Известие

Collapse
No announcement yet.

"ИТАЛФЕСТ-2009" - 3 Октомври 2009г. - летище "МЕЖДЕНЕ"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
    Ама вярно че не съм виждал досега опит да се даде време докато човек си паркира колата
    Аз пък съм виждал, дори мисля, че е правено такова съзтезание в Top Gear или Fifth Gear, ама сега не мога да намеря клипчето. Беше между два трактора, които се доближават и колкото повече се бавиш, толкова по малко място ти остава
    И какъв е толкова проблема с паркирането, аутокроса по принцип не включва такива елементи, ама пък никъде не е казано, че ще има аутокрос в събота. В майсторското може да са включени всякакви маневри и паркинга е съвсем обичаен елемент. В края на краищата, който се е засилил да кара по това трасе, паркинга би следвало да му е най-малкия проблем
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Добро, добро трасе. Ще падне емоция
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Вмъкнах малка корекция в наградите - за най-майсторското шофиране наградата е ЧИП от "BlackAngels", а в томболата награда е предоставена от www.spetsnazbg.com - пазете си рекламите
        Last edited by Kuku; d.m.y г., 17:01.
        sigpic

Comment

• Адаш мързеше ме да чета всичко,и за това ще питам направо,а как ще става записването за конкурсите?
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от ivanko_rs Покажи съобщение
            Що ми се струва че търсиш в момента излишно подклаждане на спора,който беше тъкмо замрял
            Колега относно шофирането с дължина 400 метра мисля че всички разбраха че ще бъде Неделя от 10:00ч.

Поздрави.
            Last edited by kpacuo; d.m.y г., 21:38.

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
              Адаш мързеше ме да чета всичко,и за това ще питам направо,а как ще става записването за конкурсите?
              Забравил съм да уточня, адаш...
              За майсторското шофиране ще има заявление, което ще бъде раздавано на входа и с което, освен заявка за участие, ще декларирате, че сами носите отговорност при евентуален инцидент по време на шофирането!
              За другите конкурси е достатъчно да се наредите на опашката от желаещи и по поредния номер на автомобила ще бъдете вписан като участник
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
                Колега относно шофирането с дължина 400 метра мисля че всички разбраха че ще бъде Неделя от 10:00ч.

Поздрави.
                Колега,я ми прочети мнението (по-точно го разбери) отново и пак коментирай !
                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Comment

• Ако в недела ще са състезанията за скорост и майсторство ще участвам... иначе пропускам... в събота организирам избожба точно в часа на откриването
                  Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    За майсторското шофиране ще има заявление, което ще бъде раздавано на входа и с което, освен заявка за участие, ще декларирате, че сами носите отговорност при евентуален инцидент по време на шофирането!
                    Днес наща секта си коментирахме майсторското и искам да помоля организаторите да има поне 10-тина метра дистанция между трасето и съответно публиката и другите встрани стоящи автомибили.
                    Причината е евентуално изстреляни от гумите камъчета при изпълнение на осморката и кръга.
                    Та относно самоносенето на отговорност, нямаме никакво желание човек от публиката или страничен автомобил да пострада заради твърде близко стоене до трасето.
                    Last edited by ICI; d.m.y г., 00:19.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube
                    evo2 600

Comment

• Няма как да знам от 230км. колко дистанция ще имаме възможност да осигурим между участниците и публиката - никой не можа да ми каже каква е ширината на пистата. Дори стопанисващия
                      Аз не се сетих да я измеря, докато бях там, защото мислех, че той си знае дължината и ширината, но уви....
                      Ще се наложи да оразмеряваме трасето на място.
                      За това и не можах да отговоря на въпроса за мащаба
                      Ще се постараем да предотвратим всякакви инциденти!
                      sigpic

Comment

Няма как да знам от 230км. колко дистанция ще имаме възможност да осигурим между участниците и публиката - никой не можа да ми каже каква е ширината на пистата. Дори стопанисващия
                        Аз не се сетих да я измеря, докато бях там, защото мислех, че той си знае дължината и ширината, но уви....
                        Изисква ли се носенето на каски за майсторското шофиране?
                        92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
                        95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
                        90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
                        00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• 1000% задължително, колеги!
                          sigpic

Comment

1000% задължително, колеги!
                            ШИТ нямам каскет !!! Ако има някой който е с малка и куха кратуна като моята ще помоля за заем
                            sigpic
                            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Няма как да знам от 230км. колко дистанция ще имаме възможност да осигурим между участниците и публиката - никой не можа да ми каже каква е ширината на пистата. Дори стопанисващия
                              Пистата по мои спомени е широка около 20-тина метра, но настрани е поляна и може хората да се 'дръпнат' назад
                              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                              x145 1.6 boxer

Comment

• А стига с тия каски. Искам да участвам. Ма нямам каска. Какво сега да си купувам каска ли?

Нишо де... какво да се прави. Няма да участвам в такъв случай.
                                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                                X