Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2015

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Просто всичките ви алфи са бавни и затова ви е тъпо момчета. Лепете си лепенки, окрашения, слагайте си спойлерчета, яжте си кебапчета по съборите и си мислите че карате бързи коли, докато некоя корсичка или 106-ца или голфче не ви обърне огледалата и после гледате на другата страна все едно нищо не е станало.
    А за тези които си мислят че се става срагаджия със 20-30 старта нека заповядат. Освен това бърза кола не мисля че е 160 коня (както някой беше напоисал няколко поста по-нагоре) Да си драгаджия означава да имаш познания, а тук те са единици, които си драскат където трябва и вие не виждате нищо от написаното.

Comment

• Приятел, добре познавам 1.8Т в А3, братовчед ми кара такова. Много добра кола е и чудесна драг машина става от нея, ама не мога да разбера комплекси ли избиваш и някво вътрешно удоволствие ли ти доставя често в темите да се заяждаш...
      АЛФА за много от хората тука е много повече от просто даване на газ, драгове и нам к'во още...те за тва не харесвам Ауди като марка, просто в БГ ги карат все някви такива типове...нещо като диагноза е като че ли...
      Alfa Romeo 145 1.6 i.e. Boxer -Ex
      Alfa Romeo 146 1.3 i.e. Boxer -Ex

Comment

• Първоначално публикувано от Turbo_A3 Покажи съобщение
        Просто всичките ви алфи са бавни и затова ви е тъпо момчета. Лепете си лепенки, окрашения, слагайте си спойлерчета, яжте си кебапчета по съборите и си мислите че карате бързи коли, докато некоя корсичка или 106-ца или голфче не ви обърне огледалата и после гледате на другата страна все едно нищо не е станало.
        А за тези които си мислят че се става срагаджия със 20-30 старта нека заповядат. Освен това бърза кола не мисля че е 160 коня (както някой беше напоисал няколко поста по-нагоре) Да си драгаджия означава да имаш познания, а тук те са единици, които си драскат където трябва и вие не виждате нищо от написаното.
        Той затова един приятел с 1.8T, като припадна от печката ми, остана разочарован и се беше навил да я продава.
        Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
        Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
        Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

Просто всичките ви алфи са бавни и затова ви е тъпо момчета. Лепете си лепенки, окрашения, слагайте си спойлерчета, яжте си кебапчета по съборите и си мислите че карате бързи коли, докато некоя корсичка или 106-ца или голфче не ви обърне огледалата и после гледате на другата страна все едно нищо не е станало.
          А може ли да продължавам да ям кебапчета и след като корсичката е обърнала огледалата ми?
          Или е задължително да мина на кифтета?
          Обещавам да не си мисля ,че карам бърза кола.Моята на драг прави ниски 19-ски ,а извънградско на сичката газ гори около 13 нафта на сто и заради това не я настъпвам,скъпо ми е.
          Last edited by 546; d.m.y г., 11:35.

Comment

• О май год, тва 1.8Т е такъв таралеж, с толкова проблеми, че рядко можеш да намериш читаво с което да се замериш. Прав ли съм колега Турбо_А3 ?
            Няма лошо, направил си си кола, ама що се заяждаш, ходи си се бегай там, какво ни занимаваш тука с глупости. Бай хОй някой си с А3ка искал драг на Италфеста, сещаш се че изглеждаш глупаво предполагам или...?
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
              О май год, тва 1.8Т е такъв таралеж, с толкова проблеми, че рядко можеш да намериш читаво с което да се замериш. Прав ли съм колега Турбо_А3 ?
              Няма лошо, направил си си кола, ама що се заяждаш, ходи си се бегай там, какво ни занимаваш тука с глупости. Бай хОй някой си с А3ка искал драг на Италфеста, сещаш се че изглеждаш глупаво предполагам или...?
              Попитах дали ще има драг, не съм настроявал, нито искал да се изясним. Оттам скачате с кебапчета и бири като се набляга на тях основно - пък каране ако ще да има. Интересно ми е как е по-важно да се наядете и затова да се бие път до събора, вместо да се дава газ. Е това не го разбирам

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:44 ----------

Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщение
              Той затова един приятел с 1.8T, като припадна от печката ми, остана разочарован и се беше навил да я продава.
              Каква ти е печката колега?

Comment

• На твърдо гориво въглища,пелети,дърВе

-----------
                Пай сеее ...
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Ами не го разбираш защото мислиш различно. Аз например ходя за да се видя с приятели с които не съм се виждал от миналата година. Да си полафим, да се похвалим кой какво е направил, малко забавления, биричка и т.н. Драга си е вид състезание в една или друга форма, някак не е основното нещо заради което бих отишъл на събор. Има къде къде по-приятни и забавни занимания.
                  Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                  Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                  Горе главата, нищо че е празна...

Comment

С какво време си на 400-те метра!?
                    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Попитах дали ще има драг, не съм настроявал, нито искал да се изясним. Оттам скачате с кебапчета и бири като се набляга на тях основно - пък каране ако ще да има. Интересно ми е как е по-важно да се наядете и затова да се бие път до събора, вместо да се дава газ. Е това не го разбирам

---------- Post added at 12:45 ---------- Previous post was at 12:44 ----------

Каква ти е печката колега?
                      Печката от подписа. И със читав чипосан Голф съм се пускал и очаквах да ми дръпне повече. Той каза, че повече от 220-223 не може. Засичаме ги на една отсечка на магистралата. А Голфа му е в кондиция, с много коли се е пускал от града. А и това, което говориш за Корса и Пежо 106.. Тва не го възприемам за всекидневна кола, а за кола за глупости. Аз да седна в 159 2.4 с чип с всички екстри, а пък ти си ми обръщай огледалата, няма ядове.

