Известие

Collapse
No announcement yet.

Впечатления от Италфест 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Както всяка година така и сега феста беше на ниво браво на организаторите и благодарности за приятните емоций и преживявания.

Искам да благодаря още на "valjo" за оказаното съдействие на "Bobo", "drigata" и другите момчета, на които се извинявам, че не знам имената за това, че върнаха живота на "Любовницата" . Благодаря!
    Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
    Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
    Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
      не ми стигнаха силите и за Италфест..... НО цял ден чакам клипчетата да Ви гледам евала..... ЗАКЛЕТИ ФЕНОВЕ СТЕ !!!!

А за пича с като моята кола а,а ааа? 145 1.6 ТС наказа ли бая хора а?
      мерси

Дойде ми музата

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      Ама колко порядъчно беше освиркано въпросното БМВ, а?
      Аз съм адски горд както с Ферариста (Ники президент, але, але), така и с Дани, който се представи повече от достойно.
      10x

Готино си изкарахме.

П.С. Още веднъж поздравления за ферариста. Много добре го наказа и то 2 пъти
      Last edited by sapper; d.m.y г., 00:59.
      145 1.6 T.S
      164 3.0 Q4

Comment

Първоначално публикувано от sapper Покажи съобщение

П.С. Още веднъж поздравления за ферариста. Много добре го наказа и то 2 пъти
        Не знам дали подозираш за какво иде реч, но ако гонех максимума щях да дойда със сликове или поне щях да си взема лаптопа че да си оправя смесите под 3000 об/мин за да мога да давам пълната газ на излизане от завоите без да се налага да я дебна да не почне да глъхне и преде
        Тая дума "наказа" подхожда за сфетофарни гонки, не за каране на писта.

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
        YouTube
        evo2 600

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
          Не знам дали подозираш за какво иде реч, но ако гонех максимума щях да дойда със сликове или поне щях да си взема лаптопа че да си оправя смесите под 3000 об/мин за да мога да давам пълната газ на излизане от завоите без да се налага да я дебна да не почне да глъхне и преде
          остави ги да си дрънкат , то все ще има някой дето да дига прахоляк!!!!!!Ферариста в случая беше по добрия шофер !, за което евалата още един път ;

Ици колата ти е като откачено магаре майко, щеше да е интересно да имаше и един драг!
          поздрави
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

добре, че беше Ици да направи шоуто

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
              Не ме разбирай погрешно, но аз няма как да знам какво се е случвало с колата ти! От това, което видях, ферариста имаше превъзходство в карането във всеки един момент и аз това имах предвид с "проблемната" дума "наказа".
              Колата е много добра, но за съжаление не можа да покаже целия си потенциал поради липсата на драг тази година, тъй като според мен там е по-силната й дисциплина, а както вече знаем е имало и проблеми с нея.

Peace!
              145 1.6 T.S
              164 3.0 Q4

Comment

Така както чета тази тема си вадя няколко извода:
                1. Алфа все повече започва да измества Голф-а като предпочитана марка
                2. Насладата, иначе казано кефът от шофиране на тази марка, се е превърнала в една надпревара с времето и мерене на п**ки
                3. Все повече Алфи започват да приличат на Алди, БМВ и т.н. с разните му там DLR светлини, както и всевъзможни пейки по задния капак, всякакви елерони и т.н. по броните и вратите
                4. Хората се кефят и наслаждават на простотията, защото тя ги забавлява.
                5. Все по-малко хора посещават Италфест, който все повече заприличва на Алфафест. Идеята за това мероприятие е да се съберат всички италянски марки, а колко пъти е постигано споразумение и е стиковано с клуб ФИАТ и клуб ЛАНЧА за провеждане на феста? Май само веднъж - първият път

Ще си позволя да адмирирам усилията на организаторите, защото дори и в този вид, подобно мероприятие е трудно за правене и изисква много нерви.

