Известие

Collapse
No announcement yet.

Track day 1

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Първо се регистрирай,колега и използвай преводача,ако не им разбираш.Ако искаш да поснеш нещо,преводача няма да ти свърши никаква работа,защото превода между двата езика е много труден.На практика буквалния превод е неразбираем.Осен това не знам дали има такава опция.
    Ако решиш да пишеш на гръцки ще ти трябва и азбука,но граматиката им е такава,че дори аз пиша като китаец.Пиша само с думи,които знам точно как се пишат.Иначе е много вероятно да напишеш някоя глупост.Имат много омоними и разликата е само в изписването на звука с някоя от буквите или комбинация от букви за един и същ звук,както и ударението!
    Акривос етси,колега!Ето малко за разтуха на душата от гръцкия планински шампионат/само в средна и южна Гърция се провежда/
    http://www.youtube.com/watch?v=iQUuj...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=r0GLh...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=vfKu-...eature=related
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

ей, а най-бързата 155-ца я няма нито в клипа нито на снимките в алфисти.бг..... тц,тц..

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

прати снимка и ще я сложа...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...9&postcount=22

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
            Ще дойда когато я накарам да стои добре на пътя. Тогава това беше максимума което тази кола можеше да извади от себе си. Знам другите коли какви времена дават и знам че този същия селеспийд дава 1,05 на тази писта със стрийт гуми. А другите марки не ме интересуват. С бмв-тата приключих когато се качих в алфа.
            Трак дей без "космонавт със селеспийд" няма да е същия, трябва да има и такъв рефренс за останалите.....че трак дей не е само кола, и чиляка вътре е важен......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Тц тц, защо така се засягаш..

Чак сега прочитам какво самочуствие имаш.
              Това няма как да го прочетеш

Това е писта приятелю и ако не можеш да караш бързо просто не влизаш на нея
              И това не е така. Даваш 30 лева и влизаш и с Фиат 126п ако искаш

А иначе щом със стоков мотор и стоково окачване допълнено с 15 ки улични гуми и неработеща ламбда мога да слизам под 1,10 на почти всяка обиколка, вероятно не съм чак толкова от търкалящите се
              и 103 коня са достатъчни :
              20 Валентин Вълов Alfa Romeo 146 1.6 Boxer CO1766AK до 1.6 "01:10.31"
              и това са все факти..

Поздрави!
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

пичове, тия спорове на пистата се решават

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                  пичове, тия спорове на пистата се решават
                  хаха, да не го вземаш на сериозно. Аз поне се забавлявам, както го правех и на пистата. Не ме е срам че съм на 7 секунди от най доброто време. Отидох, направих си кефа и сега правя същото. Може пък на втория трак дей да дойда с някой още по голям кошник)) Ама преди това има "Серес" нали...

И "космоНафт" не е човека който пуска косми в нафтата)))
                  Last edited by fiore; d.m.y г., 19:00.
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

И "космоНафт" не е човека който пуска косми в нафтата)))
                    да не го приемеш лично ... ама всички се кръстят като влизаш на кроасана
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• един съвет за кроасана:

като почнеш да се кръстиш.... късно е БЕГАЙЙЙЙ

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Аз лично много се изкефих да карам на писта, но има още много да подобрявам в карането си. Бих се възползвал някой опитен да седне до мен и да казва къде греша в обиколките! С удоволствие ще карам пак на 15-ти май, само колата да е ОК! Живи и здрави!

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                          да не го приемеш лично ... ама всички се кръстят като влизаш на кроасана
                          Трудно можеш да ме засегнеш с шегички.

Прав е Нено. Не става с кръстене.
                          Дали ще карам на 15-ти ще видим)) Има хора обаче които ме познават и знаят отговора на последния въпрос:р
                          Last edited by fiore; d.m.y г., 15:56.
                          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

• Абе така от любопитство да питам някой сурна ли сликове на тоя трак дей сега дето мина, и да сподели инфо с 4 ли е бил, или с 2, и отпред или отзад......
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Абе така от любопитство да питам някой сурна ли сликове на тоя трак дей сега дето мина, и да сподели инфо с 4 ли е бил, или с 2, и отпред или отзад......
                              имаше коли с по 4 слика и според мен на тая писта дават предимство, просто защото моите тойо стриит гуми след 3-та обиколка прегряваха! Живот и здраве и работа и пари, мисля на следващия тракдей да съм и аз ако не слик, то поне семи-слик!
                              Last edited by Furious 155; d.m.y г., 23:39.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Е то слика няма как да не дава предимство, просто исках да знам дали да си зема още два и за отпред, щото на кола с предно ако и изтървеш дупето и няма вкарване в пътя после, за разлика от тия с задно......

Comment

Working...
                                X