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
                        С какво време си на 400-те метра!?
                        Колата ми има топ време 10.8 с 231км, но обикновено записва около 10.9-11.1 с 225-230км. Не казвам че е много бърза, но имайки предвид че е направена дет се вика с два и педесе мисля че не е и слаба, освен това е стрийт и за улична става точка на пречупване навсякъде.

---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщение
                        Печката от подписа. И със читав чипосан Голф съм се пускал и очаквах да ми дръпне повече. Той каза, че повече от 220-223 не може. Засичаме ги на една отсечка на магистралата. А Голфа му е в кондиция, с много коли се е пускал от града. А и това, което говориш за Корса и Пежо 106.. Тва не го възприемам за всекидневна кола, а за кола за глупости. Аз да седна в 159 2.4 с чип с всички екстри, а пък ти си ми обръщай огледалата, няма ядове.
                        За корсата и 106-цата съм съгласен спрямо твойта от гледна точка лукс спор няма. Това е ясно. Говорех за светофарна гонка и за 1.8Т чипнато спрямо твойто чипнато на старт от място аудито е по-бързо, а освен това е по-кола, но е нормално - по-висок клас е а3-ката

Comment

Колата ми има топ време 10.8 с 231км, но обикновено записва около 10.9-11.1 с 225-230км. Не казвам че е много бърза, но имайки предвид че е направена дет се вика с два и педесе мисля че не е и слаба, освен това е стрийт и за улична става точка на пречупване навсякъде.

---------- Post added at 16:46 ---------- Previous post was at 16:41 ----------

За корсата и 106-цата съм съгласен спрямо твойта от гледна точка лукс спор няма. Това е ясно. Говорех за светофарна гонка и за 1.8Т чипнато спрямо твойто чипнато на старт от място аудито е по-бързо, а освен това е по-кола, но е нормално - по-висок клас е а3-ката
                          Е тва с А3-та, че е по-голям клас от мойта е невъзможно да го възприема. Просто масово немските коли са дървени в мойте очи. Един квадрат посредата за централна конзола и тва е.. От 100 години един и същи дизайн с леки промени и доукраски да убият дървения интериор. Онзи ден сядах в Ауди А6 2.5 ТДИ. Ми да ти кажа дърво си е та дрънка. Тия кори на вратите все едно са от конструктор лего взимани. Добре, че беше с кожа поне.
                          Няма човек, които да се е качвал в двете Алфи, които съм имал и да не са му харесали във всяко едно отношение.
                          Last edited by ScuderiaItalia; d.m.y г., 17:28.

Comment

• Добре няма да споря - на мен аудито ми харесва повече във всички аспекти, на теб алфата. Мир да е няма смисъл да спориме. За вървежа там спор мисля че няма. Мен основно второто ме влече и бих карал бърз кош, отколкото лускозна примерно бавна кола, без да искам някой да обидя (лично за мен се отнася). Просто ми харесва като дам газ нещо да се случва, да мога да изпреваря когато си поискам и който си поискам. А това че има там доукраски и нещо си дрънкало на средната конзола ли беше не ми пречи щом колата е на гръмотевица. Ето едно от клипчетата ми на 1.8Т-то с човек в колата и доста грешки в карането ми http://www.vbox7.com/play:fa752df3ab километража тук не работи

Comment

Ами за мен лично драга е тъп и това е. И съм сигурен, че преди теб съм се заигравал с тия неща. Още имаше Божурище и беше актуално. Не се смятам за голям шофер, ма и в тъпото стартиране съм ОК. Виж, в пистовото каране съм слаб, но мен това ме вълнува.

Иначе предвид колко са бързи ВАГ-ените на драг, като им гледам вемената от Калояново, ме напушва смях жесток. Та кой каквото го вълнува. Теб те радват 400 метра даване на газ, мен пък ме радват километри даване на газ. Различни критерии имаме, но те малко комплексарско да кажеш, че ти си прав, пък другите не. А има хора, коита пък си ги вълмува яденето на кюфтета и пиенето на бира + контакта с другите хора. И не може да им набиваш в главата, че мислят грешно. Като станеш на възраст и имаш деца, ще те вълнуват други неща. Но феновете на Алфа не са само младежи на по 20 години и не ги интересува само драг.

А иначе историята е даказала, че всички младежи започват със драг интереси и приключват със съвсем други.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Добре няма да споря - на мен аудито ми харесва повече във всички аспекти, на теб алфата. Мир да е няма смисъл да спориме. За вървежа там спор мисля че няма. Мен основно второто ме влече и бих карал бърз кош, отколкото лускозна примерно бавна кола, без да искам някой да обидя (лично за мен се отнася). Просто ми харесва като дам газ нещо да се случва, да мога да изпреваря когато си поискам и който си поискам. А това че има там доукраски и нещо си дрънкало на средната конзола ли беше не ми пречи щом колата е на гръмотевица. Ето едно от клипчетата ми на 1.8Т-то с човек в колата и доста грешки в карането ми http://www.vbox7.com/play:fa752df3ab километража тук не работи
                                Aз пък се чудя ко праиш във форум който няма нищо общо с марката на твоята рЪкетЪ ? Пък чак и ни убеждаваш колко сме зле . Ми карай си грЪмотевицата и не ни занимавай . И нашите талиги изпреварват от време на време ,особенно ако има нанЪдолнище и изпреварвания е спрял да пикае.Баси и комлексарите.
                                Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X