Въпреки това, искам да се обърна към КАРБ и да отправя градивна критика - нека да бъдем хора преди всичко, събирайте всички марки, провеждайте ясни конкурси, нека да има повече комуникация с потребителите и т.н.

Пожелавам УСПЕХ с Италфест 2011 год.
                sigpic

Comment

Имахме идеята поне да домъкнем едно Дукати (но уви то нямаше тази идея) и виждам че Тео (с Мазератито) се е зарибил и вече втора година е железен на феста.
                  Проблемът е в желанието най-вече. Хасковлии ми се сториха малко, а фиятки по улиците не е като да нямаше. Не мъмря Явор ни най-малко, той направи всичко прекрасно и предостатъчно, никого не можеш да хванеш за ушите и да го заведеш да се забавлява. Освен Търтея, който се пънеше на автомивката, ама бързо му мина
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

И аз да взема да напиша нещо а?!

Така, тази година Италфеста беше супер...на който не му е харесал да е изявил желание да помага...Аз лично нищо не видях, но пък ми беше супер готино да стоя на входа и да събирам пари...Чувството че си допринесъл с нещо за мероприятието е невероятно.

И все пак и аз да благодаря на организаторите- евала момчета- чудесен фест!
                    Гордея се че бях стюард и успях да ви помогна!
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                      5. Все по-малко хора посещават Италфест, който все повече заприличва на Алфафест. Идеята за това мероприятие е да се съберат всички италянски марки, а колко пъти е постигано споразумение и е стиковано с клуб ФИАТ и клуб ЛАНЧА за провеждане на феста? Май само веднъж - първият път
                      ................
                      Въпреки това, искам да се обърна към КАРБ и да отправя градивна критика - нека да бъдем хора преди всичко, събирайте всички марки, провеждайте ясни конкурси, нека да има повече комуникация с потребителите и т.н.

Пожелавам УСПЕХ с Италфест 2011 год.
                      Благодаря ти за критиката, НО всяко едно решение, което сме взели във връзка с организацията на феста, беше коментирано и одобрено на срещи на ТРИТЕ клуба. Не сме направили нищо самосиндикално и по наше решение. То и за това ако погледнеш на плаката и на листовката пише, че и трите клуба са организатори. Имахме доста среща на трите клуба, на които беше решено какво точно да има на феста, кога да е, как да протече и т.н. Не си прав.
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                        Благодаря ти за критиката, НО всяко едно решение, което сме взели във връзка с организацията на феста, беше коментирано и одобрено на срещи на ТРИТЕ клуба. Не сме направили нищо самосиндикално и по наше решение. То и за това ако погледнеш на плаката и на листовката пише, че и трите клуба са организатори. Имахме доста среща на трите клуба, на които беше решено какво точно да има на феста, кога да е, как да протече и т.н. Не си прав.
                        Аз знам, че всяка година се водят разговори, но фактите са красноречиви
                        180 Алфи, 10 ФИАТ и 10 Ланча ...

Но както и да е, не искам да водя полемика и повече няма да коментирам
                        sigpic

Comment

• Този с БМВ-то беше допуснат на пистата поради факта, че стюардите бяхме шепа хора и нямаше как да следим за нарушения на майсторското и да седим и на вход.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                            Този с БМВ-то беше допуснат на пистата поради факта, че стюардите бяхме шепа хора и нямаше как да следим за нарушения на майсторското и да седим и на вход.
                            Има ли някой видео с "подвига" на тоя с БМВ-то
                            Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

• Фактите са красноречиви, НО посещаемостта на 'ИТАЛФЕСТ' няма никаква връзка с комуникацията между трите клуба
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Фактите са красноречиви, НО посещаемостта на 'ИТАЛФЕСТ' няма никаква връзка с комуникацията между трите клуба
                                именно! Нашата работа е да го организираме ЗАЕДНО, както и направихме, а кой ще дойде си е решение на отделните индивиди!
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X