Известие

Collapse
No announcement yet.

"ИТАЛФЕСТ-2009" - 3 Октомври 2009г. - летище "МЕЖДЕНЕ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Sergey_gigov Покажи съобщение
    след тоя пост няма да пиша повече в темата ...
    Така май ще е най-добре по мое мнение, още повече че май не усещаш идеята и духа на ИталФест. А щом е така, никой няма да се разсърди ако не дойдеш !
    Писна ми вече да чета едно и също - "ма що няма да има драг, ма що моята таратайка никой няма да я оценява, ма що няма да има кой да ме държи за ръчичка".
    СРАМОТА ! ! !
    Няколко човека жертват време, средства и нерви (най-вече) за да ви направят организация да се почувствате добре и да се кефите, а вие само серете абсолютни глупости !
    Като искате драг и т.н. простотии - вървете си на пистата и си мерете пишките, както вече ви се каза! Италфеста не е ден за състезания ! Националната среща на 155 протече великолепно и без идиотизми като въртене на гуми и прегаряне на съединители - питайте който искате, и ще видите че и така хората бяха много щастливи и доволни, че се събрахме, видяхме и понапихме заедно.
    Да ме извиняват организаторите за дългия спамерски пост, но мисля че е време наистина да се сложи една тема с ключ, или тази да се разчисти сериозно !
    Моите уважения към организаторите - като дойде момента за рекламата, давайте насам да помагам с агитацията. Успешна работа по Феста, ще се видим там !
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• За мен Италфест въобще не е драг. Както казаха Еньо , Мъро и други колеги, за мен един от най хубавите спомени от Италфест и до момента е Долна баня -там за сведение на незнаещите нямаше драг. Та въобще идеята на такива фестове не е в драга. Разгледах клипчета от доста големи сбирки в нета на ферари, на алфа, на ягуар, MG и са без драг.
      Аз живот и здраве съм на линия - пък който не дойде щото няма драг - не е фен и въобще не ни трябва
      Не знам , може би масовизацията с "фенове" свързващи феста САМО с драг не ми харесва.

БЛАГОДАРЯ на хората организирали събитието!!!
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• най удачния вариант темата да се заключи и да се пусне една с пълно инфо от Кики....
        който дойде дойде ... който не жив и здрав да е
        да престане тоя безбожен спам за глупости!!!!

Comment

• Итал фест без драг състезание маисторско шофиране дефилиране представяне на всеки един от класическите модели ИЗВИНЯВАМ СЕ на организаторите но ако ги няма тия неща това ще е наи скучния фест.За мен лично тези неща и наи вече класиките които могат да се видят на такова мероприятия са едно от наи интересните събития ако пък на някои преблема им е кога ще седнат на масата мннноооого зле.На предните два феста във Стара Загора и на Лесново имаше драг състезания и мисля това беше наи интересната част.Ако ги няма тия три неща представяне на всеки един от класическите модели,маисторско и драг състезания аз съм минус,моето лично мнение е че Итал Фест без тези три неща е все едно събор на рокерите без бираИ въпреки всичко шапка свалям на хората които се нагърбват със организацията на такова мероприятие.
          Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 18:02.
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от wrc
            Ти с колата от подписа си ли ще дереш
            Тц. С нея ще дефилира при класиките. Мисля и аз да се включа там

Колеги, сериозно няколко пъти беше казано за драга, всички чухме за него. Хората ви помолиха най-учтиво да приключите тая дискусия, а вие не стига, че не я приключвате, ами въртите все една и съща плоча. Поне прибавете някакви нови аргументи в полза на драга, ако ще продължавате. Разбрахме, че без драг не ви кефи Организаторите казаха, че ще се направи по въпроса каквото може. Вярвам, че имат достатъчно мозък да преценят, кой вариант е най-добър. Ако някой си мисли, че е можел да се справи по-добре от тях, е изпуснал момента да се включи в организацията. Не виждам какъв е проблема.
            Last edited by Sm0k; d.m.y г., 20:11.
            Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
            Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• sigpic

Comment

• Програмата ще се състой горе-долу в следните неща:

1. Аудио тунинг

2. Силов тунинг

3. Ретро конкурс

4. Най-добре подържан автомобил (кола на публиката)

5. Майсторско

6. Игри с публиката

Това е предварителна програма...която може да претърпи промени.

Драг няма да има!!!

пс: Това е фестивал, не състезание...
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Който иска да пили гуми може да го направи неделя със Габровските голфаджии след 16:00.

Comment

• Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
                    Който иска да пили гуми може да го направи неделя със Габровските голфаджии след 16:00.
                    Точно така.
                    Alfa 156 1,6 TS ex
                    Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                    Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Който иска да пили гуми може да го направи неделя със Габровските голфаджии след 16:00.
                      И аз съм на същото мнение,и няколко човека от Плевен сме там този път.Поне аз със сигурност съм там.
                      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

• Те тва е, ПредседателО каза
                        sigpic

Comment

Ако групичката за драг е по-голяма , не вярвам човека да им откаже да се пуснат сами по-рано в неделя , стига да се разберат с него

Недоволни винаги ще има .....
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
                            Програмата ще се състой горе-долу в следните неща:

1. Аудио тунинг

2. Силов тунинг

3. Ретро конкурс

4. Най-добре подържан автомобил (кола на публиката)

5. Майсторско

6. Игри с публиката

Това е предварителна програма...която може да претърпи промени.

Драг няма да има!!!

пс: Това е фестивал, не състезание...
                            Всичко е ОК Петко,ма защо няма да има ретро конкурсвсе пак хора като Венци ще направят иневъзможното да докарат максимум класики на феста
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Всичко е ОК Петко,ма защо няма да има ретро конкурсвсе пак хора като Венци ще направят иневъзможното да докарат максимум класики на феста
                              Не четеш ли ? Точка трета .....
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                              Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• силов тунинг победител ICI
                                щях да докарам да видите и едно фиатче много добро 131турбо ама собственика май се разколеба
                                alfa 164 t.s ex
                                tipo 2,0 16v turbo ex
                                opel astra amnesia ex
                                megane 2 ex
                                alfa 159 jtd ех
                                audi A6/S TQ 330+
                                audi a4 b5 1,8 TQ 500++
                                alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design

Comment

Working...
                                X