Известие

Collapse
No announcement yet.

"ИТАЛФЕСТ-2009" - 3 Октомври 2009г. - летище "МЕЖДЕНЕ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ngbauns Покажи съобщение
    А састезание за музика ще има ли?
    Конкурсите са задължителни:
    Аудио, Оптичен, Силов, Ретро и т.н.
    sigpic

Comment

• [QUOTE=RSxRacer;559984]
      Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение

като не ти харесва недей идва бе човек
      никой не те кара да идваш....
      или един вид имаш адски хипер мега бърз боксер и искаш да го покажеш ... така ли да разбираме въпроса ти
      един вид ще бъдеш ощетен, че няма да можеш да си покажеш страхотната бегачка ?
      ти беше ли на калояново на трак дея ?
      не става въпрос за моя бърз боксер - той никога няма да е бърз -от 2006 г ходя на италфест и през тези години винаги го е имало -защо вървим назад ми е много ин тересно -вместо да бъде по- забавно - по интересно .на трак дея не присъствах .за съжаление трябваше да се възстановявам от неприятна операция .

---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:25 ----------

[/COLOR]
      Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Конкурсите са задължителни:
      Аудио, Оптичен, Силов, Ретро и т.н.
      силовия в какво ще се състои ?
      Last edited by Sergey_gigov; d.m.y г., 16:38.
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Тунинг на двигателя и повишаване на мощността.
        sigpic

Comment

• за италфеста в Стара Загора си имаше една много симпатична колона от Сливен даже, съставена от варненци и бургазлии и аз в това число
          предполагам, че и за миналогодишния е имало

ако има мерак има и начини
          аз до тук виждам само рев и суполи
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Тунинг на двигателя и повишаване на мощността.
            Аз предлагам за да няма препирни и караници, както и въпроси на които ще ти е трудно да отговориш а още и не са ясни, когато се направи някаква програма да се публикува и да се приключи с това веднъж за винаги
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Тунинг на двигателя и повишаване на мощността.
              последно питане - какво точно ще представлява този конкурс и как ще се проведе ?
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
                последно питане - какво точно ще представлява този конкурс и как ще се проведе ?
                Точно затова ми беше предишния пост
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Сергей, казваш, че си присъствал на предишните фестове - на всички е имало такъв конкурс
                  Излиза човека Х, казва какво е подобрил по двигателя, казва каква е мощността на двигателя след подобренията и публиката го оценява - ПРИМЕРНО!!!

То се работи по всички въпроси, но трябва малко търпение...
                  sigpic

Comment

Сергей, казваш, че си присъствал на предишните фестове - на всички е имало такъв конкурс
                    Излиза човека Х, казва какво е подобрил по двигателя, казва каква е мощността на двигателя след подобренията и публиката го оценява - ПРИМЕРНО!!!

То се работи по всички въпроси, но трябва малко търпение...
                    след тоя пост няма да пиша повече в темата -спирам за винаги
                    излиза човека Х
                    казва туннинг на колата е лепенки валове генерация портване полиране сгъстяване спортно окачване спортни седалки всичко спортно - олекотена до безбожие и т.н. всички простотии - и завършва с -колата е 300 коня примеррно от 1.3 двигател
                    публиката започва да му ръкопляска на глупостите и го прави номер 1 -По какъв начин ще се докажат твърденията му ? дино тест ли ще му се прави ?

Кики не се засягай - уважавам това което правиш - просто се опитвам да дам някоя идея - може пък да ви се хареса

Comment

• А дали забеляза думата с главни букви на края на изречението?!
                      То и диното може да се манипулира, при това много лесно, та....
                      Освен това наградите са символични и няма особено значение, какво ще кажат хората за колите си и дали ще излъжат.... всеки може да участва, дори и с лепенки по калниците!

Все още не виждам идеята ти, обаче
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Бате кво се ядосваш,не виждаш ли че тоя форум се напълни с голфаджии,които само дръпките са им в главата,който иска да си показва колата,нека ходи на официални мероприятия,като драг и т.н./ама не ходите щот ще ви се смеят,колко са ви бавни бързите Алфи/.Фенщината,която беше в началото вече отдавна я нямаАз съм за даже да няма драг,на следващия трак дей,лично ще уговоря Нено да има драг,за клавиатурните рацери.За мен пак казвам че трябва да има 2 масови мероприятия на феновете,трак дей-кране на писта,драг и т.н.,и Италфест-събор на фенщината,за обмяна на опит и т.н. и различни видовеконкурси

П.С.Много ще ми липсва феста в Долна баня,най якия според мен/като изключа този на Жребчево,там не присъствах/там беше супер без дръпки и секви простотии

П.С.Едно голямо ЕВАЛА на моя френд Кики,баце имаш от мен една бутилка виски,само не искам пак да си разваляш вечерта с некви тъпи управители на ресторанти
                        Браво, ти го каза най-точно!!! Евала
                        92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                        95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                        90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                        00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• оф, чета си за феста както всяка поредна година и се чудя и мая как се изразява фенщина, любов към марката, емоцията и т.н. и т.н. изразени чрез едно единствено паркиране, в даден момент евентуално позиране и най-вече игри с публиката... ,а и най-важното - награди След това акцента, същността в програмата - пир в ресторанта...

Странна му работа, бил съм на национален събор на Порше клуб- Холандия с няколкостотин взели участие автомобила, също и на Европейският фест на Мини Купър, където имаше към 1000 автомобила, събрали се от цяла Европа, ами освен ретро и тунинг шоуто, всичко друго като емоции беше изразено чрез движение, под формата на аутокрос ( по-зрелищно майсторско) и обиколки по самата писта, били те по-малко или едни от най-зрелищните, та така хората там ги усещат фестовете, с много движение, все пак за автомобили става дума ...

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube
                          evo2 600

Comment

• Моля организаторите да направят една важна тема(следователно и да я заключат след това) в която да пише датата на мероприятието, мястото (с някаква карта до там) на феста и хотелите, съответно някаква полезна информация, за да не се налага да четем всичко писано по темата, която до момента е 13 страници и не става много ясно (поне на мен) дискусия ли е или е окончателно решено всичко.Благодаря предварително, мисля че ще е полезно за всички.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Междо другото,което съм забелязал истинските фенове освен че присъстват на пистата,остават и вечерта
                              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Не знам, какво друго да кажа, освен, че с чиста съвест повече няма да ви отговоря на нито един въпрос и при това изобщо не ме интересува дали някой ще се нацупи!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X