да я е "маркирал" вече .
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
